Főoldal Oldal Blog Áldott, boldog békés karácsonyt mindenkinek!

Áldott, boldog békés karácsonyt mindenkinek!

10
Oszd meg!

Boldog-karacsonyt-2012

Végre, eljött a karácsony, azt hiszem nyugodtan mondhatom azt, hogy erre vártam egész évben, mert ez a kedvenc ünnepem, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Általában szoktam nektek valamilyen karácsonyi ajándékkal kedveskedni, erre most nem került sor, de tekintsétek majd annak a Sorozatok Világa januári számát. Karácsony lévén én pedig egy kis pihenőre térek, pár napig nem nagyon lesznek bejegyzések. Az ok a szokásos, családlátogatás, barátok, és persze süti evés és filmnézés. Mindenesetre teljesen eltűnni biztos nem fogok, Facebookon lesz majd némi internetes jelenlét, ami pedig a blogot illeti, talán két látogatás között, egy mirindás szelet mellett majd igyekszem megfogalmazni pár kritikát is :)

Bízom benne, hogy mindenkinek úgy telik majd a karácsonya, ahogy azt eltervezte, így kívánok nektek áldott, boldog és békés karácsonyt. A Darren Criss képért pedig sorry azoktól, akiknek nem a pap, hanem a papné dukál, de ezt a fotót lehetetlen volt nem rivaldafénybe tenni :)

10 Hozzászólások

  1. Boldog karácsonyt Neked is, Tibi!
    Nekem is ez a kedvenc ünnepem, igaz most nem vagyok valami ünnepi hangulatban, de majd szilveszterre biztosan jobb lesz! :)
    Nem is árt egy kis pihenő, a családdal is kell foglalkozni, na meg a “Darren Criss”-ekkel is! :) :P

  2. Kedves Tibi! Neked is nagyon boldog, meghitt és békés karácsonyi ünnepeket kívánok! :) Tölts minél több időt a családtagjaiddal, barátaiddal :)

  3. Köszönöm a jókívánságokat, a karácsony pedig nagyon boldog is lesz, nemsokára vendégségbe megyek, addig is, megajándékozom magam a Pitch Perfect című filmmel :)

    (( Ja, és kaptam egy Sabrina a tiniboszorkány könyvet is. Az ember azt hinné, hogy rossz, de amúgy egész jó :))

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here