Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok The Voice – Caramel hallásával problémák voltak

The Voice – Caramel hallásával problémák voltak

13
Oszd meg!

Tegnap végre kezdetét vehette a The Voice első élő adása, ami mondanom sem kell, hogy nagyon jól sikeredett. Tényleg olyan ez a műsor, mint például a Megasztár fénykorában, attól eltekintve, hogy itt jobb a “zsűri”, és olyan kritikákat is megfogalmaznak, amitől Soma vagy Pély Barna füle kétfelé állt volna. Ezzel pedig alapjáraton nincs is probléma, sőt, ennek én csak örülni tudok, mert kritizálni tudni kell, hiszen nem mind arany, ami fénylik, és a The Voice érezhető minősége ellenére is akadtak olyan próbálkozók a top24-ben, akik az X-Faktor színvonalat képviselték. A mesterek döntéseivel majdnem minden esetben egyet értettem, egyedül Caramel akasztott ki, de ő nagyon. Fogalmam sincs, hogy miért hozta meg azt a döntését, amit, e-felett nem is nagyon tudok elmenni szó nélkül, annyira meglepődtem rajta. Ha esetleg még nem láttad volna az adást, és nem olvasol napilapokat vagy internetes sajtót, akkor ezt a bejegyzést se böngészd tovább, mert spoileresen folytatom.

Mohamed Fatima korai kiejtése lehet majd a The Voice hazai történelmének legrosszabb döntése
Mohamed Fatima korai kiejtése lehet majd a The Voice hazai történelmének legrosszabb döntése

Caramel csapata: Kétségkívül övé az egyik legerősebb csapat, de úgy tűnik, hogy a mester ezzel nemigazán van tisztában. Kiejtette ugyanis az egyik legtehetségesebb énekesét. És igen, Mohamed Fatima tíz késsel a hátában is jobban énekelne, mint Nguyen Anh Quan valaha. Utóbbi továbbjutását nem tudom hova tenni, X-Faktor színvonal volt az, amit az a srác produkált, de ami elég Keresztes Ildikónak, az nem kellene, hogy Caramelnek is elég legyen. Persze, voltak a héten cikkek arról, hogy Fatima botrányosan viselkedett a próbákon, de azt hittem, ez csak légből kapott mese. És ha úgy is viselkedett, kit érdekel, ez a The Voice, itt csak a hang számít, az pedig egyértelmű volt, hogy Fatima még torokgyulladással is leénekelte Quant. Utóbbi tényleg X-Faktor színvonal, remélem, hogy most már tényleg hamar kiesik, mert már két olyan énekesnőt ejtett k, akinek szurkoltam. Berkes Olivér hozta a szokásost, és már csak bízni tudok abban, hogy végre leakadnak az anyukájáról, mert már rém unalmas, a dolog. Ideje lenne Olivér személyiségével foglalkozni. Caramel pedig, mint mester, végül is jó kritikákat fogalmazott meg, bár, nem is értem, hogyan ejthette ki Fatimát. Hová tetted a füled, “mester”?

Veres Mónika újra elhozta A ZENÉT a The Voice színpadára. Varázslatos előadást nyújtott.
Veres Mónika újra elhozta A ZENÉT a The Voice színpadára. Varázslatos előadást nyújtott.

Mező Misi csapata: Nagy szerencséje van Misinek, nála van Veres Mónika, aki ismét olyan csodálatosan énekelt, mint egy földret évedt gyönyörűséges angyal. Nagyon jó volt őt látni a színpadon, a Joyful Joyful című dal előadása alatt pedig libabőr volt a testemen mindenütt, annyira szépen énekelte. Gyöngyösi Tamás kiesését nem sajnáltam, szerintem nagyon be lehetett szívva, miközben énekelt, eléggé dőlöngélt szerencsétlen. Ami pedig a Szécsi lány(okat) illeti, egy tucat volt, mint ahogy eddig is, és rohadtul nem értem, mi ez a nagy hype az ikrek körül, mivel semmi alapját nem látom. Saci és Bobe is X-Faktor színvonal, de ez persze saját vélemény, amivel tudom, hogy sem ti, sem a szavazó nézők nem értenek egyet, mivel mindkettő fruskát megszavazták első helyezettnek, mármint, a csapataikon belül. Mindenesetre azért, mert száz emberből én vagyok az egyetlen aki nem csípi őket – igaz? :) Mező Misi mesterként továbbra is jól funkcionál, tetszik az a vehemencia, amivel mondhatni védi a mentoráltjait, ez pedig tök pozitív képet fest le róla. Ő volt az este legnagyobb kritikusa, legtöbb esetben egyet is értettem vele, szóval, csak így tovább.

