Főoldal Hírek Magyarországra látogat Ian Somerhalder

Magyarországra látogat Ian Somerhalder

64
Oszd meg!

Bizonyára már sokan tudjátok, de azért nem árt az ismétlés. Nyáron külföldi mintára Magyarországon is megrendezésre kerül egy Vámpírnaplók találkozó, amire ellátogat a sorozat sztárja, Ian Somerhalder, és lesz meglepetés vendég is, akinek a nevét egyelőre nem tették közzé. A rendezvény az “Elbűvölő Vámpírok Találkozója és Környezetvédelmi Gála” címmel fut, 2013 június 28 és 30 között. Természetesen azon rajongóknak van fenntartva, akiknek van elég pénze arra, hogy fizethessen Ian Somerhalder látványáért. Ugyanis semmi sincs ingyen, és okos üzleti fogás eredményeképp euróban számolnak, a jegyek ára 45 150 és 460 euró között mozog. És mi az, amit az ember fia és lánya ennyi pénzért kaphat? Hát, szó szerint Ian Somerhaldert, kérdés azonban az, hogy milyen minőségben. 460 euróért, azaz 131 ezer forintért számozott ülőhely, közel a vendégekhez, színpadokhoz, emellett autogramm, egyéni közös fotó, ajándék csomag és minden más jár a gazdag rajongónak. Azok a hívők, akik szegények, és nem tudnak annyit áldozni rá, örülhetnek, mert a rendezvény az ő igényeiket is kiszolgálja: 45 euró többletért – körülbelül 13 ezer forint, – kaphat egy autogrammot, 55 euróért – 16 ezer forint – pedig még közös fotót is készíthet Somerhalderrel. Ezt azt takarja, hogy minimum 205 euróba kerül egy közös fotó. A legnagyobb durranás persze az, hogy megpillanthatja élőben a kedvenc sztárját, ha csak egy másodpercig tart is, az élmény örökre felejthetetlen marad, ugye?

Ott lehetsz, megismerheted, de csak ha van rá elég pénzed

Igazából vannak ám ennek a rendezvénynek jó, meg rossz oldalai is, és persze sok kérdést fel is vet a dolog. Egyrészt, ami pozitív, hogy a bevétel 25%-át Somerhalder alapítványa kapja, ami nem egy nyugdíjalap a színész öreg éveire, hanem az összeget ténylegesen jó ügyre fordítja Somerhalder – erről részletek  a Sorozatok Világa Magazin januári számában lesznek olvashatóak. Az is tök jó, hogy azok a hazai hűséges The Vampire Diaries rajongók, akik tényleg kíváncsiak Ianre, összegyűlhetnek, bulizhatnak, beszélgethetnek, és akár egy pillantáson túl többet is vethetnek rá – mondjuk hármat, négyet, – attól függően, milyen mély is az a pénztárca. És igen, itt is felvetül az, hogy akinek a szülei vastagok, azoknak teljesülhet az álma, akiknek meg nem, hát, megszívták, mint mindig. Azonban, az ingyenes rendezvények sem mindig feltétlenül jók, volt “szerencsém” ott lenni a Köki-ben, amikor Gabriela Spanic telenovellasztár egy óra késés után felment a színpadra, eltátogott pár dalt, de semmit se lehetett látni belőle, mert mindenki magasba emelte a telefonját és azon keresztül nézték és vettél fel a rögtönzött koncertet, kivetítők hiányában pedig csak a telefonrengeteget láthattam a tömeg közepén. Szóval igen, az sem feltétlenül jó, ha valamit ingyen adnak, de rosszul szervezik meg, bár, nyugodtan mondhatom azt, hogy nem éltem meg traumaként Gabriela Spanic látványának a hiányát.

A képen Ian Somerhalder és egy rajongó, aki elég sokat fizethetett ezért az egy képért. Megérte?

Bennem még olyan kérdés is felmerült a Charming Vampires Convetition and Enviromental Event (jesszus, de hosszú cím) kapcsán, hogy ez nem egy modernkori prostitizmus? Ian Somerhalder ideutazik, minden költségét fizetik, készítenek vele pár fotót, mosolyog párat, aztán egy táska pénzzel megy haza. Valahogy így dolgoznak a Dubai-ba érkező luxus prostik is, csak ők még a lábukat is szétteszik, és pucéran mászkálnak, ehhez képest Somerhalder még jól is járt. Amúgy, ez a hasonlat egy idézetből jött, amit a rendezvény hivatalos oldalán olvastam:

Meet & Greet: A legnagyszerűbb és legexkluzívabb lehetőséged a Convention-on. Kis létszámú társaságban élvezhetsz fél órát a kedvenc színészeddel egy privát szobában.

Azok pedig, akik nem akarnak spórolni, vagy az anyagi helyzetük nem teszi lehetővé a jegyvásárlást, bízhatnak a szerencséjükben, ugyanis ezen a héten hétfőtől péntekig a Class FM Morning Show műsorában a nap hallgatója 2 db jegyet nyer a rendezvényre, méghozzá Hunger típusút, amivel autogrammot, közös fotókat lehet kapni, és be lehet lépni a Mercnandising zónába, hogy még több kacatot vásárolhasson. De mint mindennek, ennek is van ám árnyoldala, túl kell élni négy Morning Showt, és ismerve Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani agyleépítő, humortalan és sótlan műsorát, ez sem lesz könnyű feladat. De semmi gond, tényleg, mert jön Ian Somerhalder, rád mosolyog, netán rád pillant, ráncolja a szemöldökét vagy ki tudja, talán pukizik is, és akkor majd talán úgy tekintünk rá, ami. Egy ember, és milyen gáz már az, hogy azért kell fizetni több tízezer forintot, hogy láthassunk egy másik embert. Ha legalább valamilyen műsort adna, de hát, még az se lesz, legalábbis az előzetes hírek alapján… Na igen, a végére csak kijött a személyes véleményem.

