Főoldal Oldal Blog Teljesen megújult a Media Addict

Teljesen megújult a Media Addict

22
Oszd meg!

Mint láthatjátok, elkészültem az új külsővel. Igyekeztem úgy alakítani a dolgokat, hogy a régi külsőből a legjobb elemek megmaradhassanak, és pár újítással igazán modern, de mégis szerethető legyen a vadiúj Media Addict. Őszintén bízom benne, hogy a célomat sikerült elérnem.

A színvilágon sok változtatást nem eszközöltem, de immáron az egész oldal mégis sokkal színesebb, mint amilyen korábban volt, úgy érzem kellett ez a váltás, mert elég egyszínű volt korábban a site.

uj-design

A legnagyobb változást a magazin-formátum hozta el. Úgy gondolom így sokkal áttekinthetőbbé vált az oldal, hiszen míg korábban rengeteget kellett görgetni az új infókért, most már minden tökéletesen átlátható, hogy mikor milyen írás került fel. Mivel az eddigi bejegyzések több, mint felénél amúgy is klikkelni kellett a további tartalomért, ezért gondoltam azt, hogy nem bánjátok, ha ezentúl az összesért kattintanotok kell majd. Plusz, így tényleg csak azokat a cikkeket “kell” elolvasnotok, amik igazán érdekelnek titeket, és nem kell az állandó görgetéssel, és új információ keresésekkel fárasztani magatokat. Remélem megkedvelitek majd ezt a formát is.

Egyelőre a bejegyzések 95%-ánál nincs “kisk ép” oldalt, ezt majd idővel bővíteni fogom, de úgy vélem, kis képek nélkül sem olyan vészes a helyzet. Mindenesetre az új bejegyzésekhez mindig kerülnek majd ki, és visszamenőleg majd a régiekhez is, mert úgyis van pár cikk, amit törölni kell, mert már nem elérhető a videó, vagy a képanyag.

Elképzelhető, hogy itt-ott lesz még némi hiba, ha ilyet tapasztaltok, kérlek, jelezzétek, hogy kijavíthassam azokat. A végére nem is mondhatok mást, minthogy remélem továbbra is a Media Addict lelkes látogatói maradtok, és idővel megszeretitek majd ezt az új designt is.

598 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

22 Hozzászólások

 1. Szia Tibi :) nekem nagyon tetszik ez az új külső. Átlátható, nincs túl bonyolítva, mégis egyedi és látványos. Én természetesen továbbra is lelkes olvasód maradok :)

 2. Végülis tényleg nagyon jó lett az új dizájn :) nagyon tetszik a kódolás, csak a fejlécet plusz a háttér színét megváltoztathattad volna, úgy mégnagyobb lett volna a hatás.

 3. Hű, nagyon tetszik ez a megoldás középen és oldalt is, sokkal átláthatóbb és szebb lett az oldal. Mindenképpen praktikusabb, telefonról is könnyebb olvasni és én gyakran szoktam onnan böngészni a lapot! ;) Viszont ahogy Ági is írta egy kis háttérváltoztatás illetve a fejlécen legalább a bal oldali kép lecserélése még talán belefért volna.. de így is imádom!

 4. Egyetértek az előttem szólokkal tetszik is meg nem is. Imádom az új elrendezést/rendszert viszont valóban legalább egy háttérszín változtatás jó lett volna… :) DE azért örülök.

 5. Volt ám “B” tervem is a háttérre, ez a kékes-lilás, amit most beállítottam. Maradjon inkább ez? Mert nekem ez is tetszik, meg a zöld is bejött. A döntést rátok bízom. Ha ehelyett van valamilyen háttérszínjavaslat, szeretettel várom, akár színkóddal is :)

  Csak Leát és Mattet nem volt erőm lecserélni, pedig szerettem volna, de hát nézzetek rájuk, olyan zabálnivalóak :)

  A sok dicséretet pedig köszönöm szépen, bíztam benne, hogy tetszeni fog majd nektek <3

  Az pedig bennem is felmerült, hogy mobilon egyszerűbb lesz a böngészés, csak arról nem volt fogalmam, szokta-e valaki mobilról nézni az oldalt. Igen, ebben a tekintetben mindig elfelejtem, hogy 2013 van, és egy csomó helyen adott az (ingyenes) wifi :)

 6. Viszont nem tudom, hogy ez az én felbontásom vagy böngészőm hibája, hogy az elit cserék elcsúsznak. Ahogy látom viszont csak én jeleztem, tehát valószínűleg nálam a hiba. :)

  • Milyen böngészőben nézed? Nálam 1024-es felbontásban, Chrome és Firefox-ban nincs hiba. Tudnál esetleg mellékelni egy Print Screent?

   A dicséreted pedig köszönöm. Az pedig biztos, hogy sokáig marad, legalább fél évig az száz százalék :)

 7. Nem tudom, mennyivel lett átláthatóbb… nekem ugyanis kapásból vagy 10 különböző szín tárul a szemem elé, ha pl a fejléc felé nézek és a környékére. De nyilván az volt a cél, hogy ne egyszínű legyen az új kinézet.

  • Például maga a főoldal, és a friss bejegyzések, nem kell görgetni egy csomót lefelé, hogy átgörgesd azt, ami nem érdekel, és eljuss ahhoz, ami igen.

 8. WOW, nagyon jó lett az új design, gyönyörű színek, és a háttér is nagyon szép! Szerintem maradjon ez!

 9. Fű, tényleg nagyon jó lett az új dizájn. Mondjuk, nekem a régi is tetszett, de ez most még jobban bejön! :) A lila háttér is sokat dob rajta. Meg ezzel, hogy a hírek csak rövidítve jelennek meg a főoldalon, tényleg átláthatóbb lett az egész. Gratu hozzá, biztos, nem kis munka lehetett a tárhelyváltás után még ezt is összehozni. ^^

  • Hát, nem mondom, hogy hamar megvolt, de úgy látom megérte a belefektetett munka. Köszönöm a dícséreted :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here