Főoldal Hírek Last Resort, Hannibal, Red Widow és The Mob Doctor – Tavasztól Magyarországon!

Last Resort, Hannibal, Red Widow és The Mob Doctor – Tavasztól Magyarországon!

3
Oszd meg!

Azt hiszem egyre kevésbé lehet érdemben szidni a hazai tévéket, hiszen már egyre gyorsabban elhozzák nekünk a premier sorozatokat magyar szinkronnal. Az már más kérdés, hogy nem mindenki által elérhető csatornákon, de ne legyünk álszentek, hozzá lehet jutni a szinkronos verziókhoz is. Tegnap este például újabb négy széria eljöveteléről értesültünk, méghozzá olyanokéról, amiket az idei, 2012/13-as szezonban mutattak be. Sőt, olyan is van, amit még be sem mutattak az Egyesült Államokban.

Hannibal

Hannibal – AXN (Tavasz)
Az idei tévés szezon sokak által egyik legjobban várt sorozatáról van szó, aminek egyelőre még nem tűzték ki a premier időpontját sem, így minden bizonnyal még az Egyesült Államok előtt láthatjuk majd a részeket, akárcsak tavaly, a Missing című sorozat esetében. A történet pedig Thomas Harris regényei alapján készült, arról az időszakról, amikor Hannibal Lecter még egy elismert pszcihiáter, és nem gyilkos. A főszerepben Hugh Dancy, a készítő pedig Bryan Fuller (Pushing Daisies).

Last Resort

Last Resort – A belső ellenség – PRO4 (február 10.)
Az ABC sorozatáról a Pilot kritikámban sok mindent leírtam, de az tény, hogy nagyon sokan megszerettétek a sorozatot, ami arról szól, hogy az Egyesült Államok kiadja parancsba az atombombák kilövését, amit a tengeralattjáró személyzete megtagad, majd elfoglalnak egy szigetet, és kikiáltanak egy önálló országot. A tizenhárom epizódos sorozat forgatása befejeződött, a készítők lezárást ígértek.

Red Widow

Red Widow (Vörös özvegy) – AXN (Tavasz)
Az Egyesült Államokban az ABC műsorán mutatkozik be a holland sorozat feldolgozása március 3-án, egy dupla résszel, hogy azt követően a Revenge mögött próbáljon túlélni. A thriller a bűn és intrikák világába csábítja el nézőit, ahol egy családanya elképesztő dolgokat meg tesz azért, hogy bosszút álljon maffiózó férje halálán, miközben mindent meg is tesz azért, hogy megvédje három gyermekét.

The Mob Doctor

The Mob Doctor (Maffiadoktor) – AXN (Tavasz)
Ősszel mutatkozott be a FOX színeiben Joanna Spiro sorozata, ami elég hamar megbukott, ennek ellenére tizenhárom epizódos berendelését nem módosították, a történetet pedig lezárták. A Pilot kritikám itt olvashatod, a történetről pedig röviden annyit, hogy doktornő hősnőnk az öccse adósságát dolgozza le a maffia házi orvosaként, no nem mintha ínyére lenne a dolog.

3 Hozzászólások

  1. Őszintén mondom, én nagyon meglepődtem hogy drága kis országunk tv csatornái valamennyire beállt a sorba, és próbálják egy kicsi felpezsdíteni a műsor kínálatot.
    Nálam a Last Resort kicsit offolva lett – nem igazán jön be, úgyhogy lehet h megvárom szinkronosan-, The Mob Doctor – t szerintem egész jó lett, nem kell hanyatt vágódni, de azért egy méltó lezárást kapott ami nem mindig mondható el h egy ilyen kis 13 részes sorozatoknál. :)))

    Amúgy az Elementary -t nem sokára láthatjuk a TV2 kínálatában ha jól emlékszem – vagyis nagyon remélem h jól emlékszem -akkor szerdánként lesz látható. (De azért Tibi ha van kedved nézz utána.) :D:D

    • Ez nem újkeletű dolog, sőt. Az utóbbi években egyre korábban érkeznek el Magyarországra a dráma sorozatok, a 2011/12-es szezonból is majdnem az összeset bemutatták már Magyarországon :)

      Az Elementary szombaton debütál, vasárnap megismétlik, aztán szerdától lesz minden héten egyszer. Ez aztán a szervezés :d

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here