Főoldal Hírek The CW – Hírek a sorozataik jövőjéről

The CW – Hírek a sorozataik jövőjéről

4
Oszd meg!

A TCA turnén Mark Pedowitz, a The CW elnöke nem csak a készülő The Vampire Diaries spinoff, hanem az összes sorozat kapcsán beszélt az újságírókkal. Persze itt sem mondott túl sok konkrétumot, de elejtett pár fontos információs morzsát. Szóba került az összes sorozatuk, infókat adott az esetleges berendelésekkel és kaszákkal kapcsolatban is, és reagált azon rajongói fantáziákra is, miszerint kap-e a Supernatural is egy spinoffot Castiel főszereplésével. Emellett szóba kerültek a pilotok is, a tavalyről átmentett The Selection. Plusz lesz új reality és Hart of Dixie websorozat, Wade-ről. Íme, egy összefoglaló.

Beauty and the Beast: Pedowitz nagyon meg van elégedve a kreatív folyamatokkal, külön kiemelte a Cat és Vincent közötti kémiát is, amit a show alappillérének tart. “Bízunk benne, hogy a sorozatra hosszútávon számíthatunk” – mondta Pedowitz, de – egyelőre? – nem rendelték be a második évadot. Mindenesetre a People’s Choice Awards győzelem egy jó jel, ezt Pedowitz is elismerte. Szóba került a The Secret Circle is, és az elnök szerint több a kreativitás és a lehetőség a szörnyeteg történetében. Verdikt: esélyes a berendelésre, HA nem csökken tovább a nézettsége. Emlékezzünk, a TSC is tavasszal kezdett igazi mélyrepülésbe.

90210

90210: Még nem döntöttek el semmit, de Pedowitz üzeni a rajongóknak, hogy nem hagyják cserben őket. Külön kiemelte, hogy nagy híve a rajongóknak, és hálás nekik, amiért szeretik a 90210-et. Megemlítette, hogy a One Tree Hill és a Gossip Girl is megkapta a nekik kijáró méltó búcsúzást. “Az emberek, akik ragaszkodnak a sorozathoz megérdemlik” – mondta Pedowitz, utalva arra, hogy a 90210 is kaphat egy rövidített lezárást, egy hatodik évadot.

Supernatural: Nagyon jó döntésnek tartja, hogy áthelyezték péntekről a sorozatot, és az Arrow párjaként jó szolgálatot tesznek szerdánként. Az új évad berendelése kétségtelenül meglesz. Szóba hozta még a rajongók által vágyott Castiel spinoffot is, ami sajnos nem fog megvalósulni. Úgy gondolja, hogy a sorozat “misztikuma” nem bírna el egy külön showt.

Hart of Dixie:Az egyik legszórakoztatóbb műsorunk, ami helyt áll a nagyon kemény kedd estéken. Nagyon erős DVR és VOd adatai vannak, online is jól pörög. Nagyon elégedettek vagyunk a kreatív iránnyal” – Pedowitz tehát elégedett, és a nézettségre sem lehet panasz, demóban az egyik legerősebb a csatornán. Kétségkívül lesz harmadik évad.

nikita

Nikita:Amióta péntek nyolc órára költöztettük valóban kezdett jobban teljesíteni … ez a teljesítmény pedig egy része a mi elvárásainknak. A sorozat rajongója vagyok. Szeretem a Nikitát. De ismétlem, ez a teljesítmény még nem elég” – nyilatkozta az elnök. A negyedik évad berendelésére viszont amiatt van esély, mert 88 résszel már el lehet adni kábeles utó sugárzásra, ami plusz bevételt jelenthet a csatornának. Persze a 0.4-es demója nem túl vonzó, ettől tavaly jobbat produkált.