UPDATE: A post eredeti címe más lett volna, de megváltoztattam, mert úgy vettem észre, hogy sikerült vele megsértenem a rajongókat, pedig ez nem szerepelt a terveim között. Azért pedig elnézést kérek mindenkitől, ha ez a bejegyzés rossz érzéseket támasztott fel benne, én csak leírtam a véleményem, ami nem feltétlenül egyezik meg azzal, amit más gondol.

64 Hozzászólások

 1. tényleg modern prosti lenne Ian Somerhalder?? :D köszönöm kedves Tibi, ezt eddig nem tudtam -.- ha te nem veszel ilyenen részt és nem is érdekel (mert ‘Ian talán rádnézne 1x, 2x vagy 3x, esetleg pukizna is egyet’), ne hord el mindennek őt, meg felháborodsz, hogy mennyibe kerül. ez van: akinek van rá pénze, az menjen el, akinek nincs, nyilván ne pampogjon.

  úgy érzem, hogy tvd-vel kapcsolatos érzéseid rányomják a bélyeget Ian-re is, akit mondjuk ki, hímringyónak nevezel és kiborulsz, milyen drága a jegy. Ian rendkívűl jó ember, ugyanilyen színészként is, úgy hogy nem értem, what’s the problem. :) én örülök, hogy eljön a hazánkba, bár én oda nem megyek el, de aki megveszi rá a jegyet, vegye. gazdagabb lesz egy emlékkel.

  • Kedves Klaus! Én figyelemmel követem a honlapodat, mindig megnézem a friss információkat, a filmet is Tőletek töltöm le, és mindig a Ti feliratotokkal nézem a sorozatot! Fantasztikusak vagytok! :) És most neked “kedves” Tibor, azt üzenném menj a búsba! ;) Annyira, de annyira ostoba vagy, hogy az már fáj. Klausnak igaza van, még soha a büdös életben nem is voltál ilyen rendezvényen, de azért a fikázás az megy. Felvilágosítanálak, hogy a jegyekkel kapcsolatban igencsak el vagy tájolva. Ha nem tűnt volna fel, JÓTÉKONYSÁGI alapba megy a bevétel egy része… Ha elmennél egy jótékonysági rendezvényre, ott még borsósabb árak vannak.. De a kritikán aluli megnyilvánulásod megmutatta a hatalmas intelligencia hányadosodat, ami a béka seggénél is lejjebb van. Gratulálok a tudatlan fröcskölődésednek…

 2. és ezt még muszáj leírnom: úgy kommentálni ilyenről (nem is akármilyen stílusban), hogy nem vettél még ilyenen részt és fogalmad sincs, milyen… elég gáz.

 3. Én egyetértek veled Tibi én nem ismerem a sorozatot és Ianről is csak osztálytársamtól hallottam aki rajongója. Akik élőbe nem látják és rajongók azoknak van egy jó hírem a tévében a Fókuszban meg a lehet a Reflektorban is lesz biztos felvétel a rendezvényről és interjú Iannal.

 4. Én sem értek egyet, mert akkor hány hírességet lehetne fikázni. Nagyon sokat. Ő legalább olyanra költi ami jó, nem pedig elszórja magára. Manapság a levegő, az van ingyen. Lehet, hogy sok pénze van, de ő többet tett le eddig az asztalra és segített másoknak, mint bárki. Pedig, csinálhatná azt is, hogy fogja magát és éli szépen az életét, szarik másokra. De nem ezt csinálja. És hát persze, hogy meg kell fizetni. Én szívesen elmennék, de nincs ennyi pénzem rá, viszont még sem vagyok ilyen véleménnyel róla. Akinek van pénze elmegy rá, akinek nincs nem. Akinek kevesebb van és rajongó, szerintem beéri azzal, hogy láthatja és kaphat tőle egy autogramot. Kicsit túlzás ez a “prosti” szöveg.

 5. hú, ez a bejegyzés nálam, így kora reggel nagyon kiverte a biztosítékot… :S

  “az összeget ténylegesen jó ügyre fordítja Somerhalder – erről részletek a Sorozatok Világa Magazin januári számában lesznek olvashatóak.”, ez mekkora egy gusztustalan dolog, már ne is haragudj. Még csak bevételed sincs a magazinból, akkor miért nem lehetett leírni plusz egy mondatot, hogy mire is költi? -.-” Én azt hittem ennél azért ember közelibben kezeled a a magazint és az oldalt, de látom nem :S

  Ami meg a rendezvényt illeti… Nem értem, hogy miért rosszabb, mint mondjuk kimenni a Forma 1 magyar futamára, ami szintén rohadt drága és az ember még csak nem is találkozik a pilótákkal, ráadásul ugyanazt a közvetítést nézi az ottani kivetítőkön, mint mások a tévében. Ja várj, tudom miért mennek ki… Az élményért és a hangulatért!

