Főoldal Érdekességek Sajtóközlemény Sajtóközlemény: Ismét celebhírekkel támad a Viasat 3

Sajtóközlemény: Ismét celebhírekkel támad a Viasat 3

2
Oszd meg!

A Sztárkoktél naponta rövidhírekkel, szombatonként pedig félórás magazinműsorral jelentkezik a VIASAT3-on. A műsor segítségével fény derül meglepő sztártitkokra, a legfrissebb pletykákra és érdekességekre a hazai és a külföldi hírességek háza tájáról.

Emellett a nézők betekintést nyerhetnek a VIASAT3 közkedvelt műsorainak kulisszái mögé, interjúkat, összeállításokat láthatnak kedvenc színészeikkel és a népszerű sorozatok alkotóival.

„Kíváncsian várom, milyen érdekességekre, titkokra derül majd fény a Sztárkoktélban. Egyúttal nagyon szerencsés helyzetben vagyunk Évával, hiszen műsorvezetőként az elsők között értesülhetünk majd a bulvárvilág történéseiről” – mondta a Müller Attila.

Muller Attila Eva Sztarkoktel Viasat 3

„Aki ismer, az pontosan tudja rólam, mennyire szeretem a bulvárhíreket.” – vallja a műsorvezető, Horváth Éva. „Minden napom úgy kezdődik, hogy a reggeli két kávé mellett tájékozódom a celebvilág legfrissebb eseményeiről. Bármilyen elfoglaltságom van, ezt az elmaradhatatlan rituálét mindig beiktatom a programomba, hiszen egyik nap sem indulhat el az aktuális sztárhírek nélkül.”

Sztárkoktél – február 16-tól minden szombaton 18.00-kor a VIASAT3-on.

2 Hozzászólások

  1. Hahahaha!!! Két celeb mondja, hogy szeretik a sztárhíreket… Nagyon érdekes! Ha róluk írnak valami szaftos pletykát, azt is kávé mellett, nagy érdeklődéssel olvassák?

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here