Főoldal Érdekességek Szexi Pasik Glee – Vetkőzéssel csábítana Ryan Murphy

Glee – Vetkőzéssel csábítana Ryan Murphy

7
Oszd meg!

A post címe becsapós, mert – szerencsére, – nem Murphy dobja el a ruháit hanem a Glee Club tagjai, és az ominózus 4×13 4×12 – Naked című epizód kapcsán a minap megjelent pár hivatalos kép. Most mit mondjak, kicsit szomorú, hogy már a vetkőzés kell ahhoz, hogy feldobjanak egy Glee részt… Nagyon reménykedem abban, hogy a jövőheti epizód visszahozza a már nagyon hiányolt Glee feelinget, bár, úgy érzem sokat akarok. De majd kiderül. A fotókért pedig köszönet a Glee.Hu-nak.

Glee Naked 000

Glee Naked 001 Glee Naked 002 Glee Naked 003 Glee Naked 004

7 Hozzászólások

 1. Sztem egyáltalán nem gond, hogy vetkőznek. Nem ez az első, és gyanítom nem is az utolsó sorozat, ami ezt az eszközt veti be. Én örülök neki:DDD
  És ha ez is hozzájárul ahhoz, hogy nézettebb legyen, hát istenem, hajrá!:D
  Darrent amúgy sem lehet megunni.. Főleg ruha nélkül…xD

  • A látvány engem se fog elriasztani – sőőőőt … – csak valahol tényleg szomorú, hogy ennek a valaha volt király szériának ilyen fegyvert kell bevetnie a nézettséghez. Kicsit olyannak gondolom, mint amikor a 40 éves prosti elmegy ráncfelvarrásra, kap egy rakat botoxot és még a nemiszervét is vékonyabbra szabja, csak hogy még pár évig űzhesse az ipart…

 2. Engem nem fog zavarni a vetkőzés, ha meg lesz magyarázva, hogy miért is kell a srácoknak félmeztelenül futkározniuk a részben. A legjobb sorozatokkal is előfordul, hogy ilyen eszközökkel akarnak plusznézettséghez jutni, a kábeladók meg ennél is tovább mennek. Engem mindez akkor nem zavar, ha tényleg látom értelmét, és nem süt az adott jelenetről, hogy egyetlen célt szolgál, mégpedig hogy mutogathassuk a jó pasit meg a jó csajt. (Khm… Baywatch köbö összes jelenete. xDDD) Ha nem céltalan a dolog, felőlem jöhet.
  Szóval meglátjuk, mi lesz a félmeztelenség apropója. :D

 3. Egy apró kiigazítás Tibi. A Naked a 12. epizód lesz. A 4×13 már a Diva címet viseli, és teljesen másról is fog szólni :)
  Amúgy egy kis vetkőzés szerintem se árt ;)

 4. Én egy részt sem láttam a sorozatból, így nyilatkozni nem tudok róla, de az minden esetre elismerésre méltó, hogy a 4. évad közepén kerül csak sor vetkőzésre, ha eddig kibírták nélküle, az már valami. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here