  A pénz… Hát hülyék lennének ingyen meg olcsón adni! Mindenki pénzből él, amiből sosem elég, és ja ilyen ez a kegyetlen, ronda világ, hogy egyes dolgokat csak a gazdagok élhetnek át. Ne érts félre nekem sincs felesleges 130-am (arról nem is beszélve, h a sorozatot se nézem, de tegyük fel, h olyan sorozatról van szó, amit nagyon szeretek), de milyen jó, hogy vannak 13 ezres jegyek, amivel ugyanúgy ott lehetek a rendezvényen, meg a közönség kérdéses részen is, sőt még egy autogramot is kapok, jej!

  Persze, ők is csak emberek, de jé, te is foglalkozol velük, a média is, ott vigyorognak az újságon, rajongóik vannak és stb, tudod ezeket hívják híres embereknek, akivel ha találkozol az utcán, akkor nem nézel el mellette, hanem megpróbálsz kicsikarni belőle egy közös képet. Nem értem, hogy miért kell ezt éppen neked magyaráznom, aki egy olyan blogot ír, ami azért elég rendesen sztár központú. Ez csak egy adag álszenteskedés, hogy “nem, én sosem fizetnék azért, hogy találkozzam a kedvenc sorozatom, kedvenc karakterét játszó színésszel, aki egyébként még baromi jól is néz ki”. Vajon ha Matt Lanter jönne hasonló feltételekkel, akkor mi lenne? Ő biztos nem lenne hímringyó a szemedben…

  Azok a lányok, fiúk, akik elmennek majd erre a rendezvényre, épp azért mennek el, mert találkozni, beszélgetni akarnak Iannel, az emberrel, feltenni két kérdést, átélni az élményt, hogy a kedvencüket már nem csak a tévében látják, a messzi Hollywoodban, hanem egy levegőt szívnak vele, megismerik a stílusát, humorát, kicsit talán a személyiségét is… Te sosem álmodoztál arról, hogy XY sztár a legjobb haverod, a szerelmed, a party cimborád? Ilyenkor egy kicsit át lehet élni… Persze Kovács Béla, hentesért senki nem fizetne 130ezret még akkor sem, ha Kovács Béla állati jól néz ki, mert nem ismerik, fogalmuk sincs róla, hogy kicsoda. De szerintem elég régóta élünk ebben a sztárosító világban ahhoz, hogy ne kéne kiakadni azon, hogy vannak emberek a földön, akkor kiváltságosabbak az átlagnál. Nézd csak, te is elmentél Gabriela Spanic-ot megnézni, pedig ő is csak egy ember… Ha Kiss Aranka, történelem tanár énekelt volna, akkor is ott lettél volna? Gyanítom nem…
  Hogy az miért volt ingyenes? Mert nincs/nem volt akkora rajongó tábora, mint Iannek, amiből rendesen lehetett volna kaszálni. Ne legyünk már álszentek, és naivak, hogy elítéljük a tényt, hogy valaki pénzt akar csinálni… Legalább nem lop, csal, hazudik, hanem meglovagol egy bomba jó lehetőséget azzal, hogy észreveszi a TVD-nek ekkora rajongó tábora van. A rajongók örülnek, hogy ha ott lehetnek, Iannek tök mindegy, hogy melyik ország rajongóival találkozik épp, a média is örül, hogy lesz majd mivel foglalkozni és a netre felkerülő videók és képek miatt 2 hétig Magyarország felkerül a térképre. Aki meg nem szereti, az nem megy el…. Mindenki csak nyer az ügyön.

  Elnézést a hosszért, de ez a bejegyzés szerintem konkrétan nem volt méltó a bloghoz, hozzád Tibi… Mondjuk egyre gyakrabban olvasok tőled olyan bejegyzést, ami kikerget a világból, a stílusod sokat változott és sajnos rossz irányba… :S Régen örömmel olvastam az írásaidat, most már inkább felidegesítenek, és nem azért, mert nem vagyunk egy véleményen, hanem mert a véleményedet egy számomra elfogadhatatlan stílusban adod közre. Lehet jobban járnék, ha nem is jönnék ide többet… :S

  • Elég sok dolgot megemlítettél, ezért ha nem bánod felsorolás jellegűen válaszolok, mert úgy biztos nem marad ki semmi :)

   – Érkezett egy jó cikk ami Ian jótékonyságával foglalkozik, interjú is szerepel benne, alap, hogy ha van rá lehetőség bepromózom, mert a fordítója rengeteg időt beleölt abba, hogy minél többen elolvassák. Mindenesetre szerintem maga a tény, hogy leírtam, “ami nem egy nyugdíjalap a színész öreg éveire” bőven elegendő. Plusz ami a Magazint illeti, bevételeim sose lesznek belőle, és nem is azért csinálom, hogy abból gazdagodjak meg, de ez már egy másik kérdés.

   – Miért ne kezelném “ember közelibben”, amikor egy csomó kérdést közösen vitatunk meg. Azért, mert Nekem más a véleményem erről az Ian ügyről, mint az emberek 95%-ának, attól még nem lettem hirtelen szörnyeteg. Tudod, 10ből mindig van 1 fogorvos, aki másik fogkrémet javasol.

   – Forma 1 teljesen jogos, bár én azt se tudom megérteni oda miért megy ki az ember, de ha a Te szemszögedből nézem, a példa jogos, BÁR ott legalább van valami show-féleség.

