Főoldal Hírek Januártól átalakítja a műsorstruktúráját a TV2

Januártól átalakítja a műsorstruktúráját a TV2

5
Oszd meg!

A TV2 alaposan felborítja a délutáni és esti műsorsávjait, ez pedig annak köszönhető, hogy útjára indítja vadonatúj sorozatát, a Bűnök és szerelmeket, ami egy afféle modern maffia sztori akarna lenni. Ezen változás miatt például lekerül a délutáni sávból a Titkok hálójában című telenovella, korábban kerül adásba az Aktív, –  és dupla hosszúságúra nyúlik, – emellett pedig elindul egy új romantikus német sorozat is. Íme, január 3-tól így fog kinézni a TV2 műsorrendje:

Lesz vajon mivel megtölteni a dupla hosszúságúra nőtt Aktívot? Létezik annyi érdekes sztori?
Lesz vajon mivel megtölteni a dupla hosszúságúra nőtt Aktívot? Létezik annyi érdekes sztori?

11.30: Árva angyal (Cuidado con el ángel) – ism.
12:00: Titkol hálójában (Dónde está Elisa?)
13:00: Doki (Doc) – az első évadtól
14:00: Tények Délután
15:00: Szerelmes Anna (Anna und die Liebe) – új német sorozat
15:30: Walker, a Texas-i kopó (Walker, Texas Ranger) – harmadik évad ism.
16:30: Doktor House (House MD) – a hatodik évad ism.
17:25: Update Konyha – Schobert Norbi és Rubint Réka főzőműsora
17:30: Aktív – dupla hosszan, Papp Gergővel és Gombos Edinával
18:30: Tények
19:20: Családi titkok – magyar scripted reality sorozat
20:20: Bűnök és szerelmek – magyar sorozat
20:55: Jóban Rosszban – ezentúl már csak egy résszel
21:30: esti sorozat / film

További változás még a csatornánál az, hogy hétvégére száműzte a már megbukott sorozatait, szombatonként 16:30-tól a Kettős ügynök próbál túlélni, a vicces pedig az, hogy a Viasat 3 gyorsan hozza is januártól magyarországi premierként a második évadát. Vasárnapra került a Zsaruvér (Bloe Bloods) első évada, és a Hawaii Five-O második évadának sokadik ismétlése, illetve 17:30-tól a Lángoló Chicago (Chicago Fire) is látható lesz, de persze megismétlik majd azt a két részt, amit hétfő este leadtak, így a folytatás csak január 20-án esedékes, feltéve ha a gyenge nézettség miatt nem kerül le ismét a műsorról. Az tény, hogy a TV2 nagy bajban van már jó ideje, a nézettsége folyamatosan csökken, eközben pedig a többi csatorna, mint a Cool TV vagy a Viasat 3 erősödik, így jobb lesz felkötni a TV2-nek azt a bizonyos gatyát, mert lassan már nem azért kell harcolnia, hogy első lehessen, hanem hogy megmaradhasson másodiknak. Mindenesetre a hétköznap esti műsorsávba láthatóan sok pénzt beleöltek, de az a baj ezzel a programstruktúrával, hogy itt nem lesz hamar látható az eredmény. Egy sorozatot bejáratni nem egyszerű, pláne, ha a Barátok közt az ellenfél, hiszen anno a Jóban Rosszban is több év alatt tudott csak kiépíteni egy stabil bázist.  Mindenesetre kíváncsi leszek mi lesz a történet vége, bár, különösebb nézettség-béli javulást nemigazán várok.

5 Hozzászólások

 1. A tv24-n azt olvastam a Jóban rosszban előzeteseit és ott dupla rész volt írva de lehet hogy csak a Szuper tv2-n megy vagy január 7-től lesz csak egy rész.

  • Folyamatosak a módosítások, a sajtóoldalon elvileg a friss infók szerepelnek. Eredetileg amúgy a Szerelmes Anna is 18.00-tól került volna adásba.

 2. Öt darab saját gyártású műsor egymás után: Aktív, Tények, Családi titkok, Bűnök és szerelmek, Jóban rosszban. Ez azért nem semmi, tényleg rengeteg pénzt beleöltek!
  Én már akkor nagyon vártam az új saját sorozatot, amikor elkezdték hirdetni, hogy lehet jelentkezni szereplőnek az új saját gyártású sorozatba, de most, hogy már részleteket is lehet belőle látni, egyre izgatottabb vagyok! Szerintem szuper lesz a Bűnök és szerelmek. A részletek alapján nekem egy török sorozat jut eszembe, olyan képi világ jelent meg azon a pér kockán, amit az ajánlóban lehetett látni.
  Szurkolok a TV2-nek, hogy javuljon a nézettsége, rajtam nem fog múlni! ;)

  • Na igen, eszméletlen pénzbe kerülhet, bár, az RTL Klub sem az a spórlós csatorna: A gyanú árnyékában, Híradó, A kód (vagy más kvíz műsor), Fókusz majd Barátok közt, ott is adott az öt saját gyártású produkció egymás után. Kíváncsi vagyok, mi lesz a vége, bár, a tv2 diadalára szerintem felesleges számítani, egyszerűen olyan emberek dolgoznak a csatornánál, akikről nem mondható el az, hogy szakemberek.

 3. Anna und die Liebe,csak nem Jeanette Biedermann főszereplésével?! Jeanette régen az egyik kedvenc német énekesnőm volt. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here