“Mom” – A főszerepben Anna Faris

  0
  Oszd meg!

  A tévézés világában nem túl gyakori az, ha egy ember több sorozatért is felelős. A legszorgosabbnak eddig Seth MacFarlane és Ryan Murphy bizonyult, akik három-három sorozaton dolgoztak. Őket előzheti le jövőre Chuck Lorre, aki jelenleg a Two and a Half Men, Mike és Molly és a The Big Ban Theory c. sorozatokért is felelős. A CBS pedig látva ezen komédiák sikerét úgy döntött, hagy dolgozzon még egy projekten Lorre, így a pilot szezon egyik legesélyesebbjévé lépett elő a “Mom” című projekt.

  Anna Faris

  A “Mom” egy egyedülálló anyáról szólna, aki megpróbál új életet kezdeni a Napa völgyben. A projekten Lorre mellett a Két pasi meg egy kicsi társírói, Eddie Gorodetsky és Gemma Baker fog dolgozni. A főszereplő személyét pedig a napokban leplezték le, aki nem más, mint Anna Faris. A harminchat éves színésznő elsősorban a Horrora Akadva filmekkel vált világszerte ismertté, azóta olyan filmekben tűnt fel, mint a Csak barátok, Hóhányók, Szédületes éjszaka vagy a Házinyuszi. A sorozatok rajongóinak sem ismeretlen, a Jóbarátokban szerepelt öt epizód erejéig, és önmagát alakította a Törtetőkben.

  Mivel a projektért elsősorban Chuck Lorre a felelős, és sikerült egy ilyen karizmatikus, és világszerte ismert főszereplőt kiválasztani az anya szerepére, így szinte biztos, hogy be lesz rendelve a széria, és akár már ősszel be is vetheti a CBS. Mindenesetre ha tényleg sorozat lesz belőle, akkor nekem személy szerint Anna Faris is elég ahhoz, hogy bizalmat szavazzak neki. Azon pedig már előre drukkolok, hogy ezt az idióta címet mielőbb cseréljék le…

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here