A Szécsi Ikrek rajtam kívül mindenkit elvarázsoltak
A Szécsi Ikrek rajtam kívül mindenkit elvarázsoltak, én untam az előadásaikat

Somló Tamás csapata: Czerovszky Henriett volt szerintem az este másik fénypontja, nagyon gyönyörűen elénekelte a dalt, tele volt érzelemmel, és olyan tiszta és szép hangok jöttek ki a torkán, amit akár azonnal lemezre is lehetett volna venni. Kicsit úgy éreztem, hogy a személyisége most már szimpatikusabb volt, mint korábban, bár, nekem a törtető énje is nagyon bejött. Ami Dózsa Eriket illeti, rá is csak azt tudom mondani, hogy X-Faktor színvonal, és az RTL Klub képernyőjére való. Jövőre nyugodtan lehet ott próbálkozni, aztán majd azt vesszük észre, hogy bekerült a top háromba. Somlót pedig felébreszthetné végre valaki, olyan sótlan, majd megalszik a tej a szájában, és túl sok értelmeset nem is mond. Ideje felébredni, tata :)

Többek között Betty Love-nak kölcsönözte a hangját Czerovszky Heni, aki végre kibújt az árnyékból
Többek között Betty Love-nak kölcsönözte a hangját Czerovszky Heni, aki végre kibújt az árnyékból

Malek Andrea csapata: Fogalmam sincs, mit keresett az élő showban Schweitzer Dóra, mert X-Faktor színvonal volt az, amit csinált, abszolút nem fog hiányozni a továbbiakban. A két pasi viszont jól szerepelt, ahogy Nádor Dávid elénekelte Diego Torres egyik legjobb dalát, hát az meseszép volt. Végre, hallani spanyol dallamokat is egy magyar tehetségkutatóból, ez számomra nagy öröm. Scwartz Dávid előadása elég megosztó volt a számomra. Amikor férfihangon énekelt, az tökre bejött, de a dal nagy részében átváltott női vonyításra, amitől körülbelül olybá tűnt számomra, mintha valaki a tökeire lépett volna. Ezt a fajta éneklési módot még Carameltől is nehezen viselem el, Dávidnak pedig nem ezzel kellene nyomulnia, remélem Andi kiöli ezt belőle. Úgy fest, hogy a szerkesztők most már rászóltak Malek Andira, hogy kevesebbet vihogjon, és viselkedjen normális emberként, és ezt a szerepkört most már rendesen be is tölti. És ő is kritizál, nem is akárhogy. Az, ahogy beszólt a drogos srácnak oltári jó volt, jót kacagtam rajta.

Mindent összevetve remek volt az első The Voice élő show, csak Fatima kiesését nem tudom hová tenni, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Kíváncsian várom a jövőheti műsort, amikor is további tizenkét énekes teszi majd magát próbára, közöttük pedig ott lesz a műsor legnagyobb felfedezettje, Henderson Dávid, és a tehetségkutatók leghelyesebb pasija, Pál Dénes is, no meg a rockerbarbi, akinek már most szorítok a kiesééért. Már csak keveset kell aludni :)

1730 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

13 Hozzászólások

 1. Hajrá Veress Mónika!!! <3 Kedvenc!!! szerintem is világszínvonal volt amit pénteken produkált. Tiszta volt, élettel teli. És sztem teljesen természetesen viselkedett a színpadon. Szécsi Sacinál éreztem egy kicsit az erőltetett táncot, mármint sokkal hatásosabb lett volna, ha nem csinálnak neki koreográfiát, mert így sztem eléggé megbélyegezte a produkcióját az izgalom, hogy vajon melyik lépés is következik. A hangja is remegett szerintem, de a hangszíne az nem hétköznapi. :) . Böbe viszont nekem tetszett. Szimpatikusabb mint a tesója. Szerintem sem Fatimának kellett volna kiesni, de sztem Caramel személyes okokból ejthette ki ( ha igaz az, hogy nem jöttek ki jól egymással a próbákon, de sajnos nem voltam ott :D )
  Kíváncs vagyok, hogy a maradék 12 hogy produkál. De egy biztos, az idei Xfaktor elbújhat a Voice mögött. Pedig aztán az X faktor első évada is hasonló színvonalú volt még anno. mint most a Voice.

  • Na igen, a tánca szerintem is totál elnyomta az éneket, amit amúgy eddig sem tartottam túl erősnek :/

   És mondhatjuk azt, hogy Caramel személyes okokból ejfette ki Fatimát, de akkor ne mondják már azt, hogy ez a The Voice, és itt CSAK A HANG SZÁMÍT. Mert ha tényleg csak A HANG számítana, akkor Fatima nem veszítene egy Quannal szemben.

 2. Quan nekem se tetszik remélem hamar megy de van egy olyan sejtésem hogy sajnos elég sokáig fog jutni és egy néhány nála jobban éneklött ki fog ejteni. Fatimát én is sajnálom. Berkes Olvivér produkciójánál a hideg kirázott nagyon jó hangja van neki is. Szécsi Saci ruhája borzalmas volt. A többi kiesővel egyet értek ők nem tanultak meg énekelni. Ezt a dalt amit Schwartz Dávid énekelt a Megasztárba jobban énekelte Szakos Andi ha jól emlékszem. Czerowsky Heninek jó hangja van de valahogy nekem nem még nem szimpatikus. Henderson Dávidot a közönség szerintem szeretni fogja. A jövő heti kiesők szerintem: Malek Andi csapata: Shorott Péter Mező Misi: Pákai Petra Somló Tamás: Husnullina Regina Caramel: Karai Anna remélem így lesz.

