Főoldal Hírek RTL Klub & RTL II – Tavasszal is lesz mit nézni

RTL Klub & RTL II – Tavasszal is lesz mit nézni

16
Oszd meg!

Bekeményít az RTL csoport, hozzák a vadiúj sorozatokat és a régebbiekből is érkezik a folytatás, ergó Kolosi Péter büszke lehet önmagára, úgy fest, sikerül(t) kielégítenie a rajongók igényét. Az RTL Klubon kilenc sorozatból lesz újdonság, ezek között akad, amiből új évad kerül képernyőre, de természetesen új szériák is bemutatkoznak, mint az Arrow – A zöld íjász és a The Following. Utóbbi főszereplője Kevin Bacon, és alig két hete debütált az Egyesült Államokban, ergó hipergyors premier szemtanúi lehetünk. A csatorna összedobott egy promót az új sorozatainak, íme:

A kistestvér, az RTL II is ontja majd magából az újdonságokat tavasszal, viszont egyelőre úgy fest, hogy nem mutatják be a Dollhouse második évadát – amit amúgy nagyon sajnálok, egyben le akartam darálni a sorozatot. Érkezik egyébiránt a Nyomtalanul (Without a Trace) ismétlése, hisz azt már a tv2 elhozta egyszer. Szintén ismétlés lesz a Dallas első évada, de elhozzák a másodikat is. Két új sorozat is bemutatkozik az RTL II-n, egyikük a Homeland – A belső ellenség lesz, a többszörösen díjnyertes sorozat. Amúgy, roppant vicces, mert a pro4 is bemutatja a Last Resort – A belső ellenség című szériát, ergó ugyanazt az alcímet kapta mindkettő. Megjegyezném, a tv2 állt elő hamarabb a farbával, ergó az RTL lopott. Bud Spencer is visszatér a képernyőre, méghozzá a Nincs kettő séf nélkül című sorozat főszerepében, amit három éve forgattak Olaszországban. A főszereplő Carlo (bud Spencer), egy nyugdíjas zsaru, aki nem pihenhet, mert az olasz maffia sem ment szabadságra. Az RTL II is kapott egy fasza csatorna promót, nézzétek csak:

16 Hozzászólások

 1. A Szép kis hazugok (Pretty Little Liars) úgy látszik még mindig nem lesz tavasszal se, pedig ez év elejére ígérték.

  • Nem ígértek semmit, csak elkezdték a szinkront. Ez önmagában még semmit sem jelent.

   Amúgy, jobban jártak volna a rajongók, ha az M1 veszi meg a PLL-t, akkor már rég a harmadik évados részeket hozná hetiben a Királyi Televízió.

   • Én is ugyanezen a véleményen vagyok, hogy az M1-nek kellett volna megvenni. Szerencse, hogy a Bosszút (Revenge) az M1 vette meg. Jó lenne, ha megvenné a The Lying Game-et is esetleg az M1.

    • Az M1 viszont abból a szempontból “veszélyes”, hogy állami televízió révén nagyon függ a kormányzattól. Az utóbbi két évben nagyon sok pénzt kaptak műsorvásárlásra, de ha ez a keret teszem azt jövőre a felére csökken, akkor bizony nem nagyon lesz premier tartalom.

     Ezzel szemben a kereskedelmi tévéknél azok a sorozatok, amik elfogadható nézettséget szállítanak, jöhetnek az új évadokkal. És ha azt nézzük, 10ből 7-8 sorozatot becsületesen be is fejeznek.

     • Hát azért 7-8 sorozatot nem nagyon fejeznek be a 10-ből. Leginkább az ilyen CSI, NCIS, Dr. Csont és hasonló témájú, stílusú sorikat nyomatják. Gossip Girl 4. évad se jött, talán jó pár év múlva. Tuti gimi új évadokra is éveket kellett várni. Vámpírnaplók 3. évad se fog jönni. Amelyik sorozatok kint azért elég jó nézettséggel bírtak nálunk nem nagyon. Tv2-es példa a Parenthood, nálunk még az első évad se ment le végig.

