A kedvenc új sorozataim 2012-ben

  0
  Oszd meg!

  Gondoltam idén kedveskedem nektek egy összefoglaló cikkel az idei évvel kapcsolatban, azaz több kategóriában összegyűjtöm azt, hogy idén mely produktumokat díjaztam leginkább, egy adott kategórián belül. Az első részben a legjobb, idén bemutatott vígjáték és dráma sorozatomat ragadtam ki, bár, szerintem aki rendszeresen követi a blogot, annak egyik sem volt meglepetés.

  A KEDVENC ÚJ DRÁMA SOROZATOM: EMILY OWENS MD

  Emily OWens MD

  Ezen kritika után pedig, – ahol csillagos tizesre értékeltem a sorozatot, – gondolom tényleg egyértelművé vált mindenki számára, hogy ki viszi majd a pálmát. Emily Owens MD teljesen elvarázsolt, nagyon aranyos egy sorozat, Mamie Gummer pedig nagyon jól hozza a szerethető doki karakterét. Sajnos a CW elkaszálta a sorozatot, csak tizenhárom rész készül el belőle, és már előre sírok is, amiért ilyen hamar véget ér, de a nézettség fényében teljesen érthető döntést hoztak. Én tényleg ajánlom mindenkinek megtekintésre az Emily Owens MD című sorozatot, mert száz százalék, hogy nem fog benne csalódni. Ugyanis, rendelkezik egy szerethető hősnővel, érdekesek a heti esetek is, és Emily bohókás életét rendkívül vicces végigkövetni. Aminek pedig a legjobban örülök, hogy a korábban egydimenziósnak ható szereplők is, mint például Will, önálló életre keltek, és egyre komplexebb karakterként tűnnek fel az epizódok során. Szóval, Emily Owens MD volt 2012 legjobb új sorozata, és emellett bármikor büszkén kiállok.

  A KEDVENC ÚJ VÍGJÁTÉK SOROZATOM: BABY DADDY

  Baby Daddy

  Most biztos hülyén néztek rám néhányan, de üsse kavics, hiszen ha egyszer a Baby Daddy epizódjain szórakoztam a legjobban idén, akkor azt illik is büszkén felvállalnom. A network tévék tavaszi kínálatából egy sem fogott meg igazán, az őszi sorozatok között sem találtam olyat, amin úgy szórakoztam volna, mint a Baby Daddy már bemutatott tíz epizódján. Most mit mondjak, adott egy remek casting, tele jófej, aranyos és szerethető karakterekkel, hoztak pár tipikus, klisékkel teli, mégis eredetinek ható és élvezhető epizódokkal, hát hogy a fenébe ne lenne ez a kedvenc új sorozatom 2012-ben. Már csak csendben “imádkozom” azért, hogy ne jusson az Awkward – Kínos című széria sorsára, ami a szerethető első évad után borzalmas másodikat hozott…

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here