Főoldal Hírek Ben and Kate – A kasza immáron hivatalos

Ben and Kate – A kasza immáron hivatalos

0
Oszd meg!

A FOX először csak levette a képernyőjéről a Ben and Kate című újoncát, majd most hétvégén be is jelentették a kaszát. A sorozatból annak idején plusz hat epizódot rendeltek be, így az első évad tizenkilenc epizódos lett volna. A kasza hírére azonban a produkciót leállították, tizenöt epizód készült el a sorozatból, amiből négyet nem mutatott be a FOX, és vélhetően nem is fog. Az egyetlen esély a DVD megjelenés, vagy az, ha más ország levetíti az adott részeket.

ben-and-kate

A Ben and Kate volt az egyik legjobb őszi pilot, 9/10-es értékelését csak az Arrow és az Emily Owens, MD múlta felül. Azonban utóbbi kettő a folytatásra is hozta a színvonalat, míg a Ben and Kate átdeformálódott a pilot után, és egy megfáradt, poénok nélküli sorozat képét öltötte magára, igaz, megmaradt egy aranyos, szerethető feelingje, de ez önmagában nem elég.

A kasza amúgy a FOX részéről teljesen érthető volt, hétről-hétre egyre gyengébb volt a nézettsége, kedden már csak 1.2-es 18-49 raitingje volt, és 2.53 millió nézője, amivel a CW-n kívül az összes csatorna elverte őket, míg az őt felvezető Raising Hope megsemmisítő csapást mért az NCIS ismétlésére, Betty White kandikamerás műsorára és a Hart of Dixie-re is.

815 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here