Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika The Vampire Diaries – Adott a reménysugár?

The Vampire Diaries – Adott a reménysugár?

33
Oszd meg!

A The Vampire Diaries negyedik évada hatalmas csalódás a számomra, és ahogy olvasom a kritikákat és a hozzászólásokat, úgy látom sokan vannak így ezzel – a kivételt természetesen a fanatikus rajongók képviselik, akik közül sokan még a Damon & Elena köteléket is  romantikusnak bélyegezték meg. Éppen ezért nem is írtam hosszabb ideje a sorozatról, mivel sok mindent nem mondhatok el, agyba-főve szidni pedig nem akarom állandóan. Mert ez mégiscsak A Vámpírnaplók, ami három évadon keresztül a lehető legjobb szórakozást nyújtotta a számomra. A téli szünetéből visszatérő széria azonban az utóbbi hetekben mintha némi reménysugárral bíztatna, azt ígérgeti, hogy ez még lehet jobb is. Majd meglátjuk, a tegnapi rész viszont tényleg bizakodásra adhat okot. Spoileresen folytatom.

Kol

Természetesen még mindig a gyógyír keresése adja a sztori fő alapvonalát, főhőseink keresik, kutatják, és kvázi bármit megtesznek azért, hogy meg is szerezhessék azt. Alapvetően ezzel nincs semmi problémám, ha egy vámpíros sorozatban felmerül egy gyógyír lehetősége, nem csoda, ha mindenki azt keresi. Anno a Moonlight – Holdfény első – és egyetlen, – évadának a második fele is arra ment el, hogy megtalálják a gyógymódot. A Vámpírnaplókban mintha már közelebb járnának a megoldáshoz, és a következő rész promója alapján ez az állításom nem is alaptalan, de persze majd eldől, hogy miképp alakítják a történetet. Mindenesetre a tegnapi rész már tényleg bíztató volt, még akkor is, ha akadtak benne nevetséges részletek.

A sorozat történelme alatt még soha nem drukkoltam annyira azért, hogy valaki ölje már meg Elenát. És minő meglepetés, most se jött össze, sőt. Az ezer éves ősi vámpírok elvileg rohadt erősek, Elijah például a második évadban nagyon az volt, sajnos a testvérei eléggé tutyi-mutyik lettek, mert Kol például még egy alig fél éves vámpírral sem tudott elbánni. Addig bizonygatta, hogy ő megöli a csajt, aztán huss, hasba szúrta egy tőrrel, no ettől baromira meghal egy vámpír. Legalább lett volna valami elmés beszólás, hogy “Nézd végig amíg a testvéred karok nélkül marad, aztán majd jól megöllek“, de nem, semmi ilyesmi nem volt. Mégis mit gondolt Kol, Elena ott marad a falnak szegezve, mint egy kiakasztott szarvas fej? Ettől jobban már csak az dühített, ahogy megölték Kolt. Milyen tőrrel történt? Egy átlagossal? Mert Matt vagy Stefan nem voltak ott, hogy átadják nekik Rebekah tőrét. Netán egy vadász kezében bármilyen tőr tölgyfatőrnek számít? Van egy olyan érzésem, hogy nem, csak Julie Plec annyira el volt szállva önmagától, hogy nem gondolt a részletekre. De ne legyen igazam.

Nna Dobrev

Visszatérve Elenára, igazán megölhetné már valaki, mert mindenki azzal fenyegeti, de eddig senki se volt elég tökös ahhoz, hogy megtegye. Bármennyire is kezd megint “normális” lenni a lány, élvezettel nézném végig, amíg szétporlad, hogy aztán rögtön az ajtóban megjelenjen Katherine.