     • Tény, hogy vannak lemaradások, pláne az RTL Csoportnál, de látod, hogy olyan sorozatokat is leporoltak, amik már odakint befejeződtek, és most igyekszenek felzárkózni, lásd Damages, One Tree Hill vagy a Chuck. Most, hogy már van RTL II, szerintem az összes olyan sorozat sorra fog kerülni, ami számottevő nézettséget ért el, és már régóta várjuk a folytatást. A Gossip Girl jó számokkal futott az RTL Klubbos ismétlése idején is, kétlem, hogy ne folytatnák. Sőt, a Vámpírnaplók folytatása is esélyes, ha máshol nem, hát az RTL II műsorán.

      No meg, mekkora királyság már az, hogy több év – majdnem másfél évtized, – után a Prizma bemutatta a Bír-Lak maradék öt évadát is, mert az HBO annak idején csak hármat hozott el!

      Persze, vannak olyan bukott sorozatok, amiknek a folytatására nincs sok esély, mint a 30 Rock, Parks and Recreation vagy a The Office, ami valahol érthető is, hiszen a televíziózás, pláne a kereskedelmi, nem egy jótékonysági intézmény.

      Ami a PArtenthoodot illeti, mivel Universal stúdió, nagyon nagy arra az esély, hogy bemutassa az Universal Channel :)

     • Vámpírnaplókkal kapcsolatban olvastam cikket, hogy az egyik főbb szereplő szinkronszínészét kérdezték a folytatásról és azt nyilatkozta, hogy nem kezdték el szinkronizálni, mivel nem volt jó a nézettsége és nem is valószínű, hogy le fogják szinkronizálni. A Parenthood és a Universal Channel párosítás meg elég bukott ügy lenne, mivel nem sok szolgáltatónál érhető el a csatorna.

     • Sok mindent tudhat egy szinkronszínész, rendelkezik belsős infókkal, de sose lehet tudni, hogy a csatornák mikor mit terveznek. Elég nagy a TVD netes visszhangja itthon, megéri nekik folytatni, csak nem az RTL Klubbon.

      És mi azzal a baj, hogy az Universal Channel egy kis csatorna? Aki keresi, úgyis megtalálja, ha máshol nem hát az ncore-on :)

     • Nekem pl nincs ncore-m szóval ott pl én nem találom meg. Meg sokszor olyan releaser csapat csinál egy-egy jobb sorozatot, akik gyengébb minőségben tudják felvenni a szinkront, meg hibásan is, ezért amiket szeretek sorozatokat, azokat jobb szeretem magam felvenni.

     • Akinek ma már van szélessávú internet hozzáférése, és tudja használni a keresőt, az megtalálja azt, amit szeretne. Persze, nem elérhető az összes sorozat, itt is olyan 10ből 8-9 az arány.

      Rengeteg fórum van (Pirateclub, Minervasyte) és Online Visszanéző (Online-Sorozatok.Tv, Online-Sorozatok.Hu) ahonnét kvázi mindent vissza lehet nézni.

      Ráadásul már a tévék is kezdik feltölteni a részeket az oldalukra, lásd MTV, a premier után egy nappal már a Túlképzetlenek és a Geordie Show is fent volt.

      Ami pedig a minőséget illeti, némelyik valóban nem a legjobb, leginkább az, amit a tévéből rögzítettek, és nem DVD Rip-ként teszik közzé, de ez a legkevesebb, attól még elérhető. Majdnem minden elérhető.

     • Hát én ezzel úgy vagyok, hogy ha nézek egy sorozatot, érdekel is és letöltöm, akkor szeretem azért minél jobb minőségben megtartani, nem pedig hibás hangsávval. De ez csak az én véleményem.

     • Teljes mértékben egyetértek, valóban, fontos a minőség. Sőt. Én például nem nézek kamerás filmeket, inkább kivárom a hónapokat a jobb minőségre, szóval a minőség fontos dolog.

 2. De jó az RTL II promója!:))
  Egyébként simán lehet, hogy az RTL találta ki előbb “A belső ellenség” alcímet, csak a TV2 hamarabb jelentette be a saját sorozatának címét.

  • Erről semmit se szóltak :/ Szerintem nem mostanában lesz, csak nyáron-ősszel. Amint lesz pontos hír, megírom :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here