Főoldal Oldal Blog A kedvenc filmem 2012-ben … Az éhezők viadala

A kedvenc filmem 2012-ben … Az éhezők viadala

10
Oszd meg!

Az igazság az, hogy nem vagyok egy film-zabáló, kevés filmet nézek, mert inkább a sorozatokra szeretem szánni az időm. Ennek ellenére azért figyelemmel követem a filmes híreket is, és ha valami felkelti az érdeklődésemet, akkor azt természetesen meg is nézem, mint ahogy tettem is rögtön az év legjobb filmjével.

The Hunger Games

Ha még emlékeztek Az éhezők viadala kritikámra, akkor nem hiszem, hogy bárki meglepődik a döntésemen. Utólag már elolvastam a regényeket is, és meg kell mondjam, még a könyv ismeretében is sikerült jó munkát végezniük. Nagyon szépen álmodták vászonra Suzanne Collins diszfunkcionális utópiáját – avagy disztópiáját,  a jelmezek, az épületek, a Viadal ábrázolása, a szereplőválogatás és még sorolhatnám, mint nagyon jó lett. Igazából nem sok mindent tudok hozzáfűzni, a kritikámban tényleg mindent leírtam, önmagamat pedig nem akarom ismételni. Okkal döntöttem eme film mellett :)

Szóval, mást nem is mondhatom, mint hogy szerintem Az Éhezők viadala lett a legjobb film, amit idén bemutattak a mozik. Zárójelesen pedig hozzáfűzném azt, hogy a Magic Mike okozta csalódásokat még most sem hevertem ki :)

10 Hozzászólások

 1. Szerintem is jó film volt. Az Éhezők Viadalában csak a legeleje nem tetszett, de utána beindultak az események:) Elvileg jön a második része nem?

 2. Szerintem is jó film volt. Az Éhezők Viadalában csak a legeleje nem tetszett, de utána beindultak az események:) Elvileg jön a második része nem?

  Vagyis ha jól tudom

 3. A Top10-ben nálam is benne van Az éhezők viadala. Én előbb olvastam a könyvet, aztán néztem meg a filmet, és tényleg jól sikerült, egyedül a mutáns farkasokkal volt problémám. A második rész 2013 közepén jön, ha igaz a hír. Nálam amúgy az abszolút kedvenc A bosszúállók, még a sógoromat is lenyűgözte, pedig ő igazi ínyenc. Ja, és persze a Felhőatlaszt sem árt megemlíteni. Én a Magic Mike-ot öt perc után kikapcsoltam, pedig elvileg jó pasikkal volt tele. Én ezt nem vettem észre.:) Amit nem tudok kiheverni, az az Alkonyat utolsó része.

  Off: Tibi, Political Animals?:)

  • Hú, a Bosszúállókat még nem láttam, sőt, egyik filmet sem, ami bármelyik szuperhősről szólna, de majd pótolom jövőre :)

   A Political Animals pedig 2013 első sorozata lesz :)

 4. The Avengers is iszonyat jó volt, viszont nekem a Cloud Atlas marha nagy csalódás. Hunger Games nekem is kedvenc, nem hiába van meg könyvben is :P

 5. De jó, hogy nektek tetszett.. Én utáltam a filmet :D Valami rettenet volt, de nagy valószínűséggel azért mert nem kellett volna elolvasnom, mielőtt látom a filmet .. A következő részre is csak azért megyünk el, hogy legyen min röhögni, pedig nagyon várós volt tavaly az első rész :S:S

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here