   – Igen, a pénz egy nagyon gáz dolog, mert akinek sok van, annak mindegy, hogy 13 vagy 130, akinek meg kevés, annak is. Semmi sincs ingyen, és direkt megemlítettem azt is, hogy azt se jó, ha valami ingyen van, de rosszul van megszervezve. Igazából ezt a pontot is érintettem a bejegyzésben, még ha szarkasztikusan is. Mostanában sok Házon kívül és Napló adást néztem vissza, azóta, hogy láttam, emberek havi 22-47 ezer forintból élnek, érzékenyebben kezelem nem csak a pénzt, hanem a saját kiadásaimat is.

   – Más dolog az, hogy színészekről írok az oldalon és foglalkozom velük, az pedig megint más történet, hogy fizetek “neki” azért, hogy vethessek rá egy, kettő vagy akár öt pillantást. És itt teljesen mindegy, hogy Matt Lanter, Zac EFron, Ian Somerhalder vagy Katherine Heigl az alany, ez nem oszt, nem szoroz. Engem maga a tény szomorít el egy kicsit, hogy fizetni kell azért, hogy láthass egy másik embert. Persze, kapitalizmusban élünk, és sok embernek teljesítik az álmát ezáltal, de attól még az egész ügyről lehet negatív véleményem nem?

   – Gabriela Spanic: azzal volt tele a média, hogy ad egy ingyenes koncertet. Éppen ráértem, elmentem egy barátommal, és mégis, aki egy kicsit is szereti a latin zenét, miért hagyna ki egy ilyen lehetőséget? Persze, utólag már bánom, hogy elmentem.

   – Azt pedig sajnálom, hogy szerinted, meg a többiek szerint is, nem volt méltó a bloghoz, de másokkal ellentétben nekem ez volt a véleményem, amit maximálisan fel is vállaltam. Lehet, hogy ha ma reggel írnám meg a bejegyzést, talán kevésbé lenne szarkasztikus, de igazából ez így most tartalmazza azt, amit érzek az egésszel kapcsolatban. Sajnálom, ha ezekkel a gondolatokkal megbántottam másokat, nem ez volt a célom.

   FRISSÍTVE
   Eszembe jutott még egy gondolat. Ha Demi Lovato vagy Miley Cyrus jönne Budapestre koncertre, arra biztos befizetnék, mert az egy koncert.

 6. Sajnos egyetértek Naila-val, amit a cikkedről írt. Nemrég részletezted, hogy milyen büszke vagy, mennyit fejlődött a stílusod, de én is úgy vettem észre, hogy nem jó irányba. A negatív vélemény is vélemény, ezt elfogadom, de meg lehet szebben is fogalmazni. Mostanában elég sok trágárságot is írsz a bejegyzéseidben, amik szerintem nem méltóak egy újságíróhoz.

 7. Én ehhez csak egy dolgot tudok hozzáfűzni: látszik, hogy még sosem voltál egy ilyen rendezvényen……..

  Esküszöm, nem értem, hogy téged miért zavar az, h például én erre ennyi pénzt ki fogok adni…………
  Szerintem csak az irigység beszél belőled, de köszi a posztot, a negatív reklám is reklám a rendezvények !

 8. Vásárlási feltételek utolsó pont:
  “Amennyiben még nem vettél belépőjegyet – fotó, meet and greet és autogram jegyek vásárlása nem megengedett.”
  Szóval mindenképp venned kell egy 150euros jegyet legalább.

 9. A post címének az adása miatt egyértelműen a szervezőket kell okolni, direkt ki is emeltem egy részét: “Élvezhetsz fél órát a kedvenc színészeddel egy privát szobában” – hát, ne haragudjon meg emiatt senki, de ez egy cseppet félreérthető, és nem kicsit, hanem nagyon. A postban pedig azon túl, hogy leírtam a tényeket, mint hogy a bevétel egy negyede jótékonyságra megy, ott van a saját véleményem is, amit ha valaki egy blogot vezet, miért ne vállalhatna fel? És tényleg, miért ne írhatnám le azt, amit gondolok?

  Részletesebben válaszolok Naila kommentjére, ott sok olyan van, ami másnál is felmerült.

 10. Még egy dolog, nem néztél utána a dolgoknak. Igaz, hogy egy fotó Iannel 55 EUR, de ezt csak akkor vehetsz, ha már rendelkezel alap belépőjeggyel. Szóval, nem vehetsz, csak 13 ezerért egy aláírást……….. Nem ártott volna jobban utána olvasni a dolgoknak.

  • Tegnap próbáltam értelmezni az oldalt, de például a jegyek típusánál csak a drágább szekciónál szerepeltek információk arról, hogy mire jogosítja fel a tulajdonosát, de a 45 vagy az 55 eurós jegynél már nem. Szerintem kicsit felhasználó barátabbá kellene tenni az oldalt, mert így egy csomó információ elvész. Most például a te kommented alapján arra gondolok, hogy kell venni egy belépőjegyet, ezen felül pedig még külön egy fotó készítési lehetőséget, ami mindjárt vagy 100 euró – de persze biztos tévedek.

 11. Egyértelműen le van írva, de segítek neked: 3 fajta jegy van: (mást is tartalmaznak a jegyek, de én most a fotókat emelem ki).
  460 EUR (minden színésszel 1 képet tartalmaz)
  280 EUR (1 csoportképet tartalmaz)
  150 EUR (nem tartalmaz fotót)
  Tehát ha a legolcsóbbat veszel, akkor ahhoz még kell venned külön fotójegyet 55 EUROért.
  ne haragudj, de nem értem, miért írsz olyan eseményről, amin még nem voltál és az oldalt se tudod értelmezni, ahol az információk vannak.
  Ha ezt a cikket azután írtad volna, hogy részt vettél egy ilyenen, akkor semmi problémám nem lenne.

