Főoldal Érdekességek Érdekességek Notas de Amor – Zöld utat kapott a mexikói Glee

Notas de Amor – Zöld utat kapott a mexikói Glee

4
Oszd meg!

Körülbelül másfél éve folynak már Mexikóban az előkészületek arra, hogy leforgathassák és képernyőre kerülhessen a Notas de amor című telenovella, ami a Glee mexikói feldolgozása lenne, átültetve a teleregények univerzumába. A TV-Azteca csatornára készülő remake esetében már megvolt a teljes szereplőgárda – akik a fenti trailerben is láthatóak, – de úgy tűnik a vezetőség nem volt velük megelégedve, mivel a trailer elkészülte után szétszéledt a stáb. Bár olyan hírek is vannak, hogy néhányan maradhatnak.

Most azonban ismét mozgolódás van a projekt körül, és úgy tűnik, hogy akár még idén be is mutathatják a Notas de Amort. Nem ez lenne az első eset, hogy egy amerikai sorozatból telenovella készül, van még egy “érdekes” projekt, de arról holnap számolok be nektek.

Mert az igazat megvallva a Glee-nek csak az alapmotívumait használja fel a telenovella, meg a főbb karaktereit, de … már eleve a McKinley-t áthelyezni a luxus gimibe, már az hülye ötletnek tűnik a számomra. Ó, és ha kíváncsiak vagytok arra, hogy dalol a mexikói New Directions, akkor a videó végén van ám egy dal… Nektek mennyire tetszett nektek ez a trailer és a feldolgozás ötlete?

694 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Hát… Tényleg ilyenek lesznek a helyszínek? Nem tudom ,ki hogy van vele,de engem idegesít.Lehetnének kicsit hihetőbbek is.A szám a végén nem tetszik. Én Glee párti vagyok,de az eredi glee-é :))) !

    • Sajnos a telenovellákban nem ismerik a középosztályt. Valaki vagy villában lakó milliomos, vagy a nyomornegyedben tengődő szakadt ruhás aki bőrönd helyett kartondobozban cipeli a ruháit…

  2. A trailer után csak pislogtam, hogy ez lenne a mexikói Glee? Szó se róla, a főbb karakterek tényleg megvannak, és ugye ott volt az a dal is, de… Ez nekem így nem hihető. Ezzel az elit iskolás, mindenki gazdag háttérrel már el is veszett a Glee egyik lényege.
    Az összes hibája ellenére én maradok az eredeti Glee-nél :)

    • Pontosan, már ezzel ki van herélve az egész, mert semennyire sem hihető. Mondjuk, nem vártam sokat, ezek az amerikai feldolgozások nem szoktak amúgy sem jól elsülni. A Született Feleségeket három dél-amerikai ország készítette el, és mindenütt megbukott. Mármint, a lokális verzió. Nem az eredeti :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here