Főoldal Multimédia DVD Borítók Pretty Little Liars DVD Borítók

Pretty Little Liars DVD Borítók

11
Oszd meg!

Ahogy ígértem, el is hoztam nektek a Pretty Little Liars DVD Borítókat. Hangulatukban kicsit sötét lett, ami szerintem illik a sorozathoz. Ami pedig a hátsó borítón lévő kis képeket illeti: ezt a hármat válogattam ki, teljesen véletlenül, aztán, ahogy egymás mellé raktam őket: Hannah zokog, Aria hülyén nézi Tobyt és Spencert középen, amint smárolnak …. tényleg nem direkt terveztem így, de a végeredmény ellen nem tiltakozom :)

A sorozatnak egyébiránt már van magyar címe, “Szép kis hazugok“, de amíg nem mutatják be valahol, és nem lehet tudni száz százalékra, hogy ez a cím, addig marad az eredeti logós borító. A tovább mögött tehát megtaláljátok az első három évad borítóját, plusz a negyedikhez is, ha már úgyis berendelte az ABC Family. A 3D Hatású kép után lehet klikkelni. Ja, és mielőtt elfelejtem: játszottunk Facebookon, legközelebb az Egyszer volt, hol nem volt (Once Upon a Time) kerül sorra, eredeti és magyar logós kiadással.

Pretty-Little-Liars-DVD-Doboz

Pretty Little Liars DVD Borító – A Teljes Első Évad
Pretty Little Liars DVD Borító – A Teljes Első Évad
Pretty Little Liars DVD Borító – A Teljes Második Évad
Pretty Little Liars DVD Borító – A Teljes Második Évad
Pretty Little Liars DVD Borító – A Teljes Harmadik Évad
Pretty Little Liars DVD Borító – A Teljes Harmadik Évad
Pretty Little Liars DVD Borító – A Teljes Negyedik Évad
Pretty Little Liars DVD Borító – A Teljes Negyedik Évad
5530 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

11 Hozzászólások

  1. Bocsi, hogy ide írok, de jelenleg sem vendégkönyv sem kérdező nincs így gondoltam itt lesz a legjobb. Szóval a Gilmore Girls szeretném kiírni dvd-re és felrakni a polcra, de nem tudom, hogyan csináljam mert az évadok összesen 57gb-ot tesznek ki ami rengetek gondoltam arra is, hogy egy pendrive-ra írom ki őket, de az nem túl olcsó, de mi van a dvd-vel megtudom tenni esetleg, hogy egy évad/dvd?? Egy évad kb. 8gb méretű vagy több dvd kell hozzá esetleg valami tömörítsek stb. Valaki csinált már ilyet korábban? Előre is köszönöm!

    • Nekem ki van írva a GG, összesen 14 lemez, és egy lemezre 10-12 epizód fért rá. Ahogy érdemes tárolni (szerinte), külön tokban egy évadot. Egy évad két lemez, az egy tokban kényelmesen elfér, és akkor évadonként lehet hozzá borítót keresni :)

      A tömörítést nem ajánlom, mert kevésbé lesz élvezhető maga a sorozat. De most jut eszembe, vannak 8 gigás DVD lemezek is, de őszintén bevallom, még egy olyat sem használtam.

  2. Szia! Jók lettek ! De tudom hogy ez nem ide illik , de ez nagyon fontos (legalább is nekem) ! Azt a kérdést szeretném feltenni, hogy a 7×01 mikor jön ki, mert már várom, és izgatott vagyok hogy mi is lett Hannaval . A másik pedig az, hogy az internet azon van, hogy Alisonnak van egy ikertestvére Courtney. Igaz ? És ha igen, mikor derül ki a dolog? Válaszodat előre is köszönöm! 😘 Csodás könyvek! 😍

    • Júniusban jön a hetedik évad, már nem kell rá sokat várni :) A könyvekben van ikertestvére, a sorozatban nem vették elő ezt a szálat úgy tudom.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here