Főoldal Oldal Blog 2012 legnépszerűbb bejegyzései a blogon

2012 legnépszerűbb bejegyzései a blogon

6
Oszd meg!

Alig pár óra, és ez az év is véget ért, így ideje számot vetni arról, hogy a Media Addict virtuális hasábjain mik voltak a legtöbb látogatót érdeklő bejegyzéseitek. Sajnos a teljes évi átlagról nem tudok nektek képet adni, mert ugyebár Május utolsó napjain zajlott csak le a nagy költözés a freeblog szerveréről, így csak a fél éves adatok eredményeit tudom nektek megmutatni, ami akár becsapós is lehet. Bizony ám, mert sok olyan bejegyzés van, amit szerettetek, de nem volt az “olvass tovább” gombocska elérhető, így aki akarta, az elolvashatta ugyan, és még kattintania sem kellett – jellemzően csak a hosszabb bejegyzéseket szakítom meg a tovább gombbal, mint ahogy ezt is meg fogom. Nos, csapjunk is a lecsóba, íme, a tíz legnépszerűbb bejegyzés a Media Addict elmúlt fél évéről, emlékeztetőképpen pedig itt a tavalyi lista. Az idei top tízben pedig sok érdekes írás helyet kapott, és elárulom azt is, hogy az egyik vendég bloggerünk, Klaudia könyv kritikája is igencsak előkelő helyen végzett az év végi összesítésben. Jöjjön tehát a top 10 :)

#10 – ONCE UPON A TIME ÉS REVENGE AZ M1 MŰSORÁN (2012.06.02.)
Nagyot robbant a bomba, amikor az m1 bejelentette, hogy megvásárolta az ABC két sikersorozatát, a Bosszú és az Egyszer volt, hol nem volt premierjét pedig az [origo] egyik cikke erősítette meg. Illetve, kiderült az is, hogy az M1 nagyon szemezett az ABC Family Bunheads című sorozatával, így vélhetően az is hamarosan a bemutatásra kerülhet az m1 műsorán – vagy akár az m2-n, ami gyerek-ifjúsági csatornává alakult át, és a Bunheads jellegét tekintve ott is jó helyen lenne.

#09 – HÍREK ÉS SPOILEREK A GLEE NEGYEDIK ÉVADÁRÓL (2012.07.15)
Egy rekord hosszúságú cikk lett a tizedik legnépszerűbb bejegyzés az idei esztendőről, amit még júliusban írtam, és ahol összegyűjtöttem azokat a spoilereket, amiket már nyáron tudni lehetett a sorozatról, mint Kate Hudson és Sarah Jessica Parker vendégszereplése. Sajnos az akkori spoilerekből és hírekből nem vált minden valóra, például Adam Lavine (Maroon 5) vendégszereplése még várat magára, viszont, az American Idol felfedezettje, Jessica Sanchez biztos érkezni fog, méghozzá jövőre. Plusz, sajnos már júliusban megjósoltam, hogy nem várok sok jót a sorozat negyedik szezonjától, és mint tudjuk, nem is tévedtem…

#08 – MAGYARORSZÁGRA LÁTOGAT IAN SOMERHALDER (2012.12.10.)
A Media Addict történelmének legnagyobb port kavaró írása volt, ahol kendőzetlenül leírtam a véleményem a Charming Vampires találkozóról, aminek keretén belül több százezer forintért lehet találkozni a Vámpírnaplók sztárjaival. Még egy bejegyzéshez sem érkezett ennyi komment, korábban még sosem kaptam annyi támadást, mint ott, de üsse kavics, a lényeg az, hogy leírhattam azt, amit gondoltam, és ahogy láttam voltak, akik egyet is értettek vele :)

#07 – SOROZATOK VILÁGA – ÍME, AZ ELSŐ SZÁM (2011.11.04.)
Még azt hozzátenném, hogy a tizenegyedik legnépszerűbb bejegyzés a második számot bemutató cikk lett, szóval látszik ám, hogy ilyen rövid idő alatt milyen sokan kattintatok a Sorozatok Világa miatt, és külön öröm az, hogy sokan megszerettétek a Magazint, aminek az online megtekintései és a letöltött verziói is bőven hatszáz feletti adatokat produkáltak az utóbbi hetekben. Tehát, a magazin debütálására sokan voltak kíváncsiak, remélem a többi számot is övezheti majd hasonló lelkesedés.

