Főoldal Érdekességek Szavazás Szavazz! Ki legyen a The Voice nyertese?

Szavazz! Ki legyen a The Voice nyertese?

7
Oszd meg!

Holnap véget ér a The Voice, és a műsor alcíméhez híven kiderül, ki is Magyarország Hangja. A négy mester csapatából egy-egy énekes marad, így a hazai tehetségkutató műsorok szerkezetétől eltérően négy döntős küzdhet meg a titulusért és a garantált lemezszerződésért.

pal-denes

Tudjátok, hogy egyik énekesnek sem drukkoltam igazán, hogy idáig eljusson. Személyes vélemények következnek: Pál Dénes gyönyörű, és szexin brummog, de eddig jobbára csak egy stílust nyomott, és Veres Mónika jobban teljesített nála. Gájer Bálintot undorító pacáknak tartom, akit sem tisztelni, sem kedvelni nem tudok már, Caramelben pedig eléggé csalódtam, amiért a döntőig elrugdosta a “tíz éve legjobb” barátját. Weisz Viktorral a gondom ugyanaz, nem tudom eldönteni, hogy ő a “falu legjobb énekese“, vagy lehet országos szinten is gondolni rá. Ami pedig Nádor Dávid személyét illeti, ő az én szememben nagyon erősen indított a Diego Torres dallal, de aztán szép lassan unalmassá vált, és a színpadi mozgásában sem tűnt túlságosan magabiztosnak.

Egy szó, mint száz, a voksom Dénesre ment, de nem – csak, – azért, mert igézőek a szemei, hanem mert a négy megmaradt delikvensből az ő győzelmének örülnék a legjobban, mert egy kedves, szerény embernek tűnik, még akkor is, ha nem tudja komolyan venni egy fiatalabb férfi, és egy idősebb nő szerelmét. (Héj, pumák, ott van még Berkes Olviér). Mellesleg, úgyis Pál Dénes fog győzni, nagyon meg lennék lepve, ha nem így lenne. És ti, miképpen látjátok? Ki legyen Magyarország hangja?

Szavazz - Ki legyen Magyarország Hangja?

  • Pál Dénes (Mező Misi csapata) (64%, 46 Votes)
  • Nádor Dávid (Malek Andrea csapata) (18%, 13 Votes)
  • Gájer Bálint (Caramel csapata) (11%, 8 Votes)
  • Weisz Viktor (Somló Tamás csapata) (7%, 5 Votes)

Total Voters: 72

Loading ... Loading ...

7 Hozzászólások

  1. Szia ne haragudj hogy ide írom,de most olvastam hogy Malek Miklós után,Keresztes Ildikó is gondolkodik hogy befejezi a mentorgodást.És valószínű hogy az xfactor 4évadába mind a négy mentort lecserélik.Te kiknek örülnél kik legyenek a négy új mentor?

    • Erről lesz holnap délelőtt egy külön bejegyzés, akkor majd megírom, és persze ti is írhattok véleményt, csak ne offoljuk szét ezt a témát :)

  2. Az utolsó négy közül Nádor Dávidnak van a legjobb hangja szerintem. Rá szavaztam, neki kellene nyernie.

  3. na már itt tart? hála az égnek. ez még az X-Faktor 3. évadánal is rosszabb, viccesebb volt.. 2 adást ha láttam, sokat mondok, de azt se végig..

  4. Őszintén? Szerintem egyik se..Móninak is ott kéne állnia a döntőben..:( Hát Gájerr-re szavaztam, de csak azért mert a múltkori egyik előadása tetszett. x

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here