People’s Choice Awards 2013 – A győztesek

  12
  Oszd meg!

  Szeretem a People’s Choice Awards díjátadót. És miért? Mert végre azok nyernek, amiket én is szeretek, amiknek én is drukkolok. Itt nem az “Oscar-Díjas” filmjelöltek csapnak össze, a Leonardo DiCaprio-féle agyonhype-olt cuccok, és a PCA-n a Mad Men vagy a Homeland sem rúg labdába. Itt – általában, – azok a sorozatok és filmek nyernek, amiket az úgynevezett kritikusok kutyába se vesznek, mert elalélnak attól, hogy valami prémium kábelcsatornás sorozat vagy Steven Speilberg nevével fémjelzett a film. Erre mondom azt, hogy az ő hibájuk. Az ő veszteségük. Persze tudnék örülni ha Az éhezők viadala Oscart nyerne. Vagy legalább jelölnék. Csak mert megérdemelné.

  The Hunger Games
  A magas, az átlagos és az alacsony – persze, mindhármójukat egyformán szeretjük, igaz? :)

   A People’s Choice Awards 2013 összes jelöltjét és győztesét az alábbi linken lehet megtekinteni. Az este legnagyobb nyertese amúgy Az éhezők viadala lett, ami összesen hat díjat nyert, többek között a kedvenc film, kedvenc akciófilm és a kedvenc színész – Jennifer Lawrence & Chris Hemsowrth – díját is. Kedvenc komédia lett a Ted, drámai moziból pedig a The Perks of Being a Wallflower, utóbbi hősnője, Emma Watson a főszerepért is kapott egy szobrot. Kedvenc drámai színész lett még Zac Efron, a Szerencsecsillagban nyújtott teljesítménye alapján. Komikusoknál Adam Sandler (Apa Ég!) és Jennifer Aniston (Förtelmes Főnökök) győzött. Az estén egyébiránt két díjat hozott el Robert Downey Jr is, mint kedvenc mozis szuperhős és kedvenc mozimozi színész, mindkettőt a Vasember miatt kapta. Meryl Streep is kapott egy szobrocskát, mint kedvenc mozis ikon.

  A Grace Klinika 2007-ben már elnyerte ugyanezt a díjat, és akkor is nagyon örültek neki
  A Grace Klinika 2007-ben már elnyerte ugyanezt a díjat, és akkor is nagyon örültek neki

  A sorozatokat több kategóriára osztották, így elég sok széria kaphatott szobrocskát, méghozzá a következők: The Big Bang Theory (országos komédia), Grey’s Anatomy (országos dráma), Awkward (kábel tévés komédia), Leverage (kábel tévés dráma), Castle (nyomozós dráma), Supernatural (scifi/fantasy sorozat), True Blood (prémium kábel tévés sorozat) The New Normal (új komédia) és Beauty and the Beast (új dráma). Azért ez elég szép lista, és szinte mindegyiknek örülök is. A második évad nézettségi buktája ellenére a PCA szavazaói két díjat is adtak az X-Faktornak, mint a legjobb show és Demi Lovato, mint kedvenc híres zsűritag/mentor. Színészeknél négy díjat osztottak, komédiásoknál aratott a Glee, közülük is Lea Michele és Chris Colfer kapott díjat, dráma kategóriában pedig Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy) és Nathan Fillion (Castle) bizonyult a nézők legnagyobb kedvencének.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here