Főoldal Oldal Sorozatok Világa Magazin Sorozatok Világa – 2013 Január

Sorozatok Világa – 2013 Január

19
Oszd meg!
Sorozatok Világa Magazin -> 1. évfolyam, 3. szám | 2013 Január
Sorozatok Világa Magazin -> 1. évfolyam, 3. szám | 2013 Január

LETÖLTÖM | ELOLVASOM ONLINE | KÉPEKBEN

Formátum: PDF dokumentum | Méret: 26 MB | Tárhely: Data.Hu & Flipsnak

Már három hónapja létezik ez a Magazin, én pedig nem is lehetnék boldogabb. Egyre több visszajelzést küldtök e-mailen, ami megerősít abban, hogy érdemes tovább csinálni. A megszokott elérési formákon túl már képekben is letölthetővé vált a Magazin, így ha egy-egy cikket megszeretnétek osztani a weboldalatokon vagy Facebookon, akkor innen letölthetitek az összes írást JPG formátumban.

Külön megszeretném köszönni a tollforgató kollégáknak az együttműködést, akik közül többen már most lelkesen belevették magukat a következő havi anyagaikba, hogy februárban is legyen mit olvasnotok. Persze ettől függetlenül még mindig lehet jelentkezni tollforgatónak, a sorozatok.vilaga@gmail.com e-mail címen. Szeretettel várunk mindenkit. Külön köszönet jár Nagy Zsoltnak, amiért lektorként észrevette a kisebb-nagyobb hibákat, és általa tökéletesíthettük az újságot.

Ami pedig a januári számot illeti, most lettünk a leginkább sokszínűek. Az amerikai sorozatok és a telenovellák mellett a kultikus angol széria, a Doctor Who is teret kapott, és még egy websorozat is, méghozzá a Jane Austen “Büszkeség és balitélet” című könyvén alapuló The Lizzie Bennet Diaries. Ezt a sokszínűséget pedig a jövőhónapban is megőrizzük, és igyekszünk majd a lehető legtöbb ország sorozatait lefedni, természetesen úgy, ahogy azt a lehetőségeink megengedik.

Mielőtt elfelejtem: A tördeléssel kapcsolatban pedig annyit mondhatok, hogy már készítem a látványterveket, jövőhéten pedig megszavazhattok pár módosítást, ami a februári számmal lesz kapcsolatos, de ne szaladjunk annyira előre.

Jómagam és a tollforgató kollégák pedig őszintén bízunk abban, hogy ezt a számot is élvezni fogjátok majd. Ha pedig lehetőségetek van rá, osszátok meg a Magazin létét az ismerőseitekkel is, hogy minél több emberhez eljuthassanak az anyagok :)

19 Hozzászólások

 1. Már ne haragudj, de mijez? Nagyon gagyi lett. Sztem ne erőltesd magad ilyen szarságokkal. Felesleges. A kutyát se érdekli.

  Én szótam.

  • Sajnálom, hogy neked nem tetszett. Bízom benne, hogy az új tördelési stílus a következő számtól majd be fog jönni neked is.

 2. Stefani: kiváncsi vagyok, te mikor tudnál ilyet csinálni. Ja, hogy soha?? Akkor már bocsi, de fogd be. Azért mert magadat állatra redukálod nem kell a többi olvasót is. Sokan viszik és olvassák a Magazint, köztük én is.
  Tibi: köszönöm, mentem is le. :)

 3. Szerintem ez a szám is nagyon jó lett! Bár azért néhol láttam ilyen szókihagyásokat, elrontásokat de az bárkivel megesik. Plusz így “több” szemmel jobban észrevehetőbb.

  Stefanie Ha nem tetszik akkor miért olvasod?

  • Igen, még sok hiba maradt sajnos így is a lapban, de azon dolgozunk, hogy minden tekintetben hibátlan magazint hozzunk létre.

  • Igen, sajnos még így is maradt néhol, de kidolgoztunk egy új rendszert, a következő szám már vélhetően hibáktól mentes lesz :) És köszi a dícséretet, neked is, Krigin :)

 4. Nagyon jó lett az újság és a hátsó borító is tetszik. A képek is jók.Nem is tudtam hogy a Beverly Hills 90210-ben Shannon karakterét vette át Tiffany eddig azt hittem hogy új karakter jó ezt tudni.

  • Köszönöm a dícséretet, neked is Marianna :)

   Kicsit félreértelmezted azt a cikket, Tiffany önálló karakterrel jelentkezett, az “átvette a helyét” inkább a Walsh családra érthető, ha jól rémlik még Brenda szobáját is átvette, meg a barátait sőt, még a pasiját is :)

 5. Tibi! Küldtem neked cikket a Sorozat Világa mail-címére :) Claire Holt interjú.. kérlek majd nézd meg. örülnék, ha belekerülne a Magazinba :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here