Főoldal Érdekességek Érdekességek The First Time – Hivatalos Fotók

The First Time – Hivatalos Fotók

14
Oszd meg!

Tudom, nem kellene kínoznom se magamat, se titeket, de amikor megláttam ezeket a képeket, tudtam, hogy meg kell osztanom veletek :) Magyar premierről sajnos még mindig nincs hír, de reménykedjünk benne, hogy legalább DVD-n kiadják majd.

The First Time stills - 012

14 Hozzászólások

  1. Igazság szerint, én már annak is örülnék, ha feliratot készítenének majd hozzá.:)) Szeretem az ilyen fiatalos, vicces kis filmeket. És vagy nem vagyok elég jól tájékozott, vagy mostanában nem sok ilyen könnyed szórakozás van.

  2. Ezek a képek azt is eszembe juttatták, hogy a Teen Wolf is csak nyáron érkezik.:( Viszont karácsonykor daráltuk le a második évadot az unokahúgommal, és tetszett neki, szóval ezt saját sikeremként könyvelem el. Köszönjük a képeket, és, ugye Dylan ezúttal félmeztelenül is fog pózolni?:):)

    • Viszont, egy csomó résszel jön a Teen Wolf, 24 epizód, azaz 6 hónapon át minden héten Dylan … azt hiszem megéri a várakozás :) A félmeztelen póz pedig szerintem nem kizárt – csak érdeli az alkotókat a rajongók akarata :D

  3. az az utolsó kép elég jó :D ha már Colton nem lesz a Teen Wolfba (majd az Arrowba félmeztelenkedhet :D), akkor ott lesz Dylan. (én is díjáznék egy félmeztelen jelenetet).

  4. elvileg nem egybe adják le a 24 részt a TW-ből… 12 nyári, 12 téli szezonban. legalábbis én ezt olvastam. :D

  5. úgytudom MTV még nem nyilatkozott róla hogyan akarják leadni a 24-et. De logikus a nyári-téli, csak nehogy a veszte legyen. Télen ugye ott vannak az országos csatornák a túlélése elég nehéz lesz neki (persze nem temetem, mivel megvan a rajongói bázisa, szóval :D) csak hát jobb lenne nyáron a 24. Szerintem. :)

    • Szerintem Klausnak lesz igaza, esélyesebb a nyári-téli elosztás, mert ha egybe kezdenék vetíteni, csak Novemberre lenne vége, de ősszel meg ugye ott van a sok premier sorozat. Plusz, az ABC Family és több kábeladónak is bejött a téli-nyári sugárzás. Örülnék, ha az MTV is áttérne erre a modellre, elviselnék nagyon sok évadnyi Teen Wolfot, 24 részes évadokkal. TeenWolfból sose elég D:

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here