Szavazz: “A Dal” első köréből ki a kedvenced?

6

Szombaton kezdődik az M1 “A Dal” című műsora, aminek a nyertese képviselheti majd hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Habár eredetileg nem terveztem, mégis, letöltöttem “A Dal” dalait, hogy mégis tisztában legyek az indulókkal, és az adott dalokkal. A kedvencemet most nem árulom el – megtettem korábban, – plusz nem szeretném befolyásolni a szavazást sem.

Az első fellépők között javarészt tehetségkutatós felfedezettek szerepelnek, hiszen még a Mrs. Columbo frontembere is a Megasztárból jött Galambos Dorina. A nevek között egy ismeretlent találunk, ő Bogi, aki tulajdonképpen Barbee felfedezettje, és a szőke lány szerezte a dalát is. Ami különösen meglepő, hogy az X-Faktor mentora, Keresztes Ildikó is jelen van, hova tovább, pont a saját mentoráltja – és a bulvár szerinti szeretője, – Baricz Gergő ellen száll majd harcba. Vajon a mentorált legyőzi majd a mesterét?

Eurovíziós Dalfesztivál - Bemutatták az elõdöntõ résztve

Szavazzátok meg a kedvenceiteket! Az eddigi gyakorlattól eltérően most két előadóra voksolhattok, nem csak egyre. A szavazás február 2-ig él., azt pedig ne felejtsétek el, hogy szombat este Élő Blog lesz “A Dal” kapcsán!

Ki a kedvenced "A Dal" első fordulójából? Két előadóra is szavazhatsz!

 • Agárdi Szilvia & Pál Dénes - "Szíveddel láss" (72%, 70 Votes)
 • Keresztes Ildikó - "Nem akarok többé játszani" (15%, 15 Votes)
 • Baricz Gergó - "Húz" (13%, 13 Votes)
 • Gyurcsik Tibor - "Örök harc" (12%, 12 Votes)
 • Rácz Gergő - "Csak állj mellém" (10%, 10 Votes)
 • Bogi - "Tükörkép" (3%, 3 Votes)
 • Background - "Neonzöld" (3%, 3 Votes)
 • Fehér Zoltán - "Nincs baj" (1%, 1 Votes)
 • Mrs. Columbo - "Játszd újra" (1%, 1 Votes)
 • Palcsó Tamás - "Ezt látnod kell" (0%, 0 Votes)

Total Voters: 97

Loading ... Loading ...
888 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.6 hozzászólás

 1. Dénesre és Szilvire és Rácz Gergőre szavaztam de Gyurcsik Tibi dala is tetszik. A négy tovább jutó ebből a körből szerintem Dénes és Szilvi, Gyurcsik Tibi, Rácz Gergő és Mrs Columbo.

 2. Ez a tízes felhozatal nekem elég gyengus. Tízből kilencet most hallottam először, direkt nem is kerestem előre, mert ha valami nagyon jó egyszer kell halljam és megragad úgyis. A hátsó kilencből megragadt kettő. Megragadt a Keresztes szám, és megragadt Gyurcsík Tibi örök harca. A kettő közül nekem előbbié jobban tetszik, így arra szavaztam, na meg Dénesékre természetesen. :)
  Összes többit fel se tudnám idézni…talán Bogit, de az a zene meg szerintem egyáltalán nem odavaló, inkább simán csak egy rádióba.

 3. Hűű, azért durva itt is Pál Dénesék előnye :)
  Ráadásul kapkodtam, és nem olvastam el a felhívást, így kimaradt Palcsó Tomi, szóval azért lenne neki is egy szavazata tőlem.

  Mondjuk érdekes dolog, hogy igazából ez nem ám az előadók, hanem a dalok versenye, mégis úgy teszed fel Tibi a kérdést, hogy “Ki” a kedvencünk… Szóval bármennyire is dalok versenye ez, az előadóra szavaz majd a közönség. Emiatt viszont legalább nagyjából merek bízni abban, hogy a döntőig eltolja a közönség a Szíveddel láss… szekerét. Aztán meg meglátjuk.

  Amúgy az élő blog miért jobb Neked, mint a végén a kritika? :)

  • Írói szempontból az élő blog nagyobb kihívás, mert sokkal nehezebb, mint megírni egy kritikát. No meg, bármennyire is fárasztó, szeretem csinálni :)

   Abban pedig tökéletesen igazad van, hogy “Ki” helyett “Mi”-t kellett volna írni, mert ez mégiscsak a dalok versenye. Mindenesetre, ha Fehér Zoltán énekelné a Szíveddel láss-t, kíváncsi vagyok mennyire lenne sikere. Szerinted? :)

Leave A Reply