Demi Lovato – All I Want For Christmas Is You

10

Mivel is válhatna teljesebbé a karácsonyi hangulat, mint meghallgatni, ahogy generációja legtehetségesebb énekesnője, Miss Demi Lovato elénekli Mariah Carey klasszikus dalát. Mondanom sem kell, Demi ismét odatette magát, és úgy énekel, mint egy földreszállt angyal. Csodálatos ez a videó :)

509 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.10 hozzászólás

 1. Yeemen87 on

  Szépen énekelt,bár a generációja legtehetségesebb énekesnője címet azért erősnek érzem…

 2. nekem nem tetszett tulzottan.. az elején össze vissza hajlítgat,felesleges és erőltetett, bántotta már a fülemet miért nem lehet széépen elénekelni hajlításokkal ott ahol kell..
  nameg az sem másodlagos,hogy nyomorult eléggé elhízott és még ez a fekete ruha sem segített rajta sokat..

 3. értem én, hogy neked a példaképed meg stb stb Tibi, de én is erős túlzásnak érzem a generációjának legtehetségesebb énekesnője címet. lauren: attól függetlenül, hogy elhízott, még lehet jó hangja. sőt, nem rossz neki. de azért nem kell elájulni tőle meg legjobbnak nevezni.

 4. Hát, ízlések és pofonok, bár Charice hangját is szeretem, és Taylor Momsenről inkább nem nyilatkozom, de szerintem Demi Lovato generációjának legjobb hangú énekesnője – ez az én véleményem, a tiétek pedig más, és ez tök jó így, mert nem kell mindig mindenben mindenkinek egyet értenie :)

  Lauren: Az “elhízott” azért elég durva, akkor Ashley Fink mit szóljon? :)

 5. amilyen vékony volt,ahoz képest ez igenis elhízott állapot:D én nem vágom,hogy vele mi volt így itt-ott csak azt tudom,hogy voltak gondjai evvel a gyorsan szerzett hírnévvel,de valahogy én akkor sem értem,hogy ha valakinek van pénze,ideje stb,miért nem jár kondiba:D mármint én tuti azt csinálnám az ő helyébe:D ashley tisdale az élő példa,hogy mindent megtud csinálni az ember,ha akar:D ott a saját cége,meg hetente többször jár kondiba,filmekben szerepel,stb..
  nem mondtam,hogy hangja nincs:D mert szép neki,csak nekem kicsit sok a hajlítgatás,meg őszintén egy vékony lányt szívesebben nézek a képernyőn.. de pont most volt az IPMben egy cikk erről,hogy miért is tolódott így el,hogy mit tartunk szépnek,mert Demi a jelenlegi kis hurkáival igenis a tökéletes nő lenne az öskorban:DDDDD elnézést a kicsit csapodár megfogalmazásokért:D de nekem alapból régen sem volt szimpi demi avval a hülye óriás vigyorával amitől a falra mászom,akármelyik képén meglátom..

  • Ezt inkább nem kommentálom, mert nem tudnám diplomatikus formában megtenni, anélkül, hogy ne hülyéznélek le. Így inkább no comment.

  • Jézusom, falra tudnék mászni az ilyen emberektől…. Lehet neked a 30 kilós kis csontkollekciók az ideálos lányok, de tudod nem mindenkinek. Láttál te már kövér nőt? Mert nem hiszem… Demi egy csodálatos alakú lány, lehet nem neki vannak a legvékonyabb combjai, vagy karjai, de ettől függetlenül gyönyörű. És ha pasi lennék, akkor inkább egy ilyen lányt szeretnék magam mellé, akin van mit fogni, és nem olyat, aki össze roppan a kezeim között ha megölelem…

 6. Én pedig azt gondolom, hogy igenis Demi generációja legtehetségesebb énekesnője. A már említett charice is rendkívül tehetséges, taylort is kedvelem de szerintem nem kellene egyikőjüket sem összehasonlítani demivel mert teljesen más mindhárom énekesnő. Charicenek inkább a hangja nagy, taylornak teljesen más a stílusa, demi pedig előadóművészként és éenekesnőként is megállja a helyét. ezért is tartom őt jobbnak a másik taylortól és charicetől. Egyébként pedig szerintem nem feltétlenül ezen videó alapján kellene eldöntenünk, hogy ő-e a legjobb vagy nem mert tény, hogy tud ő ennél sokkal többet is de még ezzel az előadásával is jó pár neves “énekesnőt” leköröz. Az elhízásáról pedig nem említek egy szót sem mert nem fogok vitába szállni idióta emberekkel…

Leave A Reply