A kedvenc filmem 2012-ben … Az éhezők viadala

  10
  Oszd meg!

  Az igazság az, hogy nem vagyok egy film-zabáló, kevés filmet nézek, mert inkább a sorozatokra szeretem szánni az időm. Ennek ellenére azért figyelemmel követem a filmes híreket is, és ha valami felkelti az érdeklődésemet, akkor azt természetesen meg is nézem, mint ahogy tettem is rögtön az év legjobb filmjével.

  The Hunger Games

  Ha még emlékeztek Az éhezők viadala kritikámra, akkor nem hiszem, hogy bárki meglepődik a döntésemen. Utólag már elolvastam a regényeket is, és meg kell mondjam, még a könyv ismeretében is sikerült jó munkát végezniük. Nagyon szépen álmodták vászonra Suzanne Collins diszfunkcionális utópiáját – avagy disztópiáját,  a jelmezek, az épületek, a Viadal ábrázolása, a szereplőválogatás és még sorolhatnám, mint nagyon jó lett. Igazából nem sok mindent tudok hozzáfűzni, a kritikámban tényleg mindent leírtam, önmagamat pedig nem akarom ismételni. Okkal döntöttem eme film mellett :)

  Szóval, mást nem is mondhatom, mint hogy szerintem Az Éhezők viadala lett a legjobb film, amit idén bemutattak a mozik. Zárójelesen pedig hozzáfűzném azt, hogy a Magic Mike okozta csalódásokat még most sem hevertem ki :)

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here