Főoldal Hírek Nyáron folytatódhat a 666 Park Avenue

Nyáron folytatódhat a 666 Park Avenue

10
Oszd meg!

Meglepő húzásra szánta el magát az ABC. Eltüntette vasárnap estéről a 666 Park Avenue című újoncát, amit korábban ugye már el is kaszált, a rendkívül gyenge nézettsége miatt – a legutóbbi premier epizódja nem teljesített túl erősen, 3.96 millió nézője mellé 1.3-as demót hozott. A 666 maradék négy epizódja pedig előreláthatólag nyárral kerül majd adásra, vagy, ha akkor sem, a DVD megjelenésekor, vagy egy külföldi premier sugárzás esetén megtekinthetővé válhatnak majd.

Az ősz egyik legsikeresebb sorozatának ígérkezett a 666 Park Avenue, ehelyett bukás lett a sorsa
Az ősz egyik legsikeresebb sorozatának ígérkezett a 666 Park Avenue, ehelyett bukás lett a sorsa

A legmeglepőbb a történetben azonban az, hogy a 666 Park Avenue vasárnap esti helyét két vígjátéksorozat veszi majd át, méghozzá a Happy Endings és a Don’t Trust The Bith in Apartment 23. Így azon furcsa helyzet áll elő, hogy a két vígjáték új részeket hoz január 6-tól keddenként és vasárnap is. Egyáltalán nem jellemző az ABC-re az, hogy ennyire elkapkodott döntéseket hozzanak, így engem meg is lep, hogy így döntöttek, leginkább azért, mert két napon harcba küldeni premier részekkel a vígjátéksorozatokat, számomra elég értelmetlen döntésnek tűnik. Az egyetlen előnye a történetnek az, hogy így az aktuális évada mindkét szériának lefuthat majd, bár, túl nagy nézettséget nem várhatunk tőlük, lévén kedden is bukdácsolnak.

És hogy mi lett volna a jó lépés? Ha az ABC lett volna olyan jó fej, hogy leadja bármikor, – például ezen a hétvégén, – a 666 Park Avenue maradék részeit, mert így a rajongók végignézhették volna a sorozatot. Hasonlót lépett meg a FOX, akik a The Mob Doctor utolsó részeit elérhetővé teszik, így nem hagyják cserben a maroknyi rajongótábort…

938 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

10 Hozzászólások

 1. Érdekes döntés… hát igen, gyorsan le akarják tudni ezeket a szériákat…. kár, hogy nem azt a sorozatot tűzik olyan rohamosan műsorra, amit én nagyon várok tőlük. :)

  • Na igen, a Mistresses-t is betenni nyárra, felelőtlen döntés volt. LEsz még valaha Alyssa Milano-nak több, mint két évadot megélt sorozata?

 2. Hát, ha a Kis Hableány szerepét megkapná a Once Upon a Time-ban, akkor lehetne… csak ugye már van egy sorozata, a szinte nulla eséllyel induló Mistresses.
  Bár régi álmom az is, hogy a Grey’s Anatomyban lássam fehér köpenyben, bár az a sorozat is szerintem csak a 10. évad végéig fut majd.

 3. Szerintem még mindig nagyon jól néz ki… és hófehérke sem egy 15 éves csitri, vagy akár piroska sem a sorozatban, szóval simán beleférne.
  És nem akarom, hogy az “Ő” sorozata legyen, már ötödik alkalommal van szó az “ő” sorozatáról, nem jött be. Bőven elég ha egy szereplőgárda tagjaként láthatom valahol, csak lássam, nem kell a főfőszereplőnek lennie.

  • Azért bőven van különbség, Alyssa már 40 éves, Ginnifer 34, Meghan Ohry pedig 30 éves, azért nem ugyanaz a kategória :) Mindenesetre én is drukkolok Alyssának, az ABC igazán betehetné már őt valamelyik sorozatába.

   • Nem tudom, hogy mostanában miért vagy ilyen felületes… de azért szerintem ő pont az aki letagadhat egy tízest… ha azt nézzük, hogy mondjuk Britney meg tíz évvel többnek néz ki.

    • Ezt most azért mondod, mert egy 40 éves nőt egy kicsit öregnek tartok Ariel, a KIS hableány szerepére? Hát …. akkor igen, felületes vagyok.

     És hogy jön ide Britney Spears? :)

 4. Hogy őt is szeretem, mégis elismerem, hogy jóval idősebbnek néz ki a koránál és ezt elismerem.
  Ennek ellenére még mindig tartom, hogy Alyssa simán jobb, mint néhány harmincas nő…
  Azért ugye nem kell levezetnem a CW-s és egyéb tinisorozatok színészeinek az átlagéletkorát? Ott is jócskán harminc felé járnak az amúgy “tini” szereplők.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here