Főoldal Hírek A The CW “Csodanővel” erősíthet jövőre

A The CW “Csodanővel” erősíthet jövőre

11
Oszd meg!

A The CW már évek óta igencsak nagy bajban van, az egyetlen elfogadható nézettséget eddig csak a The Vampire Diaries produkálta, idén azonban megérkezett az Arrow, és neki hála a Supernatural is új erőre kapott, így van a csatornának három olyan sorozata, ami miatt nem kell szégyenkeznie. Jómagam azt hittem jövőre egy The Vampire Diaries spin-offal próbálnak majd aratni, azonban most már biztos, hogy a Wonder Woman, azaz a Csodanő segítségét kérik majd, legalábbis egy pilot erejééig mindenképp, a többi ugye májusban dől el. Még nem feltétlenül biztos, hogy egy jó ötletből sorozat lesz, anno a The Selection is elbukott, igaz, azt még próbálják megmenteni. A Csodanőről sok információt nem közölnék, a wikipédiás adatlapján ugyanis magyarul minden megtalálható, de a lényege az, hogy a hősnő, Diana egy kvázi szuperhős, aki nem állhatja a hazugságot, és mindent megtesz az emberek védelme érdekében. A ’70es években, azaz 1975 és 1979 között már futott egy sorozat a témában, nemrég pedig az NBC készített hozzá pilotot, de Adrianne Palicki ide vagy oda, végül nem lett belőle sorozat.

A rajongók szerint Phoebe Tonkin (The Secret Circle) tökéletes lenne a főszerepre. Szerintetek?

Most azonban a The CW-n a világ szeme, akik megszerezték kreátornak azt az Allan Heinberget, aki rendkívül jól ismeri a Wonder Woman világát, hiszen a DC képregények megírásában is részt vett. Az ikonikus szerepről több információ kiderült, például a neve megváltozik, Diana helyett Iris lesz, és az (egyik) szuper ereje az, hogy bárkiről meg tudja mondani, hazudik-e. Az őt alakító színésznőnek legalább 176 centinek kell lennie, és a ’20as éveinek a közepén járjon. A találgatás máris megkezdődött, hogy kié legyen a karakter, a rajongók által a legnagyobb favorit Phoebe Tonkin (The Secret Circle, The Vampire Diaries), és én is osztom ezt a véleményt, örülnék, ha ő lehetne a Csodanő. A casting amúgy megkezdődött, kíváncsian várom a fejleményeket, engem mindenképp érdekelne ez sorozat formátumban, pláne, ha olyan jó lesz a végeredmény, mint az Arrow esetében. Ti egyébként kit képzelnétek el Csodanőként? Nálatok is Tonkin a favorit, vagy inkább valaki más?

1366 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

11 Hozzászólások

 1. Hát engem iszonyúan irritál a csaj “arcjátéka” a vampire diaries-ben, meg sztem egy 40 kilós csaj nem lenne 1 hiteles amazon…

  • Ah, ez nem feltétlenül igaz, Sarah Michelle Gellar sem volt éppen túlsúlyos, mégis király(nő) Buffy volt, és bár nem szívesen mondom, de Maggie Q is hiteles tud lenni Nikitaként.

   Az arc – és hang, – játék már más kérdés, tökéletesen meg tudom érteni azt, ha valakinek nem szimpatikus a csaj, szerintem Tonkin is az a kategória, akit vagy szeretsz vagy utálsz, átmenet meg nem nagyon van.

 2. Érdekes az ötlet, kíváncsi vagyok, hogy lesz-e belőle sorozat. A 176 centivel eléggé leszűkítették a kört, hirtelen nem sok ilyen magas színésznő ugrik be.

 3. csak őt ne, rühellem! bárki más lehet, de ő ne. és arra mi a garancia, hogy The CW-n nem bukna meg? én néztem volna mondjuk NBC-set is, de hát… semmi nem lett belőle (piloton kívűl)

  • Ahogy Caroline is írta, a 176 centivel tényleg szűkül a kör, bár arra is megvan az esély, hogy ismeretlen arcot válasszanak, például Stephen Amell se volt akkora név, még úgy fél évvel ezelőtt.

   Igazából nehéz megjósolni azt, hogy mi lehet siker, és mi nem. Két éve ha valaki azt mondja nekem, hogy a The Secret Circle meg fog bukni, akkor körberöhögöm. Boszorkányok, L.J. Smith könyv, TVD-közeli stílus, ráadásul annak a felvezetése, plusz remek casting, hogy bukhatna már meg. És huss, megbukott. Szóval, nehéz besaccolni azt, hogy mi lehet sikeres, meg mi nem, de a Wonder Woman annyi előnnyel indul, hogy a Smallville és az Arrow is arattak, eddig kettőből kettő siker képregényes témában a The CW műsorán. Az megint más kérdés, hogy a legutóbbi képregényes próbálkozás, a The Cape például megbukott az NBC-n. Sose lehet tudni mire vevő a nép, és mire nem, de van egy olyan érzésem, hogy egy jól megírt, jó szereplőgárdát felvonultató Csodanőre nem mondanának nemet.

 4. én pár rész után éreztem, hogy TSC bukni fog. de nem gondoltam volna, hogy a nézettség miatt. a sztorija lett olyan.. hát.. nem annyira jó. meg a színészek játéka valami borzalom volt. főleg Phoebe-é. TVD-ben se jobb, sőőőt…

  • Na igen, ezért fontos, hogy a hype és a minőség párban járjon, mint az Arrow esetében. Anno én is ekéztem a blogon rengeteget a TSC-t, viszont a tizenharmadik rész körül már nagyon jó lett, de már nem lehetett megmenteni sajnos.

   Ami a színészi játékot illeti, még pont Tonkin volt a legelfogadhatóbb, Brittany Robertson például bármennyire is a szívem csücske (Life UneXpected <3) nagyon alulteljesített.

 5. Szerintem Aly Michalka jó lenne a szerepre.Phoebe Tonkin engem idegesít,főleg az arcjátéka miatt :D

 6. Yvonne Strahovski 176 cm igaz 30, de odaát úgyis idősebben játszanak tini karaktert, igaz ő most a Dexterben van de attól még lehet saját sorozata :D Gondolom csak ebben az évadban vendég szerepel mint a legtöbb Dexter vendégek ;)

  Mischa Anne Marsden Barton (The OC) igaz ő róla régóta nem hallani : 26 és 175 :D

  Odette Annable 175 cm és 27, Breaking In kaszát kapott, Housenak is vége szabad mint a madár :D

 7. Lehetséges, hogy “no namet” választanak. Érdekes, biztos megnézném a pilotot. Hisz az Arrow is nagyon jó.

 8. Tök jó neveket mondtok, Mischa még esélyes is lehet, mert CW-közeli színésznő, ahogy Aly Michalka is az, bár ő “csak” 173 cm. Mondjuk, engem az se lepne meg, ha Pp-nek lenne igaza, és noname lenne a befutó. Amint lesz hír biztos megírom :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here