Főoldal Hírek Az utolsó év (Último Año) – Új telenovellát vett a Viva TV

Az utolsó év (Último Año) – Új telenovellát vett a Viva TV

8
Oszd meg!

A telenovellák már jó ideje reneszánszukat élik Magyarországon, olyannyira, hogy a Viva, – ami elvileg zenetévé akarna lenni, – máris megvásárolta a második dél-amerikai telenovelláját, amit a Popland! sikerén felbuzdulva annak sávjában vetít majd. Az utolsó év a latin-amerikai MTV sikersorozata, amit már több országban mutattak be, a főcímdalát pedig az RBD zenekarral hírnévre szert tett Dulce María énekelte el. Az első évad hetven epizódos, egy éve fejeződött be a tengerentúlon, ezek az epizódok kerülhetnek Magyarországon is bemutatásra. Íme, a történet.

Az utolso ev - Ultimo ano - Viva

Az utolsó év főszereplője a gyönyörű Celeste, aki ösztöndíjasként érkezik a város legjobb gimijébe – az okos, magabiztos és laza lány hamar rájön, hogy a szerelem és a boldogság hamar elillan, ha az ember nem küzd érte. A suliban hamar belezúg a gazdag családból származó, veszettül jóképű Benjamin, de rabul ejti a srác legjobb barátjának, Martinnak a szívét is. Martin egy cserediák, aki Benjaminék házában lakik, és egy sötét titkot őriz: igazából egy csaló, aki rejtélyes tervvel érkezett a városba. Eddig mindenki bevette a sztoriját – Martin azonban elkövet egy igazán nagy hibát, amikor fülig szerelmes lesz Celeste-be…

A főszerepben Magyarországon – és a világon is, – jobbára ismeretlen fiatal színészek láthatóak, viszont ez ne rettentsen el senkit, akinek bejött a Popland! által prezentált stílus, az nem fog csalódni Az utolsó évben sem. Akit érdekelnek a karakterek leírásai, az képekkel együtt a Viva oldalán megtekintheti. A weboldal szerkesztői elviekben feltöltöttek egy promóciós videót is, de az nem elérhető, ellenben egy semmit mondó teaser igen. Az utolsó év premierjére ma délután kerül sor.

8 Hozzászólások

  1. Ez is egy zenés sorozat? Remélem, nem, mert azoktól, kis túlzással, kiver a víz. A történet és a fotósorozat viszont jó. Habár VIVA TV lévén nem sok jóra számítok, számomra ezen az adón az egyetlen nézhető műsor a Playboy villa lányai volt :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here