Főoldal Oldal Blog Szolgálati Közlemény

Szolgálati Közlemény

2
Oszd meg!

Hosszas gondolkodás után végül úgy döntöttem, hogy ideje egy kis módosításnak, az új designnak. Éppen emiatt szombat estétől délutántól vasárnap délutánig nem lesz elérhető az oldal, mert mindent tökéletesíteni akarok, mielőtt kiengedem élesbe a módosított külsőt.

Az új designról fellőttem pár képet Facebookra, a kíváncsiak ott visszakereshetnek. Elöljáróban annyit mondhatok, hogy sok minden nem fog változni, de az új külsővel átláthatóbbá válik majd az oldal, és végül előnyére fog változni, nem pedig a hátrányára. De az igazat megvallva, olyan sok eltérés nem is lesz … Majd vasárnap pontosan meglátjátok :)

2 Hozzászólások

  1. én kicsit csalódott vagyok, hogy nem lesz nagy változás, mert szeretem a nagyobb újításokat, mikor minden megváltozik, a színek, az elrendezés stb. ennyi erővel akkor maradhatna ez is, mert nem rossz ez, sőt :) de remélem emiatt a hétvégi Voice-kritikád nem fog csúszni, mert azt mindig várom :)

    • Színekben mindenképp lesz módosítás, nem is kevés :) A Voice kritika pedig szerintem vasárnap délután kerül majd ki, miután befejeztem az oldallal kapcsolatos dolgokat. Amúgy is vasárnap szokott általában lenni :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here