Főoldal Multimédia Promó Fotók & Poszterek Nashville – Új promóciós fotók

Nashville – Új promóciós fotók

3
Oszd meg!

A Nashville is kapott az ABC-től új promóciós fotókat, ezeket egyelőre csak MQ méretben találtam meg, amit nem is bánok, a sorozat nagyobb méretű fotókat nem is érdemel. Nálam egyértelműen az évad legnagyobb csalódása. Most megkérdezlek titeket újra, azokat, akik kitartottak és még mindig nézik, hogy érdemes-e újabb és újabb esélyt adni neki? Mert elég vegyesek a vélemények róla, és én még mindig csak két részét láttam, amiket megpróbáltam szeretni, de nem ment.

Bár még korai erről beszélni, de a Nashville túlélési esélyei amúgy sem túl acélosak, nem valószínű, hogy kap második évadot. Jóval gyengébben teljesít, mint azt a Revenge tette tavaly a sávjában, a Chicago Fire rendre elveri őt minden héten… Az ABC kipróbálta más napokon is, ismételték agyba-főve az elmúlt hetekben, de nem sikerült túl jó adatokat produkálnia. Sok minden múlik majd azon, hogy miképp teljesít a következő hetekben. Ha pedig Connie Britton megkapná a Golden Globe-ot – amit úgysem fog, – az sem jelentene automatikus túlélést, pláne az ABC-nél: Az Elnöknőt is úgy kaszálták el annak idején, hogy Geena Davis kezében ott virított a szobrocska…

Nashville Hayden Panettiere sorozat 001

3 Hozzászólások

  1. Megnéztem mind a 8 részt és nekem még az elején tetszett, de már nagy csalódás. És a zene is olyan kevés, a politikai szál unalmas és néhány karakter már nagyon irritáló, főleg Skarlett, Gunnar, Avery!! Hayden Panettiere miatt érdemes nézni, a karaktere nagyon tetszik. És ha már elkezdtem végig is nézem, de remélem nem lesz második évad.
    A Glee és a Smash mellé azt hittem lesz még egy jó zenés sorozat, jó nagyot tévedtem.

    • Azt nem értem, hogy ha neked nem tetszik már egy ideje a sorozat, akkor miért nem kaszáltad el? Hayden karaktere annyira jó, hogy miatta megéri “befektetni” a sorozatba?

      • Azért annyira sok sorozatom nincs, hogy ne nézzek egy “elmegy” sorozatot. Ha éppen nincs jó heti nézős sorozat új része akkor nézem ezt ha van kedvem, addig amíg találok benne néhány pozitívumot, de inkább várom a javulást. Meg azért amit én kaszálni szoktam azoknak nagyon rossznak kell lennie. Általában mondjuk 1-2 résznél kaszálok és olyan sorozatokat ami nem fog meg viszont a Nashville eleje tetszett mint mondtam. Na mind1, ha már nézhetetlen lesz akkor úgyis kaszálom. :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here