Főoldal Hírek Glee “Spoilerek” – Mi lesz veled Klaine?

Glee “Spoilerek” – Mi lesz veled Klaine?

8
Oszd meg!

Blaine és Kurt kettősének rajongói egy ideig úgy fest nélkülözni fogják kedvenceiket, ugyanis Klaine minden bizonnyal egy ideig külön lesz egymástól – ezt igazolja legalábbis kettő, nemrég kikerült spoiler. Az egyik az, hogy Oliver Kieran-Jones, az ifjú angol színész csatlakozik a sorozathoz. Ő alakítja majd Adamet, aki a NYADA kórusának lesz a vezetője, Kurt pedig be szeretne kerülni az Adam & The Apples-be. Egyelőre nagyon óvatosan fogalmaznak a karakterrel kapcsolatban, csak olyan mondatok hangzanak el mindenütt, hogy “Adam felkelti majd Kurt érdeklődését, és ez valószínűleg idővel kölcsönössé válik“, éppen ezért egyelőre szkeptikusan állok hozzá, mert annak idején Sam is azért érkezett, hogy Kurt pasija legyen, és ugyebár mégsem lett az. Mindenesetre az Adam & Kurt kettős esélyére adhat okot az a tény is, hogy Ryan Murphy elkotyogta, idén csak vendégszereplőként lesz jelen Oliver, jövőre viszont állandó szereplőként láthatjuk viszont. Ami pedig a színészt illeti, Oliver Kieran-Jones jelenleg végzős a londoni LAMDA-n, ami tulajdonképpen a NYADA angol verziója, ergó komoly színészi és énekesi képzést kapott. Annak ellenére, hogy még nem fejezte be a tanulmányait, már látható volt pár szerepben, például az Episodes – Sikersorozat néhány epizódjában is.

Első ízben foglalkozzunk az első spoilerrel, ami pár napja látott napvilágot. A 4×11 epizód címe Sadie Hawkins lesz, ez pedig egy bált takar, ahol a lányok hagyományosan maguknak választhatnak párt a bálra. Úgy fest, hogy ebben a részben egy srác felkelti Blaine érdeklődését, és egy New Directions tag is felfigyel Blaine-re. Utóbbi minden bizonnyal Wade, azaz Unique lesz, aki vélhetőleg megpróbálja elhívni a bálra a srácot, bár, ez csak spekuláció a részemről. Ami tehát biztos, hogy Blaine felfigyel valakire, és ő is megtetszik valakinek, kérdés, hogy egy azon személyről van szó, vagy ugye kettőről. Érdekes adalék még az, hogy abban az epizódban tér vissza a Warblers, így talán esély nyílhat egy Blaine – Sebastian kettősre, bár, mivel utóbbi a 90210-ben kapott visszatérő szerepet, így ezt a lehetőséget passzolnám. Talán visszajön Eli C.?

Kilép vajon először tovább? Blaine vagy Kurt?

Akárhogy is, azt valahol jogosnak tartom, hogy Blaine és Kurt is megpróbálkozzanak új utakon, ettől számomra reálisabbá válik a történet, hiszen nem igazán van olyan meleg srác – vagy akár heteró, – aki az első szerelmével éli le végül az életét. Én személy szerint örülnék is annak, ha megpróbálnának egy párkapcsolatot másokkal, kíváncsi vagyok arra, hogy ez mit hozna ki a személyiségükből, mert valljuk be, Blaine nagyon elnőiesedett Kurt mellett, és ez talán visszafordítható. Viszont, bármennyire is kezdem egyre jobban megkedvelni Unique-ot, nem örülnék, egy Unique & Blaine kettősnek. Ami viszont böki a csőröm, az a NYADA kórusa. Ha eddig volt, Rachel miért nem tudott róla? És egyáltalán, minek kell a NYADA-nak kórus? Lesz főiskolai regionals meg nationals, utóbbin pedig majd a Julliarddal mérkőznek meg? Remélem ezt a kórus dolgot jól elmagyarázzák majd, amúgy, kíváncsian várom majd mit hoz össze Murphy az évad második felére, mert az első nem volt túl fényes.

1070 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

8 Hozzászólások

 1. Tudod, el is fogadnám nagy nehezen /menthetetlenül Klaine fan vagyok/ ezt az egészet, ha nem lenne pár zavaró tényező.
  Először is: már megint ismétlés. Nekem olyan 2×06 szaga van az egésznek, és nem jön be a dolog. Mit szeretne Murphy Adam karakteréből kreálni? Blaine 2.0-át? Plusz szerintem a 2×06 és Darren sikere egyszeri és megismételhetetlen, de persze próbálkozni lehet. A másik, ami miatt nem szeretném, ha meglépnék a mindketten más utakon tovább dolgot, mert Ryan már megint hitegette a rajongókat egy csomó mindennel, és ezt a békát már nagyon sokan nem nyelnék le. És végül: nevezz naivnak, elvakult rajongónak, rózsaszínnek, menthetetlenül romantikusnak, de én Kurtöt és Blaine-t együtt szeretem, és együtt is szeretném látni őket. Pár rész kikacsintás még beleférne, de évad végére szeretném őket újra együtt tudni.
  Persze tudom, hogy a való életben erre nem sok esély lenne, és a sorozatnak is a való élethez kéne hasonlítania, de ahogy Zach Woodlee szokta mondani: “But it’s Glee” :)

