Főoldal Hírek Klaus köré épül a készülő Vámpírnaplók spin-off

Klaus köré épül a készülő Vámpírnaplók spin-off

16
Oszd meg!

Most mondjam azt, hogy én megmondtam? :) A The CW úgy döntött, eljött az idő egy The Vampire Diaries spin-off előkészítésére. Az új sorozat munkacíme egyelőre a “The Originals”. Mindez egy backdoor pilotként fog bemutatkozni az Április 25-én bemutatásra kerülő The Vampire Diaries epizódban, így ha a nézők jól fogadják azt, semmi sem állhat a berendelés útjában. Annak idején backdoor pilotként született meg a Grace Klinikából a Doktor Addison, viszont a The CW-n a Gossip Girlnek nem született meg a Valley Girls nevű gyermeke, ami éppenséggel Lilly tinikoráról szólt volna, Brittany Snow főszereplésével. De lapozzunk.

joseph morgan

Egyelőre nem sokat lehet tudni a “The Originals”-ról, alig pár órája robbant bombaként a hír. Annyi biztos, hogy a főszereplő Joseph Morgan lesz, a helyszín pedig New Orleans, a város, aminek a felépítésében Klaus annak idején tevékenyen részt vesz, és ahová visszatér majd egy Marcel nevű protezsáltjával, hiszen a természetfeletti krízis adódott a városban. Szintén a “The Originalsfőszereplője lehet Haley, a vérfarkas, akit Phoebe Tonkin alakít. Egyelőre ennyi a pontos információ, de amint több kiderül, megírom.

Én személy szerint nagyon örülök a hírnek, és persze bízom is benne, hogy a projektből végül sorozat lehet. Bár Klaus hiányozni fog a Vámpírnaplókból, de a spin-offokat szeretem, de persze sok múlik majd a “The Originals” backdoor-pilotjának a minőségén is. Már nagyon várom az április 25-ei epizódot, remélem Ti is :)

16 Hozzászólások

 1. ezt az ápr. 25-ei részt én is meglesem :)
  Jöhez az a spinoff, remélem lesz is belőle valamit, de akkor kérek még bele “originals”-t. (Kol?Rebecca?Elijah?) :)

 2. Hát én remélem h ez a Haley nem lesz főszereplő :( mert nagyon NAGYON idegesített engem de Klaus-t szeretem

 3. jó ötlet az új sorozat, de az már nem tetszik, benne, hogy így kiszedig a vámpírnaplókból Klaust, na meg az sem, hogy így nem lesz Klaus- Caroline páros, mert nekem bejön ez a szál.
  Meg ha az Ősökről fog szólni akkor gondolom Rebekah, Elija és Kol is át mennek oda.

  • Tényleg akkor annak is annyi :/ Bár, még korántsem biztos, hogy lesz is valami a sorozat-tervből, sok múlik a nézői reakciókon :)

 4. Szerintem jó ötlet, a sorozat. Remélem, hogy a többi Original is benne lesz. Úgyis alig szerepelnek a Vámpírnaplókban.

  • Az összes többin pedig “The” előtaggal szerepel. De ezen tényleg felesleges vitatkozni, bár, ha óvodában lennénk, azt mondanám, te kezdted. Még jó, hogy nem ott vagyunk :)

 5. amúgy így lehetne Mikael és Esther is.. sőt. Henrik meg az elsőszülött gyerek.. gondolom lenne 1000 éves visszatekintés dögivel :)

  amúgy Tibi, mindegy is h Originals v The Originals.. lényeg, hogy legyen majd :D

 6. Én örülük neki, de ne már ,h Klaus-t kiszedik akkor az eredeti sorozatból. Azt viszont nem értem ,h miért pont Phoebe-t kell belerakni..inkább lenne Claire vagy a másik szőke csaj.

 7. Phoebe egy rossz színésznő, pocsék.. én se értem miért írja eredeti cikk, hogy “kulcsfontosságú, visszatérő szereplő”.

 8. TVD-t egyedül Julie baszta el.. :D sajnos. cseréljék le 5. évadra, és foglalkozzon egyedül a spin-off-fal (bár ez se jó ötlet).. hol vagy Kevin Williamson??

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here