Főoldal Multimédia Video Arrow – A zöld íjász: Magyar promók

Arrow – A zöld íjász: Magyar promók

5
Oszd meg!

Remélem senki nem felejtette el, hogy pénteken megérkezik az RTL Klub műsorára az évad legmenőbb új sorozata, az Arrow. A magyar keresztségben “A zöld íjász” címet kapott széria dupla résszel nyit, hogy aztán minden pénteken egy résszel folytatódjon. Az RTL Klub ugyan nem plakátozta tele az országot a premier kapcsán, de számos videót megosztott már, amit az ArrowFan.Org oldal szerkesztői lelkesen fel is töltöttek, ezeket linkeltem be én is nektek. Az RTL megosztotta továbbá a magya hangokat is, a főhőst Bozsó Pétert, szerelmét, Laurelt pedig Bognár Anna kelti majd életre. Természetesen Molnár Ilona sem maradhatott ki a buliból, ő kapta Theát – nincs is sorozat Ilike nélkül, ezt már régóta tudjuk. A többi magyar hangot itt keressétek. Ami pedig a promókat illeti, szerintem egész jók lettek, hiszem, hogy a kétkedőknek is meghozhatják majd a kedvét. Ne feledjétek tehát, pénteken premier, jómagam pedig legkésőbb hétvégéig jelentkezem egy átfogó kritikával az első évad első feléről.

1162 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

5 Hozzászólások

 1. Komoly már tök fura nekem is a magyar szinkron. Ugye több sorozatot is angolul nézek. Remélem jó nézettsége lesz.

 2. Szerintem Bozsó Péter hangja nagyon jó választás volt. Régen hallottam már főhőst szinkronizálni. :)
  Nagyon remélem én is, hogy nézettségileg jó számokat fog hozni, mert ez a sorozat nem érdemelne tőlünk buktát. Nagyon ott van.. :)

  • Szerintem is telitalálat, legalábbis az alapján, amit eddig hallhattunk promókban. Bozsót ritkán hallani, de amikor igen, hát azt nem lehet nem szeretni :)

 3. remélem nem fog úgy járni mint a Vámpírnaplók hogy nem adják végig na mind1 akkor majd nézem feliratosan

  • Miből gondoljátok, hogy NEM adják vagy NEM folytatják majd a Vámpírnaplókat? Azért, mert tavaly nyáron nem jött el automatikusan a folytatás?

   Az RTL csoportnak baromi sok sorozata van, és a legtöbbnél több éves a lemaradás, ehhez képest a Vámpírnaplók másfél évados lemaradása az nulla.

   Szerintem biztos folytatni fogják ezt is, mert nem teljesített azért olyan rosszul, csak volt, hogy kikapott a konkurenciától, no de az a Született Feleségek volt, egyike annak a kevés sorozatnak, amivel a tv2 nézőket tudott leültetni a képernyő elé.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here