 2. Hehe, nézd, mit találtam :)

  Bízom benne hogy a Kurt – Blaine vonalat tovább viszik. Eleinte nem repestem Darren Criss szereplésétől, valahogy antipatikusnak tűnt számomra az énekes-pasi a képei, zenéje alapján, de ez az egy rész meggyőzött arról, hogy Blaine-nek helye van a sorozatban – remélhetőleg jó sokáig maradni is fog!
  http://media-addict.hu/2010/11/10/glee_-_206/

  Így utólag érthetetlen, mi nem volt anno szimpatikus Darrenben :) Na de lapozzunk :)

  Az nekem is eszembe jutott, hogy újra akarják írni a történelmet, de …. szerintem sem kellene, elég már az önismétlésből.
  Klaine számomra is együtt az igazi, bár Blaine karaktere nagyon sokat változott negatív irányba, talán jobb lenne neki valaki más mellett. De ők akkor is Klaine … a csudába, ők együtt az igazik :) Elvileg nemsokára kiderül mi lesz Blaine terve, ha ő is megy a NYADA-ra jövőre, akkor nincs az az ISten, hogy ezek ketten külön legyenek – legalábbis, ajánlom, Mr. Murphy :)

  • Az AVPM miatt már régebben is bírtam Darrent, de vicces volt most olvasni a véleményed róla a 2×06 után :)
   Blaine elnőiesedését ne fogjuk Kurtre, ha kérhetem. Az írók szúrták el, de nagyon csúnyán. Meg a jelmeztervező, aki olyan ruhákat ad Darrenre, hogy májusban lehetett is Blaine egész ruhatárára szavazni, mint a legnagyobb divatbakira… :D És igen, nagylány vagyok már, kinőttem a tündérmesékből, és a rózsaszín szemüveges időkből, de tényleg ők csakis együtt az igaziak. Klaine is eternity!

   • Ez már a második évad végén elkezdődött, pontosabban az első csók után, például amikor a 2×22-ben Blaine úúúúgy néz Kurtre, miután szerelmet vallott neki, hát az nagyon más volt, mint akit korábban megismertünk. És persze, az írók írták ilyenre, ez alap, de mégis, ahogy összejött Kurttel, úgy kezdett el változni a személyisége, és ez a folyamat már a második évadban kezdetét vette, de tény, hogy a förtelmes ruhákkal vált igazán dominánssá.

 3. Murphy bácsiék ebben az évadban is ismétlik önmagukat mert buta módon azt gondolják ha 1x bejött meg 2x akkor talán többször is. Pedig nagyot tévednek. Ezt a NYADA-s kórusos dolgot nem értem hogy Rachel hogy nem tud róla stb. Na de majd úgyis kiderül. Vagy nem. :D
  Blaine-Unique párost NEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Nem passzolnak össze egyáltalán!!!
  Erről az új szereplőről nem tudok mit mondani..nagyon kíváncsi leszek..Mondjuk 1 olyan opciót jobban díjaznék ha megint nem Kurt szaladna 1 srác után hanem fordítva. Mert ezt a szitut Klainenél ellőtték még 1x nem kéne…
  Murphy bácsi nem is olyan rég nagy boldogságot ígért Kurtnek..8ha jól emlékszem)úgy legyen! Ámen!!! :)

  • Ha belegondolsz, Kurt után pedig ott szaladt Karofsky, de tényleg csípném, ha Adam próbálná felszedni Kurtot :)

   A NYADA kórus mondjuk egy dologgal kivédhető, Kurt tudott olyan dolgokat is, amiket Rachel nem, például Cassandra múltja, így ha csak nagyon foghíjasan is, de belemagyarázható az, hogy miért nem tudott a kórusról. De akkor is, minek oda kórus? Ki lesz az ellenfél? Julliard? LAMDA? Kaliforniai Főiskola? :D

   • Jogos..ezt el is felejtettem.. :P Karofsky féle Kurtért rajongás kiesett. :P Namajd úgyis kiderül mi lesz ezekből az új “szerelmekből”.

 4. Nyilván összejön majd Blaine és Kurt, de addig szenvednek egy-két évadot, ahogy azt elég sok sorozatnál szeretik eljátszani. A kórus szerintem nem rossz ölet, de remélem a versenyes vonalat hanyagolják és újat találnak ki ezen a téren.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here