Főoldal Hírek Ne feledjétek, “holnap” The Carrie Diaries premier

Ne feledjétek, “holnap” The Carrie Diaries premier

6
Oszd meg!

Még időben szólok, hogy senki se feledje, “holnap”, azaz hétfőn The Carrie Diaries premier, amit én már alig várok. Elsősorban három dolog miatt:

1.: Szex és New York rajongó vagyok, és hogy a csudába ne lennék, amikor olyan jó volt az eredeti sorozat. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy ez a The CW, sok köze az eredetihez nem lesz, de akkor is, nyolcvanas évek, retró ezerrel. És Carrie Bradshaw. Persze, Samantha volt a legjobb.

The Varrie Diaries poszter - 001

2.: Austin Butler: Imádom azt a pasit. Vanessa Hudgens aztán tud párt választani, Zac Efron után kifogott egy újabb álompasit. Austinban pedig azt szeretem, hogy nem csak helyes, de még némi tehetség is szorult belé.

3.: Meleg karakter: Igen-igen, lesz benne egy, méghozzá Carrie egyik legjobb barátja. Mostanában kevés az értékelhető meleg karakter a tévében, a szerethető meleg szálról nem is beszélve, így csak örülni tudok annak, ha valahol előveszik. Utoljára a CW-n a 90210 harmadik évadában volt központi szál a “meleg a gimis fiú” téma, és Teddyvel olyan jó megoldották, és tök realisztikus lett az ábrázolásmód, ebben bízom most is.

Persze, ezer más indokot felhozhatnék arra, hogy miért várom a sorozatot, hiszen Anna Sophia Robb is jó színésznő, akinek a munkásságát már évek óta nyomon követem. Egy szó, mint száz, kedd reggel amint felkeltem, rá is vetem magam a pilotra, így igencsak hamar jönni fog az a pilot kritika. A tovább mögött egyébként van néhány poszter, amit a The CW adott ki a premiert népszerűsítvén.

The Varrie Diaries poszter - 002 The Varrie Diaries poszter - 003 The Varrie Diaries poszter - 004 The Varrie Diaries poszter - 005

6 Hozzászólások

  1. Egyébként a Viasat3-ra is hamarosan érkezik! Így én inkább várok még egy kicsit és szinkronnal nézem majd. Az Arrow-t meg lehet, hogy csak feliratosan követem tovább, mert azt úgy szerettem meg. Plusz nem hinném, hogy az RTL Klubon jó sora lesz, szóval…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here