Főoldal Hírek Leleplezték a Nagy Duett sztárpárosait

Leleplezték a Nagy Duett sztárpárosait

4
Oszd meg!

Hiába ért véget tegnap a The Voice, nem hagy minket a Tv2 csoport szavaznivaló énekverseny nélkül, érkezik ugyanis a SuperTV2 műsorára a Nagy Duett, ahol (el?)ismert énekesek rendeződnek párba azokkal a celebekkel, akik nem az éneklésből élnek. Kivéve persze a rapper Dopemant, aki nem is nagyon értem, mit keres a kezdők között. Az is talány, hogy egy fodrász, szakács és a világ legbénább stylistja miért került be, de üsse kavics, úgyse én vagyok a célközönség. Vagyis korcsoport szerint igen, de … Tegnap a TV2 nyilvánosságra hozta a műsorban részt vevő párok listáját, amiben sok meglepetés nem volt. Íme, a párosítások:

Gaspar Laci es Maunika

01. Szulák Andrea – Papp Gergő (műsorvezető)
02. Király Linda – Szabó Győző (színész)
03. Szinetár Dóra – Dopeman (rapper)
04. Pataky Attila – Görög Zita (modell)
05. Csézy – Gesztesi Károly (színész)
06. Gáspár Laci – Erdélyi “Maunika” Mónika (műsorvezető)
07. Szandi Zsidró Tamás (“sztár”fodrász)
08. Détár – Enikő Kovács Lázár (“sztár”szakács)
09. Kökény Attila – Cseke Katinka (színésznő)
10. Bangó Margit – Lakatos Márk (a világ legbénább stylistja)

Szinetar Dora es Dopeman

A Nagy Duett második évada február 10-én indul, és minden vasárnap lesz képernyőn. Elsőre talán meglepőnek tűnik a vasárnapi időpont, de a szombatot például nem célozhatták be, lévén akkor Gáspár Lacinak jelenése lesz az M1 “A Dal” című Eurovízió-válogató műsorában. Ami engem illet, az első évadot sem követtem figyelemmel, ezt sem fogom, maximum az első részt. Az viszont már most biztos, hogy itt tényleg minden szavazat számítani fog, lévén alig párezres nézettséggel fog futni a műsor.

Kiraly Linda Szabo Gyozo

4 Hozzászólások

  1. Gesztesi Károly, Szabó Győző ők valamennyire tudnak énekelni. Cseke Katinka régebben az egyik Megasztár szériában is énekelt.

    • Tényleg, a Megasztár 3-ban volt, és a top ötvenig jutott el. Pedig még drukkoltam is neki annak idején. Bár, tavaly Trokán Nóra se volt kezdő – meg is nyerték a műsort Caramellel …

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here