Főoldal Multimédia Promó Fotók & Poszterek Scandal: Botrány – Új promóciós fotók

Scandal: Botrány – Új promóciós fotók

4
Oszd meg!

Magyarországon január 29-én folytatódik majd a Scandal című sorozat vetítése az Universal Channel műsorán, akik tavaly meglehetősen gyorsan elhozták nekünk a sorozatot. Az első évad tényleg nagyon jó volt, bár, én csak a pilotról írtam nektek. Arra viszont kíváncsi leszek, miképp alakul majd a második évad, elbír-e Shonda Rhimes ennyi sorozattal úgy, hogy mindegyik minőségi maradjon. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a Botrány egy olyan formátummal bír, aminek jobbat tennének a maximum tizenhárom epizódos évadok. Az ABC azonban hülye lett volna nem huszonkét részt berendelni a második évadához, hiszen az eddigi stabil 2.0 körüli nézettsége ugrásszerűen megugrott, a Scandal pedig már nézettebb, mint a Revenge és a Castle, itt találtok részletes adatokat a Scandal második évados meneteléséről.

A fő kérdés azonban az, hogy az amerikai nézettség növekedésének az ellenére sikerült-e minőségben is megtartani azt a szintet, amit tavaly oly könnyedén produkált. Nos, ez hamarosan kiderül, jómagam alig várom, hogy rávethessem magam a sorozatra szinkronosan is, mivel sajnos nem készült magyar felirat hozzá. Az eredeti nyelven követők részére jó hír, hogy holnap folytatódik az Egyesült Államokban a második szezon. Ennek örömére pedig az ABC kiadott új promo fotókat a szériához, sajnos szintén MQ méret, viszont, ha valakinek megvan nagyobban csak szóljon, és kicserélem :)

Scandal - Botrany - Universal Channel - 001

893 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Hogy maradt-e a minőség? A második évadban Shonda agya elszállt, egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy a mostani történetszálat felül lehet-e múlni.

    • Féltem ettől a választól, de nem lep meg, a legtöbb oldalon negatívan nyilatkoznak a sorozatról. Kár érte, az első évad annyira jó volt.

  2. Arra próbáltam utalni, hogy k*rva nagyot húzott, szerintem zseniális. Az alap csavar lehet, hogy elcsépelt, de iszonyatosan jól kerekedik a történet.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here