Főoldal Multimédia Promó Fotók & Poszterek 1600 Penn – Promóciós Fotók

1600 Penn – Promóciós Fotók

0
Oszd meg!

Vígjátéksorozat Amerika elnökének a családjáról? Amiben Jenna Elfman a First Lady? Hogy merik ezt elpazarolni midseasonre? Ősszel akarom!

A tavaszi Upfronts alkalmával a fenti idézet szerepelt a blogon, amikor megtudtam, hogy berendelték a pilotot sorozatnak. Akkor még annyira kíváncsi voltam rá, hogy csak na, és ez nem véletlen. Az alap történet egész kecsegtető, adott az amerikai elnök és családja, akik nem túl tökéletesek, olyanok, mint az átlag emberek, de valahol mégis mások, ezt egy szitkomba pár ügyes íróval nagyon jól át lehet ültetni. De mégis, mi változott? Az első részt csekkolom, és még az is sok(k) lesz, hosszútávon Josh Gad elviselhetetlen.

    Josh Gad miatt abszolút nem várós az 1600 Penn, pedig tetszene a sorozat alap koncepciója
Josh Gad miatt abszolút nem várós az 1600 Penn, pedig tetszene a sorozat alap koncepciója

Igen, az NBC képes volt castingolni ezt a nyomorékot, az általam talán legjobban utált színészt. És engem tényleg nem a kinézete zavar, kellenek olyan pasik is a képernyőre, akik jobban hasonlítanak az átlagra, mint Matt Lanter. Nekem Josh Gad esetében maga az ember a problémám, de az nagyon, mert az összes szerepét iszonyúan túljátssza, és annyira próbál vicces, meg humoros lenni, hogy az már inkább kínos, erre ékes bizonyíték a Szerelem és más drogok, ott is iszonyúan rossz volt, elmondhatatlanul az. Most tényleg, nézzétek meg a tovább mögött lévő promóciós fotókat, nektek szimpatikus a srác? Az egész sorozatot el fogja rontani, szegény Jenna Elfman, hát neki is ilyen körülmények között, és egy ilyen iszonyú rossz partnerrel kell visszatérnie a televíziózás világába? Az 1600 Penn premierje mellesleg még idén meglesz, az NBC bemutatja december 17-én, és én lennék a legjobban meglepve, ha nézhető lenne (haha, nem lesz) vagy ha sikeres, bár, utóbbit se tudom elképzelni. Nektek szimpatikus a projekt?

673 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here