Kol halálát amúgy nagyon sajnáltam, Nathaniel Buzolic nagyon jól alakította végig a szerepet, és annyira sikerült megkedvelnem a karaktert. Ha nekem kell választani, hogy ki haljon meg, akkor Jeremyn kívül bárkit kinyírtam volna, Kol érdekében. Mattnek például amúgy sincs semmi jelentősége – no nem mintha valaha lett volna. Kol halálában az egyetlen jó az Klaus, úgy tűnik megint idegbeteg lett, és gyilkolással fenyeget, de tudjuk jó, nem fog megölni senkit. Így mi értelme van a fenyegetéseknek? Üres beszéd az egész telis-tele bla blával.

A View to a Kill

Mint mondtam, azért bíztató is történt a sorozatban, példának okáért Rebekah és Stefan, annyira aranyosak együtt. Jó volt új dolgokat megtudni a lányról, egyértelműen ő a kedvenc női karakterem, – és Katherine-en kívül, – benne van a legtöbb potenciál. Aki még különösen tetszik, az Bonnie. Korábban elég uncsi volt a karakter, de amióta új erőkkel kísérletezik egyre érdekesebbnek látom. Van egy olyan érzésem, hogy az évadban fény derül a gyógyírre, ami vagy meglesz, vagy nem, mindenesetre Silas eljövetelét úgy fest, nem állítja meg semmi. Így már csak abban bízom, hogy nem rendezik majd le olyan hamar, mint az ősi testvérek apuciját. Mert tőle is rettegtek fél évadon át, aztán kinyírták szerencsétlent húsz perc alatt…

Értékelés: 6/10
A tegnapi rész számomra a reményt jelentette, és hiszem, hogy még lehet jó, a Vámpírnaplók. Persze, vannak olyan részletei, amik már rohadtul nem érdekelnek. Ilyen például a Damon-Elena-Stefan szerelmi háromszög, azt már unásig mutogatták. Viszont a többi felvetett történetszál egész jónak tűnik, így már csak abban bízom, hogy a folytatásban Klaus ideges marad, és amint kiszabadul a kalitkából megkeresi Elenát és kettéroppantja … de ha Damont, Stefant, Bonniet, Mattet vagy Tylert öli meg, akkor se leszek szomorú.

33 Hozzászólások

 1. Egyet értek veled én is kezdem látni azt a bizonyos reménysugarat :D Stefan és Rebekah páros nekem is bejön. Kol halálán kiakadtam, persze számítottam rá de azért elhúzhatták volna egy kicsit :/ bár ezzel lehet csak én vagyok így :D Egyébként Jeremy azt a tölgyfakarót használtam, amit Kol szerzett meg Rebekahtól az előző részben. Rebekahtól csak a tölgyfa hamuba mártott tőrt akarták megszerezni, hogy aztán le szúrhassák vele :D

 2. Nálam most fordult elő először, hogy ki akartam nyíratni Elena-t eddig soha nem volt irritáló számomra sőt kedvenc karakterem volt, de ez a vámpírrá válás nem tett jót neki. Már ott voltam, hogy be akarom zárni a lejátszót annyi idegesített. Kol-t nagyon sajnáltam.. :( Úgy megszerettem és erre kinyírják a számomra legjobb karaktert? :O Miért nem nyírták ki Bonnie-t inkább? Már elég fárasztó, hogy sokszor vele akarnak megoldani mindent. A szerelmi háromszög már engem is zavar. Viszont Stefan és Rebecca nagyon aranyosak együtt és Stefan egész szerethető, hogyha nem Elena-val van.
  Elena és Damon-t nagyon szerettem még az 1-2 évadban és még a 3.-ban is okés volt, talán azért mert a szerelmük olyan reménytelen volt, most meg olyan hirtelen van ez a nagy “love”.
  Ha az Originals-ba megy még Rebecca bele se merek gondolni hova süllyedhet még a TVD. Mindenesetre nagyon szeretem a sorozatot, de az 1.-2. évados színvonalhoz közel sincs. Amúgy sok sorozattal ez van, legalábbis amit én nézek, hogy a 4.-5. évad kifullad.

