Főoldal Oldal Blog Boldog új évet, és jó sorozatokat mindenkinek!

Boldog új évet, és jó sorozatokat mindenkinek!

5
Oszd meg!

Meg persze sikert, egészséget, király dalokat, élvezetes filmeket, baromi jó könyveket kívánok minden kedves olvasónak, én pedig halkan hozzáfűzném saját kívánságként, hogy Sebastian Stan és Grant Gustin párosát kérem, egy sorozat főszerepében, ahol lehetőleg alakítsanak meleg karaktereket, mert az úgyis jól megy nekik :) De hogy komolyodjunk egy picikét: 2012 egy érdekes év volt, túléltük a világvégét – tudom, mindenütt ezt a poént sütik el, – de valamelyest világvége hangulat volt Szabó Dávid kornyikálása és Jimmy fia Krisztáln GoldenEye éneklése közben is, nem? :)

happy-birthday

Köszönöm nektek azt, hogy egész évben kitartottatok a Media Addict mellett, bízom benne, hogy ezt a jó szokásotokat jövőre sem felejtitek majd el, és együtt léphetünk egy új esztendőbe. A Media Addicti idei éve változásokkal volt teli, elhagytuk a freeblog szerverét, van már egy saját Online Magazinunk, és nemsokára hat évesek is leszünk, szóval, töretlenül haladunk előre, és remélem, együtt mehetünk majd végig ezen az úton. Legyen a közös évünk a 2013, békét, egészséget és minden jót nektek lányok-fiúk :)

762 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

5 Hozzászólások

  1. Boldog sikerekben és sorozatokban/filmekben gazdag Új Évet neked és minden idejáró olvasónak/kommentelőnek is :)
    Húú Grant Gustint nem ismertem, de most már igen :D köszi az említést ;)

  2. Boldog új évet kívánok és is Neked, Tibi és minden olvasónak!

    Szuper az oldal, és remélem, nem is változik ez meg (miért is változna?), úgyhogy hülye is lennék nem olvasni tovább! :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here