Főoldal Hírek Sorozatos Hírek: Folytatódik a Bosszú

Sorozatos Hírek: Folytatódik a Bosszú

12
Oszd meg!

¤ A köztelevízió nagyon jó fej és intelligens magatartásról tett tanúbizonyságot: megállás nélkül folytatódik a Bosszú (Revenge) és az Egyszer volt hol nem volt (Once upon a time) vetítése. A Bosszú második évadának a premierje 2013 február 13, szerda, 20:15.

¤ Senki ne felejtse el, hogy most vasárnap érkezik a Fem3 műsorára az Emily Owens, M.D. A biztonság kedvéért azért majd még írok róla :)

¤ Az RTL Klub dupla résszel indítja az ArrowA zöld íjász című újoncot, február 1-től.

¤ Jó fej dolog a Tv2 csoporttól, hogy vígjátéksorozatokat is vásárolnak, olyat is, ami megbukott. A Super TV2-n például a Mr. Sunshine és a Mad Love helyett két új komédia sorozat kezdődik. Február 2-án debütál a Breaking In (Simlisek) valamint a CBS egyik legnagyobb bukása, a How To Be A Gentleman. Valami különös okból kifolyólag utóbbi a “Hogyan legyünk szobatiszták” címet kapta, amivel a tv2 csoport legalább egy dolgot elért: sikerült alulmúlni az HBO-féle “A kondom el van vetve” című borzadványt. Ehhez most gratuláljunk?

¤ A Homeland című többszörösen díjnyertes sorozatot az RTL II fogja vetíti. Méghozzá “hamarosan” – vélhetően valamelyik kifutó széria helyére, amiből lesz bőven.

¤ A Viasat 3 elhozza a Southnald (Terepen) negyedik évadát, premier február 7-én. A Christine kalandjai (The New Adventures of Old Christine) rajongói is örülhetnek, a befejező ötödik évad startja február 19.

¤ A TV2-re is érkezik egy újonc, méghozzá az Elementary, ami Sherlock és Watson címet kapta. Az első részt jövőhéten szombaton 19:00-kor mutatja be a Tv2, majd ezután szerdánként lesz képernyőn. Vajon mi értelme van szombaton elindítani? Legalább akkor vasárnap estére tették volna dupla résszel, mint anno a Jericho esetében.

¤ Kiderült a Grace Klinika (Grey’s Anatomy) nyolcadik évados premier dátuma, január 29-én. Egy héttel később A mentalista (The Mentalist) is folytatódik a negyedik évad tizedik epizódjával.

¤ Egy kicsit más: Törzsolvasónk Lina szakdolgozatot ír, a címe “Televízió nézési szokások és ennek hatása az emberekre“. Ha tudjátok, légyszíves töltsétek ki a kérdőívét, ami nekem csak öt perc volt. Linát idézve, “Hatalmas segítség lenne :)

12 Hozzászólások

  1. A konyhából hallgattam tegnap a reklámot Scherlock és Watson… El nem tudtam találni mi a fene lehet, erre este látom a reklámot is és jön a felismerés, hogy az Elementary-ra gondoltak… Basszus..

    • Én biztosra veszem, hogy folytatják. Tavaly is alig pár hét eltérés volt a sorozat amerikai és magyar vetítése között, és mivel az Elcserélt lányok vasárnap is jó nézettséget hozott, ezért kizártnak tartom, hogy ne folytatnák :)

  2. PLL-re nekem az a tippem, hogy RTL2 Kőgazdagok hétvégi helyén vagy RTL Klubon hétvégén a Tuti gimi 6. évada után, annak a helyén.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here