  • Na igen, mindig Bonnie old meg állandóan mindent, és érte nyivákolnak, ha baj van. Tényleg unalmas :/

 3. Én szinte a kezdetektől fogva gyűlölöm Elenát, nem tehetek róla, nekem baromi irritáló a csaj. Most is hangosan felkiáltottam hogy “Yessss” amikor volt egy kis esély rá, hogy kinyírják. És nem, ehelyett sikerült Kolt, a kedvencemet kiiktatni. Hát, gratulálok. Nálam kb. itt vágta el véglegesen a sorozat. Nagyon keményen bőgtem a végén, ez ráírható az érzékenységem számlájára is, de én is úgy voltam vele, hogy Jeremyn kívül bárkit… Klaus maradt számomra az egyetlen értékelhető karakter, meg Jeremy, az összes többi nem jelent semmit. A TVD remekül elásta magát előttem, pedig régen nagyon szerettem.

 4. benézted Tibi: a fehértölgy karóval ölték meg, amit Esther átitatott Alaric gyűrűjével… többször fel lehet használni… szó nem volt tőrről, 1 db volt kéznél, az is Rebekah-nál. jobban kellett volna figyelni. 4×11-ben is ott volt Kol-nál, azzal fenyegette Rebekah-t

 5. Nem Julie nem figyelt a részletekre, hanem te :D nem bántásból mondom, csak ne írjunk már ilyet :) figyeljünk oda jobban… Kol kabátjának zsebéből rántotta el a white oak stake-et… amúgy én se értem, hogyan tudta ennyi ideig megfékezni Kol-t egy pár hónapos vámpír. viszont haladnia kellett a történetnek, így Klaus részéről is megy tovább (dühöngés; ki tudja mit fog csinálni), meg a gyógymódos is halad, nem húzzák-halasszák

 6. ezen meg, hogy tölgyfatőr, jót nevettem :D nem is volt szó soha olyanról… van a tőr, meg a fehértölgy karó. tölgyfatőr nem létezik, az nem fából van :D

  • Hát épp az, amit írsz, jelzi azt, hogy mennyire nem gondolnak az írók azokra az átlagos nézőkre, akik nem olyan fanatikus, mindenre elszánt, Vámpírnaplókkal kelő és alvó – és talán róluk álmodó, – rajongó, mint Te.

   A legtöbb dologról én már totál elfelejtkeztem, mint például az Esther-es cuccról is. A karós cuccal igazad van, most néztem vissza – és akkor se láttam a megoldást. Aztán visszatekertem mégegyszer, semmi. Aztán harmadjára másodpercenként leállítottam, és úgy került elő hipergyorsan és valóban, Kol kabátjából.

   Szóval, igazad van, Te észrevetted. Gratulálok.

 7. fasza, hogy hardcore rajongónak állítasz be :D én nem Glee-vel és társaival kelek, alszok. bocsi. ez a róluk álmodó szöveg.. inkább ezzel, mint férfiakkal ;)

  az, hogy a karóra nem emlékeztél, jelzi, hogy nézed a sorozatot, de feleslegesen.
  a sorozat meg teljesen jó, visszatért a régi színvonalhoz.. nekem 8/10 volt a rész.

 8. Tibi te annyira ostoba vagy, hogy nem is érdemes veled leállni vitatkozni :D javaslom menj el a szemészetre, ha háromszor kellett visszatekerned, hogy észrevedd : a tölgyfa karó Kol kabátjából került elő, amit mellesleg közelről mutattak, amikor bement Elenához. csak tudod mit nem értek? ha folyton ennyire fikázod, és nem tetszik, akkor mégis minek nézed? úgyis csak baromságokat írsz folyton :D

