A kedvenc sorozataim 2012-ben

  11
  Oszd meg!

  2012 nem volt egy jó év a sorozattermés tekintetében, legalábbis azok közül, amiket nézek. A korábbi nagy kedvencem, a The Vampire Diaries elindult a züllés útján, a másik favorit, a Glee is ugyanezt az utat választotta, de hát, ezekről regéltem ősszel eleget, így az automatikus választásom a kedvenc sorozatom listára elég nehéz lett, bezzeg a vígjáték kategóriában, na ott aztán nem volt nehéz dolgom…

  desperate housewives

  A KEDVENC DRÁMA SOROZATOM IDÉN: DESPERATE HOUSEWIVES

  Hiába volt a meghökkentőbb a The Walking Dead, vagy izgalmas és lendületes színvonalat hozó a Pretty Little Liars és a Teen Wolf, idén nálam mindent vittek a Desperate Housewives 2012-re eső búcsúzú epizódjai. Nagyon kíváncsi voltam arra, miképp sikerült majd lezárni ezt a páratlan sorozatot  amit annyian megszerettünk, és nem kellett csalódnom, a finálé, és az azt megelőző epizódok során az írók alaposan odatették magukat. Eltekintve a rendkívül gyorsan megoldódó “Bree nem megy börtönbe” problematikán kívül egy minden szempontból jó, és a sorozathoz méltó finálét kaptunk, mondom ezt a haláleset ismeretében is. Szóval, fiúk, lányok, mindent összevetve az én kedvenc drámai – nevezhetjük egy órás, – sorozatom a Született Feleségek volt. Kiss Them Goodbye!

  raising hope

  A KEDVENC VÍGJÁTÉK SOROZATOM IDÉN: RAISING HOPE

  Tudom, még mindig nagyon ciki, hogy nem írtam erről a király vígjátéksorozatról, ami már három éve nevettet meg folyamatosan, minden egyes részével. Aki ismeri, az pontosan tudja, miért ez a kedvenc vígjátéksorozatom már három éve, akik pedig még nem kezdtek bele, nos … ha valaha is ajánlottam valamit, és az akár csak egyszer is tetszett, akkor a Raising Hope az a kategória, amit imádni fogsz. Én nem tudom nem szeretni, ez a legjobb vígjátéksorozat, és kész, passz :)

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here