Hát itt meg mi a csuda történt?

  5
  Oszd meg!

  Nos, ahogy láttátok, sajnos hat napig nem volt elérhető a blog, ilyen hosszú kimaradás pedig korábban nem fordult elő. A Facebookon folyamatosan jelt adtam az aktuális történésekről, arról, hogy éppen mi zajlik a háttérben, – éppen ezért érdemes lájkolni az oldalt, mert így tényleg mindenről értesülhettek :) Nos, a helyzet a következő: tárhelyet váltott az oldal, és ez okozott néhány komplikációt. Egyelőre úgy fest, hogy minden rendben, ezt párszor le is kopogtam, na nem mintha ez érne is valamit…

  Amit TI a tárhelyváltásból érzékelhettek, a következő: sajnos ki kellett tennem a Hollywood-os fekete csíkot felülre, és egy nagyobb reklámot legalulra, ez a tárhely, a starszz előírása, cserébe azonban korlátlan tárhelyet adnak, ami azt jelenti, hogy ezentúl végre több HQ – vagy akár UHQ, – méretű fotó is felkerülhet az oldalra, és egyéb finomságok, ebből a szempontból a váltás mindenképp megérte.

  Tehát, ez történt itt az elmúlt napokban, nemsokára pedig elkezdem bepótolni a kimaradt írásokat, ma és holnap többek között Glee, Gossip Girl, The Voice, X-Faktor kritika fog érkezni, illetve még pár érdekesség és tudnivaló. Legyetek résen, mint mindig :)

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here