  • Így, és cool16 kommentjével már teljesen világos, tehát egy közös kép Ian Somerhalderrel 205 euró, 58 ezer forint, amiből 14.500 forint megy jótékonysági célra, végül is, ez is több, mint ami más rendezvényeken van.

   Igazából már napokkal ezelőtt írni akartam róla, de mivel akkor is hasonló gondolataim voltak, mint most, ezért inkább vártam vele, egészen mostanáig.

   • Talán várhattál még volna vele addig, amíg helyes információkat szerzel. Ezen a prosti Ian dolgon én nem tudok túllépni, de már megszokhattam volna, hogy az emberek mindenfélét mondanak így a neten keresztül.

    • Talán nem kellett volna olyan szövegkörnyezetet kitenni az oldalra, mint amit idéztem.

     Ha félreteszed egy pillanatra a rajongásodat, te minek neveznéd azt, ha egy jóképű pasi átrepüli a fél világot, eljön, közös fotókat lehet csinálni vele és kérdéseket feltenni neki az életével, munkájával kapcsolatban, de persze csakis akkor, ha jó sokat fizetsz neki. Az viszont tényleg nagyon jó dolog, hogy a munkájából szerzett pénz egy negyedét jótékony célra fordítja.

  • Nem támadunk, de ha ő mondhat véleményt, akkor más is. Az a baj, hogy a cikkével félrevezet embereket, mert rossz információkat ad át.

 12. Félretettem, hidd el. A prostituáltat másra mondják. Igen, szolgáltatást nyújt, de nincs köze a prostitúcióhoz és igen, van erre igény. Tudom, te most azt hiszed, hogy eljön, mosolyog párat, de lehet, el kéne menned és meglepődnél, hogy milyen komoly kis előadást tart a környezetvédelemről és már hasonló dolgokról. Próbálja rávenni az embereket, hogy foglalkozzanak egymással és a környezettel, de ezt mind tudnád, ha rászántál volna az életedből 5 percet és nem csak úgy összedobtál volna egy cikket képzelt dolgokból (és mindezt úgy mondom, hogy nem vagyok Ian fanatikus rajongója és a sorozatot se követem rendszeresen figyelemmel).

  • Még soha nem tettem ilyet, de a post címét megváltoztatom, mert úgy látom alaposan túllőttem vele a célon, és sikerült megsértenem vele a rajongókat, ez pedig nem szerepelt a terveim között.

   Azzal kapcsolatban pedig amit írtál, nagyrészt egyet értek, alaposabban át kellett volna olvasnom az oldalt, mielőtt írtam róla bármit is. Viszont, ez Nektek is jó tanács lehet, hiszen Magyarországon még nem nagyon volt hasonló rendezvény, ergó nem ártana felhasználó barátabbá varázsolni a weboldalt.

   Mindennek ellenére én is sok sikert kívánok a rendezvényhez, aki elmegy, remélem jól érzi majd magát.

   • Nincs közöm a szervezéshez. de azért majd továbbítom az észrevételedet a weboldalllal kapcsolatban.

 13. Mindegy, én nem akarok vitatkozni senkivel, főleg úgy nincs értelme, ha az egyik félnek fogalma sincs a dolgokról. További sok sikert kívánok neked az íráshoz !

 14. Kedves Mindenki!

  Ezúton megkérünk mindenkit, hogy fejezzétek be a kommentelést!
  Aki részt szeretne venni a rendezvényen, természetesen szeretettel várjuk.
  A többieknek meg köszönjük, hogy ilyen port kavarnak a rendezvény körül :)

  Charming Vampires Team
  Zsuzsa

 15. húha..hát látom fornak az indulatok.mikor először olvastam erről akkor gyorsan átszámitottam az árfolyamot és be is csuktam az oldalt.tekintve hogy amikor van egy iylen CON akkor általában szinte az egész stáb vagy legalább a fele elmegy és hogy ide csak Ian jön.(lehet még valaki..nemtudom) az elég kevéske nekem,.,.én akkor mennék ha legelább 4-5en jönnének.még akkor is borsos a jegy de hát jah.. nyilván aki hatalmas ian meg damon meg delena fan az menni fog.én 1 percig elgondolkodtam rajta de ennyi volt. Tibi irásásban is abszolut látok igazat de aki fan az fan..az menni fog..

  • Ismét idéznék az oldalról :D
   “A Charming Vampires Convention and Environmental Event-re legalább 3 Vámpírnaplók sztárt garantálunk, azonban 5 sztárt tervezünk.”

   Bár én is sokallom az árat még így is.

  • Az indulatok kirobbanása elsősorban az Én hibám, őrültség volt ilyen provokatív ex-címet adni a bejegyzésnek. Ha ez nincs, mindenki másképp állt volna az ott olvasottakhoz.

 16. valahogyan éreztem: “Ha Demi Lovato vagy Miley Cyrus jönne Budapestre koncertre, arra biztos befizetnék, mert az egy koncert.”—> a példaképeid, ugye?? :D hagyjuk már. így lehordani Ian-t. legalább volt benned annyi, hogy átírtad a címet.

  • Itt a lényeg az, hogy KONCERT, ahol énekelnek. Ne hasonlítsuk már össze azzal, hogy eljönnek, mosolyognak, lehet velük közös fotót csinálni és kérdéseket feltenni. Mindegyiknek megvan a maga előnye, de egy koncert, az KONCERT.

