Főoldal Oldal Blog A kedvenc sorozataim 2012-ben

A kedvenc sorozataim 2012-ben

11
Oszd meg!

2012 nem volt egy jó év a sorozattermés tekintetében, legalábbis azok közül, amiket nézek. A korábbi nagy kedvencem, a The Vampire Diaries elindult a züllés útján, a másik favorit, a Glee is ugyanezt az utat választotta, de hát, ezekről regéltem ősszel eleget, így az automatikus választásom a kedvenc sorozatom listára elég nehéz lett, bezzeg a vígjáték kategóriában, na ott aztán nem volt nehéz dolgom…

desperate housewives

A KEDVENC DRÁMA SOROZATOM IDÉN: DESPERATE HOUSEWIVES

Hiába volt a meghökkentőbb a The Walking Dead, vagy izgalmas és lendületes színvonalat hozó a Pretty Little Liars és a Teen Wolf, idén nálam mindent vittek a Desperate Housewives 2012-re eső búcsúzú epizódjai. Nagyon kíváncsi voltam arra, miképp sikerült majd lezárni ezt a páratlan sorozatot  amit annyian megszerettünk, és nem kellett csalódnom, a finálé, és az azt megelőző epizódok során az írók alaposan odatették magukat. Eltekintve a rendkívül gyorsan megoldódó “Bree nem megy börtönbe” problematikán kívül egy minden szempontból jó, és a sorozathoz méltó finálét kaptunk, mondom ezt a haláleset ismeretében is. Szóval, fiúk, lányok, mindent összevetve az én kedvenc drámai – nevezhetjük egy órás, – sorozatom a Született Feleségek volt. Kiss Them Goodbye!

raising hope

A KEDVENC VÍGJÁTÉK SOROZATOM IDÉN: RAISING HOPE

Tudom, még mindig nagyon ciki, hogy nem írtam erről a király vígjátéksorozatról, ami már három éve nevettet meg folyamatosan, minden egyes részével. Aki ismeri, az pontosan tudja, miért ez a kedvenc vígjátéksorozatom már három éve, akik pedig még nem kezdtek bele, nos … ha valaha is ajánlottam valamit, és az akár csak egyszer is tetszett, akkor a Raising Hope az a kategória, amit imádni fogsz. Én nem tudom nem szeretni, ez a legjobb vígjátéksorozat, és kész, passz :)

11 Hozzászólások

 1. Nekem idén csomó kedvenc sorozatom lett a szokásosak mellett. Ott vannak a régi kedvencek a Bones és a Graice klinika. Utóbbinak folytatmom kell a 9. évadát. Mondjuk nekem az első része nem igazán jött be. Igaz, amilet mostanában megszerettem azok sem újak. ősz óta a kedvencem Once Upon A Time (2. évad nem rossz. de néhol összecsapott), The Walking Dead, aminek a nagy részét két hét alatt ledaráltam. Már csak négy rész az eddigiekből. Egy új megis van a Les Revenans személyeben, csak az 1. évad 6 része még hátra van. Lassan haladó cselekmény, de kicsit drámai jó szívvel ajánlom. Jó sorozatokat néztem idén. Menjenek a fenébe, hogy ilyen jók !:)

  • Igazából nekem ez a csalódások éve volt, leginkább a Glee és a TVD tekintetében, de azért idén is voltak jó sorozatok :) Azt hiszem egyszerűbb lett volna azt írnom, hogy sok olyan sorozatban csalódtam, ami korábban stabilan király szintet hozott :)

 2. Én nem tudnék választani… :) Baby daddy,Arrow,Teen wolf… ezek lettek a kedvenceim, és persze az örök kedvenc HIMYM :D… és Emily Owens is nagyon jó,mégcsak 1 részt láttam,de szünetben végig nézem .. :)

  • Az már 2013 lesz, én 2012-t néztem :)
   Viszont, ha valamelyik sorozat ki tud emelkedni abból a posványból, ahová önmagát taszított, hát akkor az a TVD. Minőségbéli javulást remélek 2013-ra.

 3. Hű én is sok sorozatot imádok, nem tudnék választani. De 2012-őnek az Arrow-ot mindenképp köszönhetjük:)

 4. lesz is javulás TVD-nél. Silas-ék stb…

  amúgy Arrow számomra annyira jó, hogy kb 2-3 hetente nézek meg 1 részt. annyira “pörögnek” az események.

  • A negyedik évad első fele is jónak ígérkezett. Elena vámpír? Basszus! Jönnek a vadászok? Jézusom! Jeremy is vadász lesz? Látni akarom!

   Kábé ilyen gondolataim voltak, miközben olvastam a spoilereket, és mára előre láttam magam előtt, hogy jajj de jól fogok szórakozni. Csak sajnos nem lett így.

   ERgó, az, ha spoilerek szintjén jónak ígérkezik valami, még nem jelenti azt, hogy az is lesz, pláne annak a fényében, hogy nagyon megrázó, tragikus és szomorú halált ígértek, erre megölték Tyler anyját … egy huszadrangú mellékszereplőt. o.O

 5. Na én meg pont fordítva vagyok, Arrow jöhet azonnal, TVD meg majd vmikor ha lesz kedvem folytatni. Többet nem írok, mert vita lenne róla, azt meg nem akarok. :)
  Amiket azonnal nézek: Arrow, Beauty&Beast, Last Resort, Revolution.
  De a kedvenc sorim és lehet ezzel egyedül leszek, az az elkaszált Last Resort. Szép a környezet, jó a dráma, a színészek elsőosztályúak, az összeesküvés elméletért meg pacsi jár a készítőnek, a tengeralattjáró meg húúúú. :D Ha vége lesz, akkor esetleg írhatok rövid véleményt róla nem tudom nézi még itt valaki???? :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here