Főoldal Multimédia DVD Borítók Grimm DVD Borítók

Grimm DVD Borítók

11
Oszd meg!

Ismét Facebookon játszottunk, és a legelső kommentelő döntötte el azt, hogy melyik sorozathoz készüljön DVD Borító. Ezúttal pedig Nagy Zsolt kérésére a Grimm lett a szerencsés. Mivel nem igazán ismerem a sorozatot, nem is nagyon tudtam túlságosan specifikusra megalkotni a borítót, de azért remélem lesz majd olyan közületek, aki szívesen felhasználja majd.

Grimm DVD Borító - A teljes első évad
Grimm DVD Borító – A teljes első évad

Azok számára pedig, akik nem igazán szeretik a közösségi média használatát, következik egy remek lehetőség: a legelső kommentelő legelső kért sorozatához fog készülni a következő borító, szerintem még idén. A tovább mögött találtok még második és harmadik évados DVD Borítót is a Grimmhez – és igen, a harmadik évadot egyelőre nem rendelték be, de nagyon jó a nézettsége, tehát esélytelen, hogy ne folytassák.

Grimm DVD Borító - A teljes második évad
Grimm DVD Borító – A teljes második évad
Grimm DVD Borító - A teljes harmadik évad
Grimm DVD Borító – A teljes harmadik évad

11 Hozzászólások

  1. Jó lett, mint ahogy a többi is!! :) Pont az előbb kerestem borítókat és le akartam szedni a Teen Wolf-osat, de 404-es hibát jelez… Esetleg nem tudnád még egyszer felrakni? Előre is köszi.

    • Uh, most látom, valami nem stimmel. Még idén – lol :) – újratöltöm majd, és jelzem Facebookon, meg ha nem felejtem el, akkor itt is :)

  2. huh, nem tudom hol kell jelezni, de Merlin-hez lehetne kérni? pl 5. évadosat? iszonyat jó, erős résszel zárt az egész sorozat. kár, hogy vége :(

    • Most már mindig a látogatók döntik el, egy gyorsasági versennyel. Vagy itt, vagy a Facebook oldalon kérdezem meg, hogy éppen mihez készüljön, és aki a leggyorsabban reagál, az döntheti el. Érdemes lájkolni a Facebook oldalt, így ha felteszem a kérdést, és gyorsan reagálsz, akkor a Merlinhez készül majd a borító legközelebb :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here