Főoldal Hírek Jimmy fia Krisztián könyve az Ulpiusnál landolt

Jimmy fia Krisztián könyve az Ulpiusnál landolt

6
Oszd meg!

Zambo-Krisztian-Ide-LojetekAz Ulpius Kiadó adja majd ki Jimmy fia Krisztián önéletrajzi ihletésű könyvét, amiben az X-Faktor legmegosztóbb személyisége beszél majd az életéről és a műsorról egyaránt. Az Ulpius öt millió forintos honoráliumot már adott JFK-nek, az eladásoktól függetlenül, annyira biztosak a sikerben. Nos, majd eldől, de az tény, hogy Jimmy fia Krisztián volt 2012 egyik – hanem A – legünnepeltebben gyűlölt bulvár sztárja.

Az Ide Lőjetek című könyv kereskedelmi ára 3.499 forint lesz, a hosszáról egyelőre nincs információ, ahogy a bemutató dátumáról sem. Viszont, megjelent egy fülszöveg – amit alább olvashattok, – illetve egy borító. Utóbbin nagyon meglepődtem, Krisztián arcképe szerepel rajta, nem pedig egy akt kép, hiszen az Ulpius újabban a pucér pasikra bukik a borítókon. Vagy Krisztiánt nem merték bevállalni anya szült meztelen? Végül is, ezen nem kell meglepődni. Ami pedig magát a könyvet illeti, ha a könyvtárban meglesz, talán elolvasom, de hogy nem fogok anyagilag hozzájárulni JFK sikeréhez, az száz százalék.

„Nagyon büszke vagyok erre a könyvre. Arra, hogy elkészült. Mindig is szerettem volna elmesélni az életem történetét. Mert higgyétek el, nem hétköznapi sztori az enyém. Igazából a boldog gyermekéveimtől a züllésemen, az apukám halála utáni évek kilátástalanságán, a zenei próbálkozásaimon át egészen mostanáig arról szólt az egész életem, hogy valahogy elérjem azt, hogy szeressenek az emberek. És önmagamért szeressenek! Ezért küzdöttem, ezt akartam, pedig közben én magam sem tudtam, hogy ki is vagyok igazából. Hogy basszus, merre is tartok! Ki is az a Zámbó Krisztián? Remélem, a könyv választ ad erre a kérdésre. Nekem is fontos volt szembenéznem ezzel. Őszintén mesélni arról, hogy mik történtek velem, miken mentem keresztül, mik formáltak azzá, aki most vagyok.

A könyv írása közben megállíthatatlanul törtek elő belőlem az emlékek és az érzések. Sosem meséltem még ezekről a dolgokról ilyen nyíltan, szépítgetés nélkül senkinek. Azt hiszem, a saját kérdéseimre is választ kaptam. És remélem, ti is végre megismerhettek engem. Többet kaphattok belőlem, mint bárki más kapott. És ezután már tényleg engem szerethettek vagy gyűlölhettek. Nem Zámbó Jimmy fiát, nem az X-faktor megosztó énekesét. Hanem engem, Zámbó Krisztiánt!”

6 Hozzászólások

  1. Huhh, ezt se venném meg, az is tuti!

    Tibi, egy 9-essel nem több van a végén a kelleténél? :D Így már horribilisen drága lenne.

  2. Az Ulpius is ilyen idióta könyvekkel foglalkozik, ahelyett hogy a beígérteket adná már ki és ne tologatná a dátumokat állandóan…..Kíváncsi leszek ki lesz olyan idióta majd, hogy pénzt adjon egy ilyen könyvért…… 2 forintot nem ér, nem hogy 3500.-at…

  3. Én se venném meg az biztos. Sok dolog történt biztos vele de nem olyan nagy dolgok amiket lekénne írni könyvbe pl nincs egy normális száma, klipje( most készül Stoneval egy számuk) és koncertje sincs sok. Szóval nagy zenei múlt még nincs mögött.

    • Jesszus, egy duett? És Stone, mint partner? Hát ez behalás.

      Amúgy videoklippje van, de jobb is, ha nem ismeritek :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here