Főoldal Kritika és Értékelés Pilot 1600 Penn – A Pilot

1600 Penn – A Pilot

2
Oszd meg!

1600Szomorú az, amikor egy idegesítő színész képes elrontani egy olyan sorozatot, amit alapvetően sikerre lehetett volna vinni. Sőt, ami alapvetően jó is, csak hát ugye Josh Gad jelenléte miatt élvezhetetlen. Annyira sajnálom, hogy őt castingolták erre a szerepre, mert ő a legfőbb oka annak, amiért az 1600 Penn megbukott, és amiért képtelen vagyok megnézni egytől több epizódot belőle

A története alapján már a kezdetektől fogva megfogott az 1600 Penn. Ugyanis az Amerikai Egyesült Államok elnökének és a családjának az életét mutatja be. Mindezt persze megpróbálja komikusan megtenni, hiszen hazahozzák a főiskoláról a család szégyenét, Skipet. A retardált srác ugyanis állandóan szégyent hoz az elnök fejére, de persze csak a jószándék vezérli őt, semmi más az égegyadta világon. Mert mindennél jobban szereti az apját, csak olyan idegesítő balfék, aki még az aranyat is emberi ürülékké változtatná egyetlen pillantásával. A diszfunkcionális család többi tagja sem túl bizalomgerjesztő, Becca teherbe esik, a tizenéves Marigold pedig abba a lányba lesz szerelmes, aki a testvérének, Xandernek is tetszik, így a leszbikus szálat sem hagyják ki a történetből. Az elnök második felesége pedig, – Emily, a korábbi kampány menedzser, – pedig majd eldönti, képes-e megbírkózni újdonsült férje idegesítő családjával.

1600 Penn - Season Pilot

Lehetne akár ez egyórás dráma is, de akkor normálisan meg kellett volna írni Skip karakterét, így maradtak persze a komédiánál, és úgy döntöttek, mindent arra a tehetségtelen idióra építenek, nehogymár bárki is élvezhesse a filmet. Josh Gad tipikusan az a fajta színész, akit vagy szeret, vagy utál az ember. Engem mélységesen irritál a pasi, abszolút tehetségtelennek tartom, és annyira idegesítően túljátssza Skipet, hogy képtelen vagyok megkedvelni azt a nagy melákot. Szegény Jenna Elfman, így kellett visszatérnie a tévésorozatok világába… Utóbbi amúgy még mindig jól nyomja az ipart, sőt, az elnök családjának többi tagja is az elviselhető kategóriába tartozik, így azt a kevés jelenetet, amiben nem volt ott Skip, azokat még úgy-ahogy élveztem is. Azonban mivel ő az abszolút főszereplő, így köszönöm, ennyi elég is volt belőle.

Értékelés: 2/10
Csak és kizárólag Josh Gad rajongóinak ajánlott az 1600 Penn megtekintése. De mivel azokból kevés van, ezért az NBC-n máris megbukott a sorozat, így második évadot ne is várjon senki, mert úgysem lesz. Ami engem illet, nekem ez az egy epizód bőven sok(k) volt Josh Gadból. Az egészet pedig legjobban Jenna Elfman miatt sajnálom, jó volt őt a képernyőn látni. Remélem, hogy majd a harmadik nagy visszatérése nagyobb sikert arat majd.

1081 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Engem igazából az elnök karaktere is irritált. Ez a sorozat azok közé tartozik, amelyek tényleg nem érdemelnek meg második esélyt tőlem.

    • Annyira irritált Gad, hogy nem is figyeltem annyira az elnökre, bár tény, hogy elég egydimenziósnak tűnt számomra első blikkre a karaktere.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here