Főoldal Hírek The Vampire Diaries spinoff: Klaus hozhatja a tesóit

The Vampire Diaries spinoff: Klaus hozhatja a tesóit

3
Oszd meg!

Vasárnap a The CW elnöke, Mark Pedowitz a TCA sajtókörút keretén belül sajtótájékoztatót adott, ahol válaszolt néhány kérdésre a The Originals, azaz a készülő The Vampire Diaries spinoff kapcsán. Bár Pedowitz sokat beszélt, de nem mondott semmit, hiszen túl sok új infó nem derült ki, maximum pár érdekes adalék. Azonban ígéretemhez híven beszámolok minden mozzanatról, ami a spinoffot övezi, hiszen én is kíváncsian várom azt.

Series Code: VD

Pedowitz elárulta, hogy már régi ötlet az eredeti családról egy külön sorozat, de végül ő, és a Warner Bros elnöke, Peter Rough adta meg a végső lökést Julie Plec kreátornak az elkészítésre. A Vámpírnaplókat eredetileg Kevin Williamson készítette, de ő az utóbbi időben kiszállt a kreatív folyamatokból – sokan épp ennek nyilvánítják a sorozat mélyrepülését. Kevin e-képpen reagált a spinoffra: “Hagyjuk Julie-ra a megvalósítást, ez az ő víziója. Alapvetően az eredeti család lesz a sorozat központjában.

A The Originals központi helyszíne pedig New Orleans lesz, a város, amit Klaus (Joseph Morgan) alakított. “Remélhetőleg néhány testvérét magával hozza. Klaus egyszerűen nagyszerű karakter és az eredeti családban van egy nagyon jó diszfukcionális dinamika. Úgy érezzük ez nagyszerű alapja lehet a shownak” – fűzte hozzá Mark Pedowitz.

Phoebe Tonkin

Klaus és esetleg néhány testvére mellett a spinoff másik főhőse Phoebe Tonkin lesz, így pedig már nem ő a fő esélyese az “Amazon” című Wonder Woman pilotnak. “Azt akartuk, hogy részese legyen a The CW családjának. Ebben a pillanatban mi nem gondolkodtunk rajta a Wonder Woman szempontjából, de már gondolunk rá a spinoff kapcsán” – mondta Pedowitz az újságíróknak. Ezek szerint mégsem ő volt a fő esélyes Csodanő szerepére? Csak mert a sajtó az ő nevét emlegette olyannyira.

Pedowitz elárulta azt is, hogy még nem határozták meg azt, mennyi flashback jelenet legyen a The Originals-ba, és kell-e bele egyáltalán. Ez pedig arra utal, hogy a jelenben fog játszódni a történet, bár, ez eddig is egyértelműnek tűnt, lévén Haley, a vérfarkas nem halhatatlan, Phoebe Tonkin pedig ugye a történet része. A backdoor pilot premierje április 25-én lesz, addig vélhetően sok infó derül majd még ki, amit természetesen meg is osztok majd veletek. Legyetek résen!

3 Hozzászólások

 1. TVD spinoff-nak nagyon örülök, és remélem mind a négy testvér benne lesz, és én kifejezetten jó ötletnek tartom, hogy Phoebe is benne legyen, bár sok negatívat olvasok, hogy minek stb.
  Amúgy ez a backdoor pilot ez alapvetően a TVD-hez fog tartozni afféle bemutatásként a spinoff-ot és a tényleges pilot majd szeptemberben jön nem?

  • Ez csak egy rendes TVD epizód lesz, benne Elenával meg mindenkivel, csak az idő nagy részében New Orleansban leszünk, megismerkedünk az új szereplőkkel, a felvázolt történettel. Pont, mint amikor a Grace Klinikában Addison elment Los Angelesbe, hogy meglátogassa a barátnőjét, meg a klinikát, ahol munkát ajánlottak neki :)

   Vélhetően rendes pilotot fog majd kapni szeptemberre :)

 2. Mivel TVD nem nézem már, így csak örülni tudok neki. Joseph Morgan jöhet akár 40 soriba is ahogy Phoebe Tonkin is, nézném. Tonkinnal nekem nincs bajom, H2O-ba is szerettem, TSC-be ő volt a kedvencem, TVD-be viszont már nem láttam.
  Azért remélem, hogy tényleg jön a spinoffba Nathaniel, Claire és Daniel is. :) A TVD után (vagy előtt?) pont jól nézne ki a sorozat és remélem lenne is rá néző. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here