  • Sőt, ha Glee koncert lenne, arra is elmennék, pedig ekézem mostanában azt a sorozatot is, mert egyre gyengébb.

 17. Üdv! Én a a Budapesti Rihanna koncertre vettem Meet & Greet jegyet 120 ezer forintért! Egyáltalán nem bántam meg, Rihanna nagyon kedves és aranyos nem olyan rideg mint mondjuk Britney Spears… Nem értem, hogy képes valaki miatta kifizetni annyi pénzt amikor hozzá sem lehet érni + még énekelni sem tud, na mind1. Ri legalább többször megölelt és megpuszilt plusz tudtunk pár mondatot beszélgetni! Nem csak egy kis cuki mosoly és ennyi…

 18. hogy jön ide a Glee meg a Lovato??? :D ne hasonlítsuk már azt a fiatal lányt Ian-hez. azért, mert neked az egyik száma a kedvenced meg isteníted, ne hasonlítsd már hozzá. (mert egy ilyen Lovato koncert amúgy gondolom 1-2 Ft lenne…)

 19. szegény Ian. ha rájönne, hogy ő egy prosti, azaz pénzért árulja a testét. biztosan elszomorodna, kedves “Tibor” :D

 20. Kedves Tibi!

  Az általam készített reklámvideó arra a célra készült, hogy boldog mosolyt csaljak az emberek arcára azzal, hogy Ian ‘magyarul’ mondja el, itt lesz Budapesten. Nem szeretném, ha bárki bármiféle kapcsolatot látna a cikk és a videó között, így ezúton szeretnélek megkérni, hogy töröld azt a cikk tartalmából.

  Köszönöm.

  • Kedves Brittany! Azok után, hogy közzé tetted a videót youtube-on, bárki beillesztheti a saját weboldalára vagy megoszthatja azt, nem hiszem, hogy törvényileg bármi jogod lenne arra, hogy megtiltsd annak a videónak a megosztását amit te osztottál meg. Mindennek ellenére levettem a videót, mert elismerem azt, hogy sokat dolgozhattál vele.

 21. zárjuk le, csak a későbbiekben ha ilyet írsz, számolj 30 kommentből 28 db olyanra, melyben felháborodnak.

 22. Kedves Tibi!

  Köszönöm a gesztust. Természetesen jogilag nem tilthatom meg a videó megosztását, emberileg kértem. Még egyszer köszönöm.

  • Szívesen, de tényleg. Azért azt hozzátenném, hogy nem állt szándékomban senkit sem megbántani, csak úgy tűnik rossz formában írtam meg a gondolataimat.

 23. Én teljesen egyetértek veled Tibi.Ez rettenetesen sok pénz fényképért,autogramért meg egy-két mondatért.Én szeretem a TVD-t és Ian-t is,de ezt én elég lehúzónak tartom,hogy ennyit kérnek a rendezvényért.A cikk amúgy tetszik,szerintem,aki hőzöng itt annak rá kéne döbbenie,hogy ez egy blog.Vagyis Tibi azt ír le,amit ő akar.Ha ez a személyes véleménye akkor nem értem mit bántjátok őt.Gondolkozzunk emberek ;)

  • elárulom neked, hogy mivel ez egy blog és persze Tibi szabadon írhat akármiről akármit, de ne lepődjön meg, ha nem csak pozitív vélemények záporoznak :) főleg ha a többség mind negatív vélemény (ez esetben a negatív azokat jelenti, aki felháborodtak a bejegyzésén)

 24. Úristen! Nem tudom miért kell felkapni egyes elvakult rajongóknak a vizet. Komolyan, lassan képesek lennétek ölni egy olyan emberért akit nem is ismertek! Be lehetne fejezni szerintem, mert azzal senki nem jut előrébb ha a saját igazát – ami nem feltétlenül az igazság – szajkózza. Én egyetértek a cikkel, nem tudom a rajongókat melyik rész sérti, de valaki leírhatná nekem, hogy a bejegyzés melyik részében szidja Tibi Ian-t, csak mert én ilyet egyáltalán nem találok, pedig nem vagyok retardált. És lehet csak én gondolom így, de szerintem ez már tényleg rablás. Ennyit fizetni csak azért, hogy lásd…
  A másik pedig, ha mondjuk Nicki Minaj jönne Magyarországra koncertet adni, azért én is fizetnék. Mert az egy koncert, nem pedig csak ott ül egy helyben és mond két mondatot, majd hirtelen el kell mennie és hopp, kifizettél 100K-t egy fél óráért. Akiknek pedig nem tetszik amit leírt Tibi azok biztos mind mennek a találkozóra és biztos annyi pénzük van, hogy már másra nem tudják költeni. Ha annyira szeretitek menjetek el ne csak itt az oldalon legyen nagy szátok. ;)

 25. Én csak most olvastam el a bejegyzést, szóval az eredeti címről lemaradtam.. de amit a cikkben olvastam az szerintem annyira nem is durva, mint amennyire itt néhány fanatikus írta.. Szerintem a szövegben lévő egy-két durvább mondatot sem kell halál komolyan venni.. az az idézet pedig tényleg fura, nekem is hasonló dolgok jutottak volna eszembe.. na de mind 1 is.

 26. Én is sokkalom az árakat, bár én se vagyok olyan nagy rajongója Ian-nek mint pl Gaga-nak. Szerintem sem kellett volna szegény Tibit letámadni, csak a véleményét írta le, ami jogos. Álmaimban képzelődhetek arról, hogy egyszer találkozok vele, bár nem nagyon akarok úgy mint pl Gaga-val. Annak örülnék, ha egyszer még is sikerülne de nem pénzért cserébe.

 27. Szerintem igazságtalan, hogy így letámadjátok Tibit, neki ez a véleménye és kész! Miért ne írhatná ki magából?

 28. Én azt nem értem, hogy Tibi miért foglalkozik, azzal,hogy kinek mire telik. Szerintem elég nagy probléma,hogy sajnálja attól akinek jobban megy..ez irigység. A lehetőség mindenkinek adott,hogy megcsinálja a szerencséjét. Ez egy szórakoztató blog akar lenni, akkor nem illik ide az,hogy ilyen dolgokat feszegessen..

  • szerintem is kár/felesleges volt egy ilyet felhozni. max egy röpke bejegyzés erejéig, hogy 2013 júniusában ellátogat ide Ian, elég is lett volna. abból nem született volna majd’ 50 komment.

 29. Szerintem is felesleges ezért letámadni Tibit, megírta a véleményét. Amúgy én is sokallam a pénzt ezért, főleg amilyen ma Mo. helyzete. Ez nem irigység, hogy sajnáljuk attól akinek jobban megy, hanem úgy nevezik igazságosság. Amit úgy látom a világ már hírből sem ismer. Én bírom IAN-t, de ennyit nem ér meg, sorry….Nekem ez a véleményem jöhetnek a kövek. :D

 30. Ez hihetetlen! Még Tibinek kell sajnálkozni, hogy vette a bátorságot és leírta a SAJÁT VÉLEMÉNYÉT a SAJÁT oldalára! Mi van veletek, emberek! Hol éltek? Hagyjátok már azt a nyomi kis Ian-t. Igen, azt írtam, hogy nyomi! És akkor?? Mindenki azt írja le, amit akar, még jó, hogy vállalhatja a véleményét. Szerencsétlen Tibi minden második hsz-ében bocsánatot kér, de ti még folytatjátok és folytatjátok. Szánalom!

  • ember: ha ír egy ilyet, a vélemény megoszlik! :D ez egy megosztó bejegyzés volt. nem csak Tibi ír azt, amit akar, hanem ha nem saját magának készíti a blogot, akkor az olvasók is leírhatják azt, amit gondolnak :) számolni kell azzal is, hogy valakinek esetleg nem tetszett, amit írt!

   • de akkor se kell elhúzni, mint a rétestésztát, már hányszor le lehetett volna zárni, de hát igen, ahol hiányzik az intellektus, ott tenyészik a rosszindulat és a cinizmus. én nem is kívánok hozzád szólni többet. további kellemes mocskolódást. az legalább megy neked!

 31. Köszönöm mindenkinek, aki hozzászólt ehhez a bejegyzéshez, és hallatta a hangját, azon minősítéstől függetlenül, hogy engem támadva, vagy védve tette azt meg. Tisztában vagyok azzal, hogy a prostis hasonlattal túlzásba eshettem, de a bejegyzésben magyarázatot és idézetet találhattok arra, hogy miért tettem, amit. Plusz, nem tehetek arról sem, ha én ezt egy modernkori prostitizmusnak tartom. Sajnálom, hogy ezzel az ingerküszöbötök kiütöttem. Ez volt az utolsó alkalom, hogy sajnálkozom.

  Szívem szerint lezárnám a hozzászólási lehetőséget ennél a bejegyzésnél, mert elég szomorú azt olvasni, ahogy egymásnak estek, de amióta létezik ez a blog, még soha nem zártam le a kommentet egy cikknél sem, és nem akarom most elkezdeni.

  Tehát, arra kérnék mindenkit, hogy nyugodjanak le végre a kedélyek. Akinek negatív üzenete volt, már átadta, azoknak pedig, akik vették a post üzenetét, és vették a fáradtságot arra, hogy leírják, valahol ők is egyetértenek vele, egy köszönöm jár. (na jó, legalább húsz :))

 32. akármennyire is imádom a pasit meg a sorozatot, inkább odacövekelek a szálloda elé :D ott maximum a türelmem fogy el és nem a pénzem :D

 33. Én nagyon szeretnék egyszer egy ilyen Conra elmenni, imádom például a közvetítéseket a san diegói ComiConról (: az árakat viszont enyhén nevetségesnek tartom. tavaly nyáron ausztriában volt egy ehhez hasonló rendezvény, és még akkor is horribilis összegekről volt szó, ha eltekintettünk az utazás költségeitől. (pont ezért ki is hagytam a dolgot) én elhiszem, hogy fárasztó a színészeknek ideutazni, és nem ingyen van nekik a repülőjegy, szállás, stb., de az árak akkor sem reálisak.

 34. Én úgy vagyok vele, ha az ember elég nagy és elvetemült rajongó, akkor a kedvencével való találkozás (vagy akár egy óriási teremben a leghátsó sorból bámulás) minden pénzt megér.
  Idén voltam akkora mázlista, hogy kijutottam a Comic-Conra San Diegóba. Sok-sok pénz, hat órás sorbanállás, hogy bejuthass a beszélgetésekre, a negyedik nap végére teljes kimerültség, és ha nem éjszakázol kint hálózsákokkal és elegendő meleg itallal felszerelkezve, csakis egy óriási kivetítőn láthatod viszont kedvenceid, körülbelül fél óráig.
  Hogy megérte-e? Maximálisan. Kifizetnék-e ismét egy fél vagyont? Naná. Már meg is van a helyem jövőre.
  Húsz dollárt fizettem egy autogramért Zach Levy-től, ugyanennyit egy közös képét. Azt mondta awesome vagyok, és még vagy öt óriási ölelést is kaptam. Az arcomat valószínűleg már a következő öt percben elfelejtette. De a pillanat… mikor meglátod magad előtt a kedvenc színészed/énekesed/takarítónénid, ahogy rád mosolyog, és nem csupán egy tévé vagy számítógép képergényőjén keresztül… felejthetetlen.
  Ráadásul, azok az emberek, akik hozzád hasonlóan hajlandóak sok-sok pénzt kidobni pár fantasztikus napért, aztán órákig sorban állni, még mosdóba sem elmenni (hé, ha elhagyod a helyed, mehetsz a sor végére…) ugyanolyan fanatikus rajongók mint te. Vagyis nagy az esélye annak, hogy pár remek barátot is találsz magadnak.

  Persze, megértem azokat, akik húzzák a szájukat emiatt. Tényleg felesleges pénzkidobásnak tűnhet, a pénzből, amit az ember conokra költ, egy kisebb afrikai falu jól lakhatna, valószínűleg. Azonban valahányszor eszembe jut a pillanat, mikor először megláttam élőben a Supernatural szereplőgárdáját, és meg kellett csípnem magam, hogy nem álmodok… ki nem tudom fejezni szavakkal.

  Oké, ez a hozzászólás már így is nagyon-nagyon hosszúra sikeredett, a lényeg csupán annyi szeretett volna lenni: igen, az igazán elszánt rajongóknak megéri. A leghátsó sor is. A fél perces találkozó is. Egy kedves szó is. Ne tessék a fangirlöket és fanboyokat bántani ezért. Kicsit másképp vagyunk bekötve, ennyi az egész.
  És ha ezzel semmivel sem vagyok jobb mint azok a fazonok, akik az út szélén ácsorgó “néniknek” fizetnek pénzeket pár kellemes percért, hmm… igazából ebbe még bele sem gondoltam, de akár lehet benne valami.

  • Bebe, azért ha logikusan belegondolsz, A COMIC-CON teljesen más kategória, mint amiről ebben a bejegyzésben írtam, hiszen, ott aztán tényleg mindenki kint van, az összes jelentősebb sorozat, és ott nem csak annyi a téma, hogy beszélgetnek előtted, hanem megosztanak egy csomó exkluzív infót, spoilereket, vagy levetítenek exkluzív tartalmakat, például anno a Glee 1×02 is lement a Comic-Con nézői előtt, sőt, idén szerintem pilotokat is bemutattak, mint az Arrow, de hát, ezt Te ugye jobban tudod :) Én csak a Comic-Con-os videókat nézegettem Youtubeon, amiknek jobb volt a minősége :)

   Szerintem a Comic-Con olyan lehet, mint egy nyaralás, tudod, mint amikor az ember elmegy Párizsba, és megvesz minden vackot ami elé kerül, és hiába tudja, hogy nem lesz szüksége tíz féle mini Eiffel toronyra, akkor is megveszi, mert milyen cuki már, és jó emlékei vannak, ha ránéznek. Szóval, a Comic-Con az valami ilyesmi lehet, én legalábbis így képzelem el, sőt, oda egyszer én is el fogok menni, kerül, amibe kerül, mert egy nagy sorozatrajongó számára az maga a MENNYORSZÁG. Szerintem össze se lehet hasonlítani a Comic-Cont, ezzel a hazai rendezvénnyel, ég és föld a különbség, még akkor is, ha egy bolygón vannak.

   (( és csak remélni tudom, hogy ezzel a hozzászólással nem robbantom megint fel a rajongók idegeit ))

   • Oké, ebben igazad lehet. Tényleg teljesen más egy óóóóriási Con, sőt, a legóóóóriásibb Con, mint egy kis magyarországi rendezvény, mondjuk azért a lényegük ugyanaz. (Pár ember számára legalábbis… a Comic-Conon azért akadnak bőven másféle fnatikusok is.) A kisebb conok viszont, mint például ez, vagy minden más, ami egy sorozat köré épül nem is tudom, hogy mi a helyes szó erre… családiasabbak talán? Vagy személyesebbek? Áh, szóval a lényeg, hogy a színészek sokkal közvetlenebbül viselkednek, jobban mernek viccelődni, esetleg káromkodni, személyesebb sztorikat megosztani, mert közel sincsen például annyi újságíró jelen, csak a rajongók.
    Sokan épp ezért választják inkább ezeket szívesebben (mármint akinek van választási lehetősége), nem pedig a nagy conokat, mert úgy érzik közelebb kerülhetnek a színészekhez, mint sok százezres tömegben. Még akkor is, ha sokkal több pénzt kell érte kifizetniük.
    Én, nem tudok választani, melyik sorozat a legnagyobb kedvencem (oké, de, Supernatural), inkább költök egy nagy Conra, mint a sok kicsire. :D

    Azért jó lenne, ha Magyarországon is lenne egyre több Con, ha ennek a kettőnek, ami most jön, sikere lesz, talán lesz több is. Több sztárvendéggel, meg minden ilyesmi finomsággal. :) Ennyi haszna már van ennek az egésznek.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here