Zero Hour – Promóciós Fotók

  0
  Oszd meg!

  Február 14-én, – azaz Valentin Napon, – veszi majd át az ABC műsorán a Last Resort megüresedett helyét a Zero Hour című újonc. Tudjuk jól, elátkozott sávot kapott, ahol félévenként cserélődnek a sorozatok, mert az összes megbukik, tavaly például a Missing és a Charlie’s Angels hasalt el csütörtök nyolc órától. És mi lesz a Zero Hour sorsa? Jó kérdés. Az ABC nézői elsősorban az erős, női főszereplős sorozatokhoz vannak szokva, de itt megkapják a Vészhelyzet dokiját, Anthony Edwards pedig visszatér a tévé képernyőre. Ennyi önmagában nem elég, de a sztori már biztatóbb. Nem tudnám jobban összefoglalni, mint a Sorozatjunkie, ezért most másolok. Íme:

  Zero Hour - 000

  Egy paranormális jelenségekkel foglalkozó szkeptikus magazin kiadójának feleségét elrabolják, a férj pedig olyan rejtélybe botlik, ami évszázadokon át ível és az egész földet behálózza. A felesége egyik órájában egy térképet talál, ami egy világméretű katasztrófához vezethet. Elindul a szálak kibogozása, a versenyfutás az idővel a felesége és az emberiség megmentéséért, miközben vigyázna kell, hogy a talált válaszok és nyomok ne jussanak rossz kezekbe. Valaki ugyanis a nyomában van.

  Tehát, adott egy jó történet, egy karizmatikus főszereplő, nyálcsorgatásra pedig Scott Michael Foster a Greek-ből. Viszont, olyan sávot kapott, ahol, mint tudjuk, a túlélés esélyei egyenlőek a … nagyon kevéssel. Mindenesetre én drukkolok, de szkeptikus is vagyok a sorozattal kapcsolatban egy kicsit, túl kesze-kuszának tűnik első blikkre, és úgy érzem számos olyan csapdát felállít majd önmagának, amit nem fog tudni kezelni… A tovább mögött találtok egyébiránt promóciós fotókat az első évadhoz.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here