Kaszát kapott a Don’t Trust The Bitch in Apartment 23

  0
  Oszd meg!

  dont-trust-jamesAz ABC hivatalosan nem jelentett kaszát, de a Don’t Trust The Bitch in Apartment 23 határozatlan időre lekerült a képernyőről. “Azaz eltöröltek minket” – fűzte hozzá James Van Der Beek, aki Twitterén is kaszáról beszél, akárcsak Krysten Ritter. A csatorna minden megpróbált azért, hogy megmentse a sorozatot, vasárnap is sugároztak belőle új epizódokat, de azok nem hozták a várt nézettséget. Igaz, a Happy Endings sem jeleskedik nézettségben, de jobb számokat hoz, mint az Apartment 23, ezért keddenként dupla résszel lesznek majd képernyőn márciusig.

  A sorozat főhőse James Van Der Beek elmondta, hogy tudja, legtöbben DVR segítségével nézték meg a részeket, azaz felvételről, de mivel az ABC-nek utóbbi adat nem jelentős, és igazából egy Network tévének sem az. Van Der Beek pedig a jelenlegi nézettségémért és a Nielsent is elavult módszernek titulálta. “El sem tudok képzelni szórakoztatóbb környezetet és jobb embereket a munkára. És kérlek, ne okoljátok az ABC-t. Az ABC bizalmat szavazott nekünk az első helyen. Esélyt adtak valami eredeti és megbotránkoztató eljövetelére, és ezért tisztelem őket” – fűzte hozzá a színész.

  A sorozatból még nyolc leadatlan epizód van raktáron, ezeknek a premierjéről egyelőre nem szól a fáma, de vélhetően a nyáron be fogja mutatni őket az ABC. Ami pedig a Magyarországi viszonylatokat illeti, ősszel a Comedy Central bejelentette, hogy megvásárolta a sorozat vetítési jogait, így a közeljövőben – reméljük, még idén – ezek a leadatlan epizódok akár bemutatásra is kerülhetnek Magyarországon. A kaszát pedig jómagam nagyon sajnálom, szerettem ezt a bohókás, szórakoztató sorozatot.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here