  • Reméljük, hogy megjósoltad a jövőheti kiesőket, hihi :) Bár, kétlem, hogy a rockerbarbi ilyen hamar kiesne, Caramel nagyon oda van a hörgésekért.

   Quan pedig talán már távozik, hiszen, ha Caramel nem kedvelte Fatimát, akkor nem Quan “nyert”, hanem Fatima “vesztett” :/

 3. Valamilyen szinten egyetértek a cikkeddel, főleg a Fatimás résszel. DE körülbelül abból áll az egész bejegyzés, hogy az X-Faktor színvonalához méred a versenyzőket. Oké, hogy az idei Faktorból poént csináltak Jimmy Fia Krisztiánnal, Szabó “Bereczkiklón” Dáviddal meg Sztónnal, de az első kettő X-hez képest ez a Voice ugyan olyan trágyahalmaz, mint annó’ a Megaszar volt. Persze ez a nézettségen is meglátszik (és nem kell a péntekre fogni, mert az emberek nagy része pont szombaton megy bulizni).

  Az X-Faktornál legalább nem vétik el azt a hatalmas hibát, hogy majd’ éjfélig elhúzzák a műsort. Szerintem a nézők 50-60%-a nem várja meg a végeredményt, inkább visszanézi interneten vagy elolvassa szarityn, hogy akkor most mi is volt.

  Ez a Heni meg olyan nagyképű, mint egy Full HD tv, és nem értem mire föl. Azért lássuk be, hogy ha nagyon akart volna, már rég befutott énekesnő lehetne. A Betty Love-os részt pedig nem teljesen értem, én úgy tudom, hogy a szólóalbumán már ő maga énekelt, csak a Soho Partys korszakában volt bérhangja.

  • Azt, hogy X-Faktor színvonal elsősorban arra értettem, hogy némely énekesnek ott lenne a helye JFK mellett, és nem Veres Mónika “ellenfeleként” :)

   Mindenütt úgy olvastam, hogy Betty Love “magyarhangja” volt a Heni, azt nem jelezték külön, hogy ő énekelt-e a szóló albumon.

   Amúgy az X-Faktor sem rövidebb, mint a Voice, csak az korábban kezdődik, 19:30-kor, míg a Voice 20:30-kor.

   • Hát az igaz ,h sokáig húzták. Bár azt vettem észre ,h talán kevesebb reklám volt most a Voice-ba. Kb már 11 után majd le csuktam a szememt..x

 4. Akkor én vagyok az egyedüli,aki szerint Caramel személyes problémáját Hien-nek hívják? Ez a húzása neki tényleg X-Faktor színvonalú volt. Keresztes Ildikó a házassága tönkremenetele miatt előszeretettel kiszórta a női versenyzőket amint alkalom adódott rá,Caramel meg a szakítása miatt a vietnámiakat patronálja ezentúl?! Ha fáj a szakítása Hien-nel,akkor írna róla inkább egy dalt,mint hogy Mohamed Fatima utolsó esélyét is tönkretegye emiatt! Úgy hogy Quan-nak volt esze,hogy pont azt a mestert választotta,akinek vietnámi barátnője volt….

 5. Haha, de jókat nevettem némelyik írásodon.:D Nekem most nem az , hogy nem tetszett az élő show csak olyat vártam mint a párbajok de sajnos nem lett olyan.
  Némelyik fellépésen majd el aludtam, aztán egyik sem tetszett.

  Fatima kiesését én is nagyon sajnálom, szerintem sokkal jobb volt mint a srác.
  Berkes OLivér szerintem nem nagy szám, rajta is majdnem elaludtam.
  Itt miiért nincs olyan mint az amerikai X-be, h visszahozták az egyik énekest?

  Misi csapatából Mónik volt a legjobb, az a hang te jó Isten. Remélem, h ott lesz a döntőben!
  Amennyire tetszettek a párbajon a Szécsi lányok, most annyira nem..:/
  Aki másodszor lépett fel azt hiszem Saci ő volt a jobb talán.

  Nekem a Heni annyira nem szimpatikus, szerintem nincs is olyan jó hangja. Meg az egoizmusa se jön be. Mikor énekelt kint voltam a konyhába..xD

  Dóra a párbajon tetszett, de itt nagyon gázos volt.. Nádor Dávidnak jó hangja van, de nem vagyok elájulva. A másik Dávid előadása sztem jó volt, csak mint írtad néhol a lányos sikítás..

  De mindent összevetve Mónikának szurkolok, de majd meglátjuk jövő héten a többieket.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here