Főoldal Hírek V, mint veszélyes – Január 7-től, a Cool TV műsorán

V, mint veszélyes – Január 7-től, a Cool TV műsorán

0
Oszd meg!
V, mint veszélyes - Magyarországi premier: 2013 január 7, COOL TV
V, mint veszélyes – Magyarországi premier: 2013 január 7, COOL TV

2013 január 7-én végre Magyarországon is bemutatkozik a “V”, az ABC egykori sorozata. 2009 november 3-án debütált az Egyesült Államokban, nagyon király nézettségével, amit végül folyamatosan sikerült leépítenie. A második évad esélyét megkapta, ami 2011 január 4-én vette kezdetét, de a nézettsége továbbra sem volt fényes, ezért az ABC vissza is vette a tizenhárom epizódos berendelését tízre, így 2011 március idusán végleg búcsút vett a képernyőről a széria.

Nem titkolom, én nagyon szerettem a V-t, minden hibája ellenére, mert azokból volt bőven. A CGI például nevetségesen rossz volt, pedig ezen nekem nem szokásom annyira fennakadni, plusz, megalkották a tévétörténelem egyik legidegesítőbb karakterét, és Tylert csak azért nem utáltam, mert Logan Huffman annyira jól néz ki. Viszont a V története zseniális. Földönkívüliek érkeznek a földre, akik azt hirdetik, békével jöttek, és segíteni akarnak az emberiségen a fejlett technikájukkal. Persze kiderül, hogy minden kamu, és a “látogatókat” irányító Anna már évek óta tervezi az inváziót, és már számos V-t telepített az emberek közé, méghozzá igencsak fontos pozíciókba.. Ericának, az amerikai FBI ügynöknőnek hamar gyanús lesz a nő, pláne amikor rájön, hogy kollégája nem is ember, hanem látogató, és épp meg akarja őt ölni….

Most mit mondjak, szerintem érdemes ezt a sorozatot mindenkinek megnéznie, hosszabban amúgy itt írtam róla két kritikát is. A második évadról nem igazán írtam sajnos semmit, pedig nagyon tetszett végig, csak a finálét sajnálom, mert egy nagyon nagy cliffhangerrel ért véget, és úgy örültem volna a harmadik évad megjöttének, mint sivatagi kóborló egy üveg kólának – mert tudjátok, a kólától később még szomjasabb lesz az ember, de olyan jó, amikor ha szomjas vagyok, végigpezseg bennem a szénsav… Szóval, ajánlom megtekintésre a V-t mindenkinek, szerintem a pilotot én is újra megnézem. Ja, és mielőtt elfelejtem: a jobb sarokban Morena Baccarin, a balban pedig Elizabeth Mitchell, kettejük diplomatikus, mégis kemény összecsapása pedig a show egyik legjobb eleme volt.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here