Főoldal Multimédia Promó Fotók & Poszterek Wizards of Waverly Place: Alex vs. Alex

Wizards of Waverly Place: Alex vs. Alex

8
Oszd meg!

Az amerikai Disney Channel csatornára március 15-én tér vissza a Russo család, hogy a Varázslók a Waverly Helyről egy új tévéfilmben hódítsa meg újra a sorozat rajongóit. Ebben a különleges filmben a Russo család és barátaik Toszkánába, Olaszországba utaznak találkozni egy rég elveszett rokonukkal. Ott Alex próbálja bizonyítani azt, hogy ő több, mint egy átlagos, gondtalan varázsló, véletlenül előidéz egy varázslatot, ami létrehozza Alex gonosz mását. Gonosz Alex találkozik egy jóképű fiatal varázslóval, aki baljós tervet eszelt ki. A Jó Alexnek meg kell találnia a módját, hogy megmentse a világot és a családját, mindez pedig egy végső csatába torkollik közte, és gonosz mása között, a Písai Ferde Torony tetején.

A filmben visszatérnek a sorozat sztárjai, David Henrie kivételével, a gonosz varázslót pedig az Awkward – Kínos c. főhőse, Beau Mirchoff alakítja majd. A DC megosztott jópár hivatalos képet és promóciós fotót a filmről, ezeknek a forrása pedig a Just Jared. Mivel az első WOWP tévéfilm egész jól sikerült, ezért jómagam repesve várom a folytatást – ti is, ugye?

8 Hozzászólások

  1. David Henrie lehetett volna benne.. nem h Max-et hagyták ki volna belőle. az a gyerek s*gghülye és engem rohadtul idegesített a sorozatban is :D nem volt vicces.

    • David Henrie nem akart benne részt venni, nem a készítők döntése volt. Ők nyilván Justint is akarták volna a filmbe.

      Ha elér a magyar Disney Channelre is majd a film, akkor mindenképpen belenézek. Úgyis ismétlik majd tucatszor, szóval nem lesz nehéz elkapni.

  2. Örülök, hogy újra képernyőre kerülnek, mert én imádtam őket, főleg az első két évadban! Nagyon sajnálom, hogy a Disney négy évadnál többet szinte egyetlen sorozatának sem ad, mivel vannak köztük olyanok, amiket hosszú éveken át is szívesen elnéznék.

    • Ááá, tudtam, hogy valahol magyarul is olvastam róla, hogy miért nem vállalja! Akkor rejtély megoldva, a magazinban. XD

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here