Főoldal Hírek Hallgasd meg “A Dal” versenyzőinek dalait!

Hallgasd meg “A Dal” versenyzőinek dalait!

10
Oszd meg!

Egyre több információ lát napvilágot “A Dal” című műsorról, immáron pedig nem csak tudni lehet, hogy ki mikor lép színpadra, hanem már meg is lehet hallgatni a dalokat. A Youtube videómegosztón majdnem az összes fent van, és az M1 is felpakolta őket videó formátumban a hivatalos oldalára. Bár, valószínűleg én vagyok a béna, de nekem nem sikerült meghallgatnom ott őket, de szerencsére az EscHungary szerkesztői áttöltötték más oldalakra. Aki kíváncsi, nyugodtan klikkelhet, íme, a döntők menetrendje, a névre kattintva pedig eljuthattok az illető dalához.

A-Dal-Keresztes-Ildiko

Első elődöntő, 2013. február 2.

a-dal-baricz-gergo

Második elődöntő: 2013. február 9.

A-Dal-Radics-Gigi

Harmadik elődöntő, 2013. február 16.

A-Dal-Szabo-Adam

A dalok közül jómagam csak párat hallgattam meg, úgy gondolom érdekesebb lesz majd a műsor alatt élőben szembesülni velük. Azok közül, amikhez szerencsém volt: Fehér Zoltán (viccnek is rossz), Fatima (nem tetszett), Pál Dénes & Agárdi Szilvia (imádom), Gigié (imádom), Rácz Gergő (elmegy) és Szabó Ádám (élőben jobbnak kell lennie). Utóbbi amúgy nagy örömömre a Csillag Születikből ismert Szabó Ádám jutott be a mezőnybe, tudjátok, a harmonikás srác. Az ő dalát kíváncsiságból természetesen meghallgattam, és sajnos nem nagy durranás, a harmonikát se hallom elég erősen, de élőben biztos jobb lesz.

Tehát felkészülni, vigyázz, rajt, február 2-ától indul “A Dal”, amiről minden héten lesz majd ÉLŐ-BLOG a Media Addict-on.

1725 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

10 Hozzászólások

 1. Vannak jó dalok nekem Puskás Peti, Radics Gigi, Gyurcsik Tibi, Rácz Gergő dala teszik a legjobban. Amit tudtam azt megnéztem de ami csak az Mtv honlapján van fent azt nem tudtam megnézni de szerencsére a legtöbb dal fent van máshol is. Dénesnek pedig húzos hetei lesznek most Voice döntő következő hét Eurovizio őket tehették volna későbbre is. Nagyon várom a müsort kiváncsi vagyok hogy idén lesz-e olyan előadó mint tavaly Heincz Gábor aki ennek a műsornak köszönhetően ismertek meg többen. Ideiek közül én a Flastravelt, Bogit nem ismertem de Byalexről se hallottam sokat.

  • Én sem tudtam megnézni az MTV-ről, valamit nagyon elronthattak a kódolásban. És igen, én se értem miért Dénessel indítanak. Bár, az első döntő után pihenhet két hetet. Ha pedig nem jut tovább, akkor még többet.

 2. Én is inkább majd a versenyeken hallgatom meg az összes dalt. Örülnék ha Janicsák Veca nyerne, de sztem Gigi fog.

  • Ne legyél olyan biztos benne. Az Agárdi Szilvia-Pál Dénes páros nagyon erős. Egyrészt nagyon jó a daluk, így a szakmai zsűri jól pontozhat. Másfelől Szilvia kaphat szimpátia voksokat (tudom, szemét vagyok), Pál Dénes pedig a külseje miatt.

   Gigi körül meg már kezd lecsengeni az imádat.

 3. Én meghallgattam az összes dalt, igaz ami nem tetszett azt 1 perc után kikapcsoltam. Amik nekem tetszettek a következők: Radics Gigi, Völgyesi Gabi, Éliás Gyula, Agárdi Szilvi-Pál Dénes és Racz Gergö.

 4. Én Polyák Lillát küldeném, nagyon szép a hangja élőben is. De ami felhajtás van mostanában Gigi körül biztos ő megy….

  • Sok múlik a nézői voksokon is. És ki szavazna arra, aki “biztosan továbbjut, mert beszervezték neki”. Gigi esélyei pont emiatt száguldanak a nulla felé.

   A nézőben él ám az “úgyis mindenki rá szavaz, én támogatok mást” mentalitás.

 5. Nem csodálom, hogy Radics Gigit tartják a potenciális győztesnek. Az egyetlen másik dal, amit még bejuttatnék az Euróvízióra, az Puskás Peti dala. Volt, ami még kellemes hangzású, sőt tetszett, de egyiket se hallgatnám rongyosra. ((És ezt borzasztóan sajnálom, bár lehet, hogy az én zenei ízlésem defektes.))

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here