Sorozatok Világa – 2013 Január

  19
  Oszd meg!
  Sorozatok Világa Magazin -> 1. évfolyam, 3. szám | 2013 Január
  Sorozatok Világa Magazin -> 1. évfolyam, 3. szám | 2013 Január

  LETÖLTÖM | ELOLVASOM ONLINE | KÉPEKBEN

  Formátum: PDF dokumentum | Méret: 26 MB | Tárhely: Data.Hu & Flipsnak

  Már három hónapja létezik ez a Magazin, én pedig nem is lehetnék boldogabb. Egyre több visszajelzést küldtök e-mailen, ami megerősít abban, hogy érdemes tovább csinálni. A megszokott elérési formákon túl már képekben is letölthetővé vált a Magazin, így ha egy-egy cikket megszeretnétek osztani a weboldalatokon vagy Facebookon, akkor innen letölthetitek az összes írást JPG formátumban.

  Külön megszeretném köszönni a tollforgató kollégáknak az együttműködést, akik közül többen már most lelkesen belevették magukat a következő havi anyagaikba, hogy februárban is legyen mit olvasnotok. Persze ettől függetlenül még mindig lehet jelentkezni tollforgatónak, a sorozatok.vilaga@gmail.com e-mail címen. Szeretettel várunk mindenkit. Külön köszönet jár Nagy Zsoltnak, amiért lektorként észrevette a kisebb-nagyobb hibákat, és általa tökéletesíthettük az újságot.

  Ami pedig a januári számot illeti, most lettünk a leginkább sokszínűek. Az amerikai sorozatok és a telenovellák mellett a kultikus angol széria, a Doctor Who is teret kapott, és még egy websorozat is, méghozzá a Jane Austen “Büszkeség és balitélet” című könyvén alapuló The Lizzie Bennet Diaries. Ezt a sokszínűséget pedig a jövőhónapban is megőrizzük, és igyekszünk majd a lehető legtöbb ország sorozatait lefedni, természetesen úgy, ahogy azt a lehetőségeink megengedik.

  Mielőtt elfelejtem: A tördeléssel kapcsolatban pedig annyit mondhatok, hogy már készítem a látványterveket, jövőhéten pedig megszavazhattok pár módosítást, ami a februári számmal lesz kapcsolatos, de ne szaladjunk annyira előre.

  Jómagam és a tollforgató kollégák pedig őszintén bízunk abban, hogy ezt a számot is élvezni fogjátok majd. Ha pedig lehetőségetek van rá, osszátok meg a Magazin létét az ismerőseitekkel is, hogy minél több emberhez eljuthassanak az anyagok :)

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here