The Selection: A tavalyi pilot szezon egyik legnagyobb sikervárományosa volt ez az ötlet. A könyven alapuló széria egy diszfunkcionális utópiában játszódik, ahol a hősnőnek meg kell nyernie egy olyan viadalt, ahová nem is akart jelentkezni, a fődíj pedig a királyság trónja, a jóképű herceg melllett. Azonban a kedvező történet, – és Az éhezők viadala utánérzet ellenére, – a csatorna nem rendelte be sorozatnak, viszont, kirúgta az összes szereplőt – a hősnőn, Aimee Teegarden-enkívül, – és új színészekkel új pilotot forgatnak. Természetesen a forgatókönyveken is módosítottak. “Ez nagyon jól sikerült” – nyugtatta meg Pedowitz a rajongókat, így elképzelhető, hogy májusban már berendelik sorozatnak.

Battle Royale: Tervben volt az erőszakos japán regény sorozat verziójának elkészítése, amiben gimnazista diákok egy szigetre kerülnek, és meg kell ölniük egymást. Azonban Pedowitz elmondta, hogy a projekt halott, nem tudták megszerezni ugyanis a szükséges jogokat, és az USA-ban történt iskolai vérengzések miatt is nemet mondtak a projektre.

la-komplec

The LA Complex: Pedowitz csalódott, hogy a kanadai partner eltörölte a sorozatot. Bár a CW megpróbálta megtalálni a módját annak, hogy saját költségen folytathassák a sorozatot, de ezt nem tudták volna gazdaságosan megoldani. Persze Pedowitz itt csak hantázott, az igazság az, hogy a The LA Complex nagyon gyenge adatokat hozott, így esélytelen volt az anyagi invesztálás.

Reality: A csatorna elnöke elmondta, hogy megkapta a második évadot az Oh Shit és a Breaking Pointe című műsor, utóbbi a balett világát mutatja be. “Még több eredeti programmal leszünk jelen a nyáron” – mondta Pedowitz, és el is mondta, mikre lehet számítani. A The Hunt egy versenysorozat lesz a vadonban, ahol a túlélés lesz a cél, ez Az éhezők viadala áthallású reality. A Perfect Store pedig egy fél órás show lesz, ahol az ideális társat keresik a versenyzők. Pedowitz pedig továbbra is elkötelezett az America’s Next Top Model mellett, és bízik benne, hogy a férfi modellekkel több nézőt csábíthatnak majd a képernyő elő.

Websorozat: A hálózat szeretne online is minél többet jelen lenni, ezért készítenek egy animációs sorozatot, aminek a címe Gallery Mallory, a szinkronban pedig Justin Hartley (Emily Owens MD) és Misha Collins (Supernatural) vesznek részt. Felvázolták egy Hart of Dixie websorozat ötletét is, Wilson Bethellel.

846 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. A Nikita remélem kap még pár évadot. Különben is pénteken ne várjanak csodát és már egyedül is van mivel semmi felvezetés, pedig a Cult felvihette volna kicsit a nézettségét, csak sajnos keddre ment a Emily Owens kasza miatt.
    Azért tök rendes tőlük, hogy ilyen gyengus nézettséggel még a 90210-nek is adnak lehet befejező évadot. :)
    Amúgy olvastam egy angyalos könyvadaptációról is szóval a The Selection mellett remélem azt is berendelik pilot-nak.

    • Na igen, eleve egyedül maradt, plusz bepárosították a top modellekkel, a két stílus pedig nem is lehetne eltérőbb egymástól :/ Szerintem jövőre a Beauty and the beast és Nikita jó páros lehetne, remélem megpróbálják. Mindkettő megérdemelne egy esélyt.

  2. Bocsi, lehet hogy értelmetlen kérdés de mostanában nem vagyok képben a 90210-zel kapcsolatban. El szeretnék kaszálni? Ugye nem? És ez hogy befejezik ez még csak esetleg jön szóba?

    • Ősszel nagyon gyenge volt a 90210 teljesítménye, és már egymillió alatt volt jócskán. Most majd eldől, hogy teljesít a The Carrie Diaries felvezetésével. Ha lesz javulás, akkor akár teljes évadot is kaphat és minden mehet a megszokott rendben. Viszont ha nem tudja kihasználni a TCD erejét, akkor vélhetően kap egy záró évadot, tíz-tizenhárom résszel, és elbúcsúztatják a 90210-et.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here