Agárdi Szilvia és Pál Dénes lehetnek az Eurovíziós Dalfesztivál első hazai győztesei

Figyelem! Ez egy erősen megosztó bejegyzés, olyan tartalommal, ami zavarhatja egyes olvasók erkölcsi értékrendjét. Nem trágár a szöveg, de mégis, a tartalma alapján zavarhat egyeseket. Éppen ezért elolvasását senkinek sem ajánlom.

Tegnap Este a The Voice színpadán Agárdi Szilvi és Pál Dénes elénekelte a közös dalát, ami a Szíveddel láss címre hallgat. És nem csak a dal, hanem az előadás is rendkívül profi volt. Ennek hatására ma meghallgattam “A Dal” harminc dalát, és ez alapján kijelenthetem: Pál Dénes és Agárdi Szilvi nem csak a hazai selejtezőt, hanem akár AZ Eurovíziós Dalfesztivált is megnyerhetik. Oké, ha győzni nem is, de a top három – méghozzá a döntőben! – szinte garantált. És most ecsetelem azt, hogy miért. Eddig lehetett nyugodtan olvasni. Most keressétek meg az “x”-et, és zárjátok be a lapot.

A dal elsősorban azért esélyes a győzelemre, mert Szilvia majdnem vak. Kész, leírtam, kövezzetek meg. De előtte gondolkodjon el magában mindenki egy picit. Milyen jó érzésű ember ne szavazna egy olyan lányra, aki alig lát? Ki az a kőszívű, aki ne dobna rá egy voksot? Ráadásul Szilvia nem csak vak, hanem tehetséges és gyönyörű is. És a hangja is csodálatos. Dénes pedig ha nem napszemüvegben lép színpadra, még a kőszívű európaiak szívét is meglágyíthatja. Ráadásul olyan szép, és pozitív mondanivalókkal van teletűzdelve a dal. De ahhoz, hogy igazán győzhessenek, nem is lehetne jobb lépés, mint Szilvia kezébe adni egy botot, hogy úgy keresse meg Dénest a színpadon.

Pal Denes Agardi Szilvia A Dal The Voice

Egy szó, mint száz, a Szíveddel láss című dal nem csak “A Dal” hazai selejtezőjének legfőbb esélyese a győzelemre. De nem ám. Ez akár az Eurovíziós is megnyerheti. És szerintem meg is fogja. Ha esélyt kapnak. És remélem megkapják. A fenébe Gigivel, ő odakint csak egy tucat lesz. De senki – ismétlem, – SENKI nem győzheti le Európában Pál Dénes és Agárdi Szilvia kettősét. Ha egy szépszemű fiú és egy vak lány arról dalol, hogy a szíveddel, és nem a szemeddel kell látni, akkor az egy Eurovízió-győztes párosítás. Csak kapjanak esélyt, és meg fogják nyerni.

60 <- A cikken ennyien olvasták| Mérés kezdete: 2014/06/19 4 <- A mai adatok

Cikkajánló - Avagy érdekes, kreatív és szórakoztató cikkek. Nekem tetszettek.
h07Szívdöglesztô Arnold fia h02Képtelen sztárpárok h03Tarolt a Majmok bolygója
h04Repcsik kritika h05Förtelmes fônökök 2. h06Brangelina új filmben!
h01Harcosok Klubja 2. h08Charlie Sheen új botránya h09J.Lo nevét viseli egy állatfaj
h10édi az új Maugli h11Utálatos színészek h12A Titanic 20 GIF-ben
36 Comments

Add a Comment

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

x01 x02 x03 x04


Admin: Tibi @ e-mail | Nyitás: 2008.02.14 | Host:WebHostIcon & Web-Server.Hu | Látogatók: Online | Adatok