 9. attól mert elfelejtünk apró részleteket egy sorozatból, még nem biztos, hogy feleslegesen nézzük őket. az én esetemben, én nézek kb 20 sorozatot, szóval nem fog hirtelen beugrani a tőr 1 mp-es kirántása közben, hogy “ja, igen, ezt még az a szereplő adta a tavaly, aki szerepelt vagy 3 részig és azóta meg sem említettük”, mert már arra sem emlékszem, hogy létezik egyáltalán az a szereplő. oké, ez most így extrém volt, de tegyük hozzá, hogy nekem alapból rossz a memóriám, meg ennyi sorozat között könnyen el lehet veszni a részletekben.
  amúgy annyira nem tudom már mit kezdjek ezzel a sorozattal, legszívesebben minden egyes szereplőt pofán vágnék, és valamiért mégis minden Pénteken letöltöm, megnézem és felhúzom magam az egészen…

 10. Én is csatlakozom Klaushoz , nekem is nagyon tetszik a sorozat és ezzel az évaddal sincs semmi bajom,izgalmasnak igérkezik.És szerintem ne írj kritikát,ha azt se tudod,hogy mi történik benne!Figyelj oda egy szerkesztőnek nem az lenne a dolga?!H pedig nem teszed akkor ne égesd magad,ezt tanácsnak szánom .Ja és attól ,hogy szeretem a sorozatot és figyelek a részletekre nem jelenti azt,hogy fanatikus rajonó vagyom már bocs

 11. de akit tényleg nem érdekli, pofán vágna mindenkit, feleslegesen szedi le.. aki meg tudja, mi történt és követi, nem lesz hardcore fan. Alaric nem 3 részig volt, Esther meg szerintem maradandót alkotott a karóval: nem egyszer jött már elé a fehértölgy karó téma. de ez van: nem mindenki jegyzi meg a dolgokat.

  • Had én döntsem már el, hogy mit akarok leszedni és mit nem. Ha annak ellenére is meg akarom nézni, hogy a szereplők 90%-a irritál, akkor megnézem, az én döntésem. Amúgy Esther-re gondoltam, ő szerepelt csak pár rész erejéig. És a fehér tölgy karóra is emlékeztem, csak már arra nem emlékeztem, hogy Esthertől kapták vagy mi.
   Amúgy komolyan nem értelek titeket, ennyire kiakadni egy kritikán, mindenkinek megvan a véleménye. És ez Tibi oldala, azt ír le amit csak szeretne.

 12. Kedves Klaus, Bius és Bittácska nem szeretnék a hozzászólásaitokra reagálni, mert végig olvastam azt, amit a Vampire-D.Net chatjében rólam beszéltetek. Ezek után nem érzem azt, hogy a “Buzi Tibinek” – ott legalábbis ilyen jelzőkkel illettetek – válaszolnia kellene bármire, amit írtok. Az lenne a FAIL. És ez az összes többi bejegyzésre is vonatkozik, amihez a közeljövőben netán hozzászólnátok. Vannak olyan emberek, akikkel nem szívesen kommunikálok. Köszönöm, a megértésetek.

  Mindenesetre, érezzétek jól magatokat az oldalon, remélem találtok olyan témát is, ami a kedvetekre lesz.

 13. egyszer felvállalja magát az ember, egyszer nem? mindegy is. fene tudja mit kerestem én ezen a lapon. talán valami értelmes cikket néha.

 14. A szerelem téma már tényleg unalmas… Elena-t azért nem fogják megölni, mert ugye ő az egyik főszereplő ..:D

  Nekem Stefan mellett már régóta kedvencem Klaus, az a pali annyira jól színészkedik. Imádom ahogy beszél, és awh..:D

  A másik dologhoz hozzászólva, miért kell egyből személyeskedni ha nem tetszik más kritikája? Akkor ne gyere a lapra többet. Ennyi.

  Most Klaus-nál észrevettem (nem a sorozat most, hanem aki itt írogat néven) , hogy ha akármit ír Tibi a Vámírnaplókról akkor mindig Tibi-be köt..

 15. mivel ez egy kritika, másnak is meg lehet a véleménye a sorozatról. nyilván mindig úgy ír róla, hogy nekem más a véleményem erről.

 16. t”Kedves” Tibi! Úgy véled csak neked van jogod véleményt nyilvánítani?? :D Mert akkor elég nagyot tévedsz, ahogy neked is meg van a véleményed, úgy másoknak is meg van. És az előzményeket persze nem írod le, hogy miért is illettünk azzal a jelzővel. Na de sebaj, te a múltkori cikkedben, Ian-t leprostizhattad, de mi nem hívhatunk meleg Tibinek, akinek olyan közösségi profilja van, hogy idézem: “Rosz Fiu”. Na kérlekszépen ez az igazi FAIL! :D Mert még hagyján, hogy ilyen névvel regisztrálsz, szíved joga, de legalább írnál helyesen ;) De persze ezzel már nem villogsz. Egyébként meg nem is ismertem az oldaladat (na, vajon miért? ) csak híre ment, hogy megint nagy okosságot írtál.. na további szép napot, és sok sikert ;))

  • “Kedves” Bius!
   Igen, mindenkinek megvan a joga, hogy leírja a véleményét. De az nem mindegy, hogy mindezt milyen stílusban teszi. Ti itt teljesen úgy tesztek, mintha a ti véleményeteknek nem lehetne ellentmondani, bárki, aki mást ír a sorozatról, az nem szereti, minek nézi? Talán azért, mert kíváncsi rá. Mert tapasztalatból mondom, hogy ha egy sorozatot az elején nagyon megkedveltél, nehéz kaszálni, miután már nem a legjobb. Várod azt a fordulópontot, amikor visszatérhet a hited a sorozatba.
   A másik dologgal (Facebook) pedig nagy tévedésben vagytok. Szerintetek csak Tibi egyik kedvence Matt Lanter? Más nem regisztrálhatott azzal a névvel? Mert ki kell ábrándítsalak titeket, az a profil nem Tibié. Úgy viselkedtek, mint az óvodások.
   Ezt tükrözi, hogy nem értitek meg, miért írta Tibi azt a hozzászólást nektek. Nem csak azért, mert a nemi hovatartozását gúnyoltátok ki, hanem a stílus miatt, és ahogy a háta mögött tettétek ezt. Nincs jobb dolgotok, mint ezzel foglalkozni?
   NŐJETEK MÁR FEL!
   És ha nem vettétek volna észre, ez Tibi oldala, ahol az ő véleményét olvashatjátok, ami ellentmondhat mások véleményének. Ezt el kell fogadni, senkinek sem tetszhet ugyanaz. Én sem értek egyet vele sokszor, de elfogadom, mert elvileg ez a normális viselkedés.

   Tibi! Te pedig ne törődjél velük, vidd csak tovább az oldalt, ahogy tetted eddig. Mindig lesznek ilyen emberek, akik nem fogadják el más véleményét.

   • Kedves Mira! Ha már a stílusnál tartunk.. Az aztán stílus, hogy egy olyan embert, akit nem is ismer, modern prostinak nevez egy cikk címében. Mellesleg senki sem mondta, hogy egyet kell értened, akár neked, akár bárki másnak a véleményünkkel. Egyébként, ha nem vetted volna észre, én Tibinek címeztem hogy minek nézi, nem pedig másnak. Erre az elméletedre annyit mondok, ha nekem nem tetszik már egy sorozat, mert folyton szarnak állítom be, akkor nagyon egyszerű a dolog: nem nézem tovább. Jajj szegény, biztos telesírja a kispárnáját, mert valaki melegnek nevezte. Akkor ki is az ovis? Nem mellesleg neki biztos joga volt hozzá, hogy Iant leprostizza, igaz? Mert ezzel már nem villogsz.. Igen, valóban az ő oldala, és ha már ilyen marha bölcs vagy, akkor gondolj bele abba is, hogy amit a kedves Tibikéd ír, az sem tetszhet mindenkinek és ahogy itt le is van írva a hozzászólásnál idézem: “Tetszett? Nem értesz egyet? Véleményed van? Ne rejtsd véka alà, hanem szólj hozzà, vagy trackback-eld az oldaladra a bejegyzést..” Ilyen egyszerű. Ja és még a nagy okosságodhoz hozzátéve.. Ahogy elnézem Te vagy itt az, aki nem fogadja el mások véleményét. Mert a szöveg az megy, de Te azt nem tudod felfogni, hogy nekünk tetszik a sorozat, és szerintünk jó rész volt. Egyébként meg mondatelemzést általános iskolában tanítják, javaslom ismételd át egy picikét. Ugyanis nem azzal volt problémám, hogy neki tetszett-e az adott rész vagy sem.. De sebaj, magyarázhatom én, úgyse érted. :)

    • Jajj, ez fájt… XD
     Csak sajnos még mindig nem érted Tibi hozzászólását. De mindegy, ahogy Tibi sem, én sem pazarlok több energiát arra, hogy ezt megértessem veletek, higgyjétek azt, amit szeretnétek és legyetek boldogok vele.

     Nem vagyunk egyformák, még szerencsére. És ezt nem ironikusan gondoltam. Milyen lenne a világ, ha tényleg mindenkinek ugyanaz lenne a véleménye? :)

    • Még egy hozzászólás és tényleg befejeztem. Átnézve a hozzászólásomat, úgy gondolom, én elég normális hangnemben írtam (egy kiemelt mondattól eltekintve), te pedig jössz a kisiskolás stílussal.
     Egy: nem az én Tibikém, csak úgymond régóta ismerem ezen az oldalon (és más oldalakon) keresztül, és úgy gondoltam ennyit megérdemel, ahogy ti is jöttetek rögtön írni Klaus után. Pont, lezárva.
     Kettő: Akkor kívánom, hogy egy olyan nézett sorozatoddal se legyen olyan, ami rengeteg embernek, hogy már csak azért nézi, mert régen szerette, de nem bír elszakadni tőle. Azt mondani könnyű, hogy akkor nem nézed. De megtenni nagyon sokaknak nehéz. Pont, lezárva.
     Három: Én nem fogadom el mások véleményét? Hol írtam arról, hogy nem bírom felfogni, hogy nektek tetszik a sorozat? Mert amit írtam, az teljesen más, de mindegy. Pont, lezárva.
     Négy: Te beszélsz a szövegértésről? Muhaha… PONT, LEZÁRVA.

     • Ahogy elnézem, Te nem érted, hogy én miről írok, de mindegy, nem állok le vitatkozni olyan emberrel, aki még azt se érti meg, amit neki írnak! :) Amúgy valami gépnek vagy papagájnak érzed magad, hogy ismételgeted “Pont, lezárva.” ?!?! :D Plusz, úgy beszélsz itt a sorozatokról, mintha valami drog lenne, hogy mondani könnyű, hogy nem nézed. Régen néztem a Lost című sorozatot, nem tetszett, abbahagytam, pedig előtte minden részt megnéztem, és izgatottan vártam a folytatást. Nem tudom, hogy te éppenséggel miről beszélsz, de ha valakit nem érdekel már egy sorozat, akkor nem nézi, ez ennyire egyszerű. Pont te hablatyolsz itt teljesen másról, mint amit én írok, de ahogy írtam, nem állok le veled vitatkozni. Örülj magadnak és a zseniális, “Pont, lezárva.” ismételgetésednek! ;) További csodaszép napot!! ^^,

   • Van oldalam? Hol? Mi a címe? És én miért nem tudok róla?

    Mira, köszönöm, hogy megpróbáltad, de felesleges, bár, ezt gondolom már te is beláttad :)

    • Időközben megtaláltam … inkább nem is szólok hozzá semmit.

     Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok, remélem jól telik majd ez a két nap nektek is.

 17. Bius kiütéssel győzött! haha:D amúgy korrekt rész volt, egyik legjobb az évadban. Ilyenen vacilálni hogy elenát miért nem ölik meg, szerintem kár gondolkozni, tökre kézenfekvő az ok. Kol halála meg kellett, hogy tudjon haladni a történet, mert ha egy helybe toppog a sorozat, akkor meg az lesz a baja mindenkinek.

 18. Teljesen normális, ha egy sorozat vagy bármilyen más téma vegyes érzelmeket vált ki az emberekből, még az is elfogadható, hogy mindenkinek van SAJÁT véleménye, amit az esetek többségében normális hangnemben, értelmes ember módján tud a másik tudtára adni (az már teljesen más kérdés, hogy egyeseknek mi számit normálisnak). Egy valamit azonban nem értek.
  Nyilvánvalóvá vált, hogy az oldal látogainak érzékeny téma a Vámpírnaplók és maga a szerkesztő személye, Tibi. Az egy dolog, hogy mindenkinek van saját véleménye, de úgy gondolom, azt is el kell fogadni, hogy a másik embernek nem feltétlenül egyezik meg a véleménye a sajátoddal. Lehet, hogy sértőnek találjátok, hibákat vesztek az írásában, és véleményetek szerint jobban utána kellene néznie bizonyos dolgoknak. Talán igaz, de azért gondoljatok bele, ti sem vagytok tökéletesek, nektek is vannak ugyanúgy hibáitok. Ez nem feltételezés, ez TÉNY. Attól, hogy Tibi a saját szórakoztatására létrehozott egy oldalt, senkinek semmi köze. Az oldal nem róla vagy épp a nemi hovatartozásáról szól. Gondolkodás nélkül sértetek meg másokat úgy, hogy egyáltalán nem érdekelnek titeket a következmények. Egy valami azért érdekelne, ti hogy reagálnátok fordított esetben? Bármit el lehet mondani Tibiről, csak épp azt nem, hogy széndékosan bántana meg másokat. Ha bajotok van vele, akkor vegyétek fel vele a kapcsolatot, és úgy rendezzétek a nézeteltéréseket. Nem kell mondvacsinált okok mögé bújni, és úgy kirobbantani egy hatalmas vitát. Az oldal olvasói nem arra kíváncsiak, hogy kinek épp miért nem szimpatikus Tibi. Eddig csak csendesen olvasgattam az ellene felhozott “vádakat”, de ha tovább folytatjátok, hozzám hasonlóan több olvasó is SAJÁT véleményt fog nyilvánítani.
  Annak ellenére, hogy nem fogjátok figyelembe venni, azért egy valamit mégis javasolnék nektek: Mélyen nézzetek magatokba, hogy milyen emberek vagytok, mert nem hiszem, hogy egy olyan szöveg, amely hangulatjelektől hemzseng, komoly ember látszatát keltené!

 19. Természetesen, aki nem használ hangulatjeleket, az komoly és bölcs ember látszatát kelti. Én is meg tudnék fogalmazni ilyen szöveget, akár 4-5 oldalban.

  “Mélyen nézzetek magatokba, hogy milyen emberek vagytok,”-> az ilyen emberekre lennék kíváncsi, hogy milyenek valójában… annyira bölcsnek tűnik, hogy egyáltalán nem.. lehet nem ez volt a cél, de úgy utálom az ilyen kioktató jellegű szövegeket. Az meg, hogy saját szórakoztatására: én ha létrehozok egy ilyen blogot, nyilván az olvasók számára csinálom, mert ha magamat akarom elszórakoztatni ezzel, gond lehet… leírom a véleményem, aztán szembe kell nézni a ténnyel, hogy van, aki egyetért majd velem és van, aki nem. Ennyi.

 20. Nah látom megint elragadott pár embert az indulat azért mert Tibi nemvolt 100%ig képben azzal hogy milyen karoval ölték meg Kol-t..ez durva.. amugy abszolut hardcore TVD fanként mondom hoyg a 4.évad egy kalap sz###rt se ért eddig.az utobbi 2 rész votl az amire azt mondtam hogy azt a rohadt ez már valami :) remélem hogy marad ez a szinvonal és nem váltunk át megint dögunalomba.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here