Főoldal Hírek People’s Choice Awards 2013 – A győztesek

People’s Choice Awards 2013 – A győztesek

12
Oszd meg!

Szeretem a People’s Choice Awards díjátadót. És miért? Mert végre azok nyernek, amiket én is szeretek, amiknek én is drukkolok. Itt nem az “Oscar-Díjas” filmjelöltek csapnak össze, a Leonardo DiCaprio-féle agyonhype-olt cuccok, és a PCA-n a Mad Men vagy a Homeland sem rúg labdába. Itt – általában, – azok a sorozatok és filmek nyernek, amiket az úgynevezett kritikusok kutyába se vesznek, mert elalélnak attól, hogy valami prémium kábelcsatornás sorozat vagy Steven Speilberg nevével fémjelzett a film. Erre mondom azt, hogy az ő hibájuk. Az ő veszteségük. Persze tudnék örülni ha Az éhezők viadala Oscart nyerne. Vagy legalább jelölnék. Csak mert megérdemelné.

The Hunger Games
A magas, az átlagos és az alacsony – persze, mindhármójukat egyformán szeretjük, igaz? :)

 A People’s Choice Awards 2013 összes jelöltjét és győztesét az alábbi linken lehet megtekinteni. Az este legnagyobb nyertese amúgy Az éhezők viadala lett, ami összesen hat díjat nyert, többek között a kedvenc film, kedvenc akciófilm és a kedvenc színész – Jennifer Lawrence & Chris Hemsowrth – díját is. Kedvenc komédia lett a Ted, drámai moziból pedig a The Perks of Being a Wallflower, utóbbi hősnője, Emma Watson a főszerepért is kapott egy szobrot. Kedvenc drámai színész lett még Zac Efron, a Szerencsecsillagban nyújtott teljesítménye alapján. Komikusoknál Adam Sandler (Apa Ég!) és Jennifer Aniston (Förtelmes Főnökök) győzött. Az estén egyébiránt két díjat hozott el Robert Downey Jr is, mint kedvenc mozis szuperhős és kedvenc mozimozi színész, mindkettőt a Vasember miatt kapta. Meryl Streep is kapott egy szobrocskát, mint kedvenc mozis ikon.

A Grace Klinika 2007-ben már elnyerte ugyanezt a díjat, és akkor is nagyon örültek neki
A Grace Klinika 2007-ben már elnyerte ugyanezt a díjat, és akkor is nagyon örültek neki

A sorozatokat több kategóriára osztották, így elég sok széria kaphatott szobrocskát, méghozzá a következők: The Big Bang Theory (országos komédia), Grey’s Anatomy (országos dráma), Awkward (kábel tévés komédia), Leverage (kábel tévés dráma), Castle (nyomozós dráma), Supernatural (scifi/fantasy sorozat), True Blood (prémium kábel tévés sorozat) The New Normal (új komédia) és Beauty and the Beast (új dráma). Azért ez elég szép lista, és szinte mindegyiknek örülök is. A második évad nézettségi buktája ellenére a PCA szavazaói két díjat is adtak az X-Faktornak, mint a legjobb show és Demi Lovato, mint kedvenc híres zsűritag/mentor. Színészeknél négy díjat osztottak, komédiásoknál aratott a Glee, közülük is Lea Michele és Chris Colfer kapott díjat, dráma kategóriában pedig Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy) és Nathan Fillion (Castle) bizonyult a nézők legnagyobb kedvencének.

1401 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

12 Hozzászólások

 1. Az éhezők viadala sikereinek is nagyon örültem. Az idei egyik legkellemesebb moziélményem volt, meg egyébként is ritka, hogy a kedvenc könyveimből ilyen jó filmet csinálnak. :))

  Amúgy annyi javítás: Chris Hemsworth díjának semmi köze Az éhezők viadalához, lévén, hogy abban az öccse, Liam játszott. Chris gondolom, a Bosszúállókért kapta a díjat.

  • Áááá őket mindig összekeverem. Most már megpróbálom úgy megjegyezni, hogy Liam a dögösebb :) Köszi, hogy szóltál.

 2. Erre nemrég jöttem rá, de szerintem néhányszor azoknak adják a díjat akik ott vannak, mert sok esetben csak néztem, hogy mi van? :D Abba is hagytam a nézését.

  • Általában ilyenkor szólnak nekik, hogy “ééééérdemes” eljönnöd … persze ha nem sikerül, azért videóüzenetben jelentkeznek.

   Bár, nem vagyok benne biztos, de elvileg Demi tegnap el se ment, holott kapott díjat.

 3. Jennifer minden, csak nem átlagos.. jesszus :D nem így kellett volna fogalmazni.. X-Men: Az elsők-et láttad? :D na akkor írd majd, hogy átlagos.

  • A másik verzió ami eszembe jutott, “Az óriás, az ember és a törpe” az se lett volna normálisabb :)

   Az X-Ment még nem láttam, és a még-en van a hangsúly :)

 4. Engem leginkább az lepett meg hogy Ian és Nina sem nyert, ha jól emlékszem tavaly ők nyertek.
  Na meg a The wanted győzelme is meglepett.

  Amúgy csak annyit hogy Dicaprio filmjeit hívhatod “agyonhype-olt cuccoknak” attól még azok százszor jobbak az itt nyert filmeknél :)

  • Kinek a pap, kinek a papné, már ami a filmeket illeti. Személy szerint engem kiver a frász tőlük :) De látod, neked van igazad, mert a világ 95%-a veled ért egyet :)

 5. Nézd meg mindenképp az X-Men: Az elsők-et, Tibi! Nem fogod megbánni. Ráadásul a 2. része még annál is jobb lesz. Kár, hogy csak ’14-ben kapjuk meg.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here