#06 – ALKONYAT: HAJNALHASADÁS 2 – VÉGRE, VÉGE (2012.11.22.)
A Twilight Saga utolsó részeiről alkotott meglehetősen kritikus véleményemet is sokan elolvastátok, és harminc komment is érkezett rá, ami külön nagy öröm volt a számomra. Igazából, így utólag is belegondolva elég nagy csalódás volt a Twilight utolsó része, de nem is lep meg, főleg, miután elolvastam egy Stephenie Meyer interjút. Tudtátok, hogy eredetileg az első rész vége után, a negyedik tervezte el írni, vagyis az esküvőt és a gyerekvállalást? Csak úgy gondolta, több teret ad a karakterek megismerésének – vagyis, gondolom a kiadó szerette volna, meg Meyer is, mert a pénzt még ő is szereti. Ez pedig igazából azt takarja, hogy a második és a harmadik rész is teljesen felesleges volt – és történeti szempontból valóban nem volt sok értelme, ha csak az első, meg az utolsó könyvből készült filmeket látta valaki, akkor is mindent megért, mert még a Volturi jelenlétére is adnak magyarázatot. Na mindegy :)

#05 – X-FAKTOR 3. ÉVAD – AZ ELSŐ DÖNTŐ ÉLŐ BLOG (2012.10.13.)
Hazai X-Faktor szűzként vágtam bele októberben a műsorba, méghozzá úgy, hogy korábban még egy válogatást sem láttam a műsorból, csak a youtube-on néztem vissza az előadásokat. Nem nagyon tudtam azt, hogy a harmadik évadban kik jutottak be az élő döntőkbe, és persze mást sem – jó, Csobot Adél, Szabó Dávid és Jimmy fia Krisztián megvolt. Így elég érdekesre sikeredett az élő blog is. Akkor pedig Oláh Gergő előadása mellett Lass Bea (wtf) dalát tartottam a második legjobbnak, harmadiknak pedig Antal Timit.

#04 – 2012 ŐSZ AMERIKAI És MAGYAR PREMIER DÁTUMOK (2012.08.31.)
Népszerű volt a körötökben az a válogatás, amit a magyar és az amerikai sorozatok premier időpontjairól gyűjtöttem nektek össze, így valószínűleg jövőre is lesz majd egy hasonló, összesítő post. Ami pedig szomorú, hogy a Comedy Central már őszre ígérte a Don’t Trust The Bitch in Apartment 23 és a Family Guy új évadának a premierjét, de egyik sem indult el még azóta sem.

#03 – X-FAKTOR MÁSODIK ÉLŐ DÖNTŐ – VAKOK KÖZÖTT FÉLSZEMŰ A KIRÁLY (2012.10.21.)
Mindig is népszerűek voltak a blogon a tehetségkutató műsorokról írt véleményeim és persze az élő blogok is, legjobban pedig a második élő döntőt szerettétek, amikor is a PJZ hagyta el az X-Faktor fedélzetét. Mondjuk, így utólag elég semmilyennek találom ezeket az általam írt összefoglalókat, mert mindegyikben ugyanaz van: Oláh Gergő és Antal Timi jók voltak JFK meg a többiek szarok, de hát, mégiscsak jó minden héten megfogalmazni egy véleményt, még akkor is, ha hasonló, mint az előző heti :)

#02 – AMANDA TODD: ÖNGYILKOS LETT A BÁNTALMAZOTT LÁNY (2012.10.17.)
Tornádóként söpört végig a világon Amanda Todd, a bántalmazott tinédzser lány tragikus halála. Amanda tizenöt éves volt, amikor a sokadik öngyilkossági kísérleteit végül “siker” koronázta. Sajnos kikerültek róla a netre meztelen fotók, amik miatt folytonosan iskolát váltott, de mindenhol üldözték és kiközösítették a lányt tette miatt, és Facebookon is bátorították a lányt, hogy ölje meg magát. Todd végül nem bírta tovább a nyomást és a szenvedést, és öngyilkos lett. A tragédia pedig mindenki számára legyen intő jel: óvatosnak kell lennünk az interneten köttetett ismeretségeinkkel, ne vetkőzzünk le senkinek, és legyünk egymással szemben kedvesebbek, jobbak, mert a másiknak is vannak érzelmei.

#01 – E.L. JAMES – A SZÜRKE ÖTVEN ÁRNYALATA (2012.06.04.)
Mi sem bizonyítja jobban a vendégbloggerkedés meglétének a létjogosultságát, mint az, hogy rendhagyó módon idén nem az én egyik bejegyzésem, hanem Klaudia kritikája végzett magasan az első helyen – konkrétan kétszer többen olvasták el ezt a kritikát, mint a második helyezett postját. Klaudia kritikájára pedig rendkívül büszke vagyok, mert tökéletesen sikerült összefoglalnia a véleményét 2012 legnagyobb könyves durranásáról, amit nemsokára majd én is a kezembe veszek.

6 Hozzászólások

 1. Nem csodálkozom, hogy a Szürke 50 árnyalata kritikája lett a legolvasottabb poszt, főleg, mivel elég korán, még a könyv magyarországi megjelenése előtt íródott, és hát akkor még nem született annyi bejegyzés róla.
  Amúgy őszintén szólva nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre a könyvvel kapcsolatban. Nagyon érdekel, hogy neked mennyire fognak bejönni az erotikus jelenetek, tekintve, hogy hetero kapcsolatról van szó. Kérlek, majd te is írj róla kritikát, és bízom benne, nem fogod véka alá rejteni az érzéseidet Grey-jel kapcsolatban :D
  Amúgy ha Tótisz fordításában olvasod, a hülye szókapcsolatoktól, helyesírási hibáktól, szóismétlésekről próbálj eltekinteni, mert az tényleg nem az írónő hibája. Mert amúgy meg nem rossz könyv, erotika és pszichológia keveréke :)
  amúgy BÚÉK neked is, még sok ilyen sikeres évet a Media Addict-on :)

  • Már előjegyeztem a könyvtárban :) Amúgy sejtettem, hogy valami ilyesmi állhat a háttérben, de akárhányszor rákerestem, nem a Media Addict jött ki első találatnak, tehát gondolom valaki(k) ezt a kritikát linkelték könyvmegrendelésnél, vagy maga az Ulpius, nem tudom, nincs kedvem rákeresni, csak csendben örülök neki, és kész :)

   Aztán meg remélem nekem is tetszeni fog, amint a kezemben lesz a könyv, már olvasom is, és persze írni is fogok. Azt pedig úgyis tudod, tudjátok már, hogy a heteró kapcsolatokat is szeretem ám könyvben is, filmben is :) …. az más kérdés, hogy a meleg szereplőkkel könnyebben tudok azonosulni.

   • semmi kétségem afelől nincs, hogy neked esetleg nem jönnének be a hetero kapcsolatok, csak mégis máshogy fogod majd fel, mint mi. és erre vagyok nagyon kíváncsi, hogy te hogy fogod látni az egészet így :) fú, már alig várom a kritikádat.

    Klaudiának meg köszönet a kritikáért, részben ez a kritika (is) vezetett ahhoz, hogy elolvassam a könyvet :)

 2. Húh, azért eléggé népszerű a blog hál Isten!:) Tibi a Sorozatok Világa első számánál nem írtad el ,h 2011?

  • Nincs mit :) Ha máskor is lesz még kedved bármiről írni, tudod ám hol találsz :)

   Pp: Upsz, tényleg elírtam